Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Beste thermosfles / thermosbeker test

Op zoek naar de beste thermosfles? Hier de beste thermosflessen (5 sterren) en meer goede thermosflessen en isoleerkannen.

Beste thermosfles Tefal Travel Mug

Wil je drinken die je meeneemt warm houden (bijvoorbeeld thee of koffie) of juist heel koel houden (zoals limonade of frisdrank) dan is een goede thermosfles noodzakelijk. Hier kijken we naar de beste thermosflessen en geven we tips voor bij het kiezen van de beste thermosfles.


Het is onmogelijk één thermosfles als beste thermosfles aan te wijzen. Je hebt thermosflessen in vele maten, variërend van een kwart liter tot vele liters. Een overzicht van alle beste thermosflessen en thermosbekers (met een waardering van 5 sterren) vind je in het overzicht met beste thermosflessen. 


Hieronder bekijken we kort een paar van deze beste thermosflessen. Alle prijzen en specificaties zijn te vinden in bovenstaand overzicht.

Beste thermosfles: Tefal Travel Mug

De beste thermosfles volgens velen. Ook Avrotros Radar testte de Tefal Travel Mug als beste thermosfles.

Deze Tefal thermosbeker is 100% lekvrij, makkelijk met één hand te openen, vaatwasserbestendig, deze beste thermosfles uit de test heeft vele sterke punten. De inhoud is 360 ml (een standaardmaat die je bij veel goede thermosflessen tegenkomt).

Tefal Travel Mug bese thermosfles test

Tefal Travel Mug beste thermosfles test


Je koffie, thee of chocolademelk blijft gegarandeerd 4 uur warm in deze beste thermosbeker, en koele drank blijft zelf 8 uur lang koud. Openen en sluiten gaat met een knop, en dicht is ook hermetisch dicht. Daardoor kun je deze beste thermosfles uit de test van Radar gerust in je tas meenemen.

Na gebruik mag de Tefal thermosfles in de vaatwasser. De dop kun je in twee delen uit elkaar halen zodat deze ook hygiënisch schoon gewassen kan worden. Op de Tefal Travel Mug thermosbeker zit 5 jaar garantie. De beste thermosfles uit de test is te koop in diverse kleuren. De foto's hierboven tonen de roze en zwarte variant.

Kijk voor de prijs en alle informatie, maten en specificaties in het bovenaan genoemde overzicht met beste thermosflessen en beste thermosbekers.

Niet voor niets is deze Tefal thermosfles keer op keer de beste thermosfles in menig test van thermosflessen. Maar toch kijken we hieronder nog naar wat alternatieven.

Contigo West Loop thermosfles

Een andere beste thermosfles, die een zeer hoge waardering haalt is de Contigo West Loop thermosbeker. Deze is minder bekend dan de Tefal Travel Mug maar zeker zo goed.

Thermosfles Contigo West Loop

Thermosfles Contigo West Loop

De Contigo West Loop thermosfles is dubbelwandig en voorzien van een AutoSeal sluiting die automatisch hermetisch sluit na het drinken. Met een inhoud van 470ml is deze thermosfles groter dan de Travel Mug. Ook de Contigo thermosfles kan in de vaatwasser.

Kijk voor de laagste actuele prijs, de beschikbare kleuren en meer informatie in het bovenaan genoemde overzicht met beste thermosflessen.

Thermos Isoleerfles

De beste thermosfles met een inhoud van meer dan een liter is deze Thermos isoleerfles. De isolatie van deze thermosfles is indrukwekkend. Aan het eind van de dag moet je nog oppassen je tong niet te branden aan de thee van die ochtend. En de buitenkant blijft altijd koud aanvoelen.

Thermos Isoleerfles

Thermos Isoleerfles


Om een beker in te schenken hoef je de dop maar een stukje open te draaien,. De dop kan er op blijven, als je deze tenminste niet als beker wilt gebruiken. Ook deze beste grote thermosfles is vele kleuren verkrijgbaar.

Hendi beste thermoskan

Zoek je de beste thermosfles voor thuisgebruik? Kijk dan eens naar deze Hendi thermoskan. Deze beste thermoskan is er niet voor gemaakt om mee te nemen, maar kan uitstekend dienst doen op koffie, thee en andere dranken warm te houden op kantoor of op een verjaardag.

Hendi thermoskan
Beste thermoskan Hendi


Deze beste thermoskan heeft een inhoud van wel anderhalve liter drank, en kan makkelijk met een drukknop worden bediend. De roestvrijstalen behuizing houdt je drinken perfect warm of koud.

Meer goede thermosflessen

Meer goede thermosflessen en thermosbekers vind de bovenaan het beste thermosfles overzicht. Het betreft alle thermosflessen met een 5 sterren waardering. 

In dit overzicht met beste thermosflessen vind je onder andere goede thermosflessen, goede thermoskannen en thermosbekers van Stanley, Leifheit, Emsa, Klean Kanteen, Alfi, Kambukka, Tiger, Sigg en andere goede fabrikanten waaronder natuurlijk ook de andere thermosflessen van bovenstaande merken.

Beste drinkflessen

Voor het meenemen van koude dranken kun je ook gebruik maken van een drinkfles of waterfles. Hou er wel rekening mee dat die flessen (meestal) niet isoleren, zodat ze je drinken niet koud houden als het buiten warm is.

Kijk bij de beste thermosflessen, waterflessen en drinkflessen voor de beste van al dit soort flessen uit de test.


Foto bovenaan: Tefal Travel Mug thermos beker

Samenvatting:
Met een goede thermosflessen hou je je koffie, thee, vruchtensap, limonade of ander drankje warm of juist koud. Maar was is een goede thermosfles of goede thermosbeker? De beste thermosflessen uit de test vind je hierboven. Al deze beste thermosflessen, beste thermosbekers en beste thermoskannen hebben vijf sterren gekregen. Kies uit het overzicht je beste thermosfles, beste thermosbeker of beste thermoskan. Je kunt deze thermosflessen daar ook goedkoop online kopen. Een aantal van de beste thermosflessen bespreken we hier boven.

Een reactie posten

0 Reacties