Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste zitverhoger / beste stoelverhoger auto

De beste zitverhoger / beste stoelverhoger voor in de auto. Met aanbiedingen van alle beste stoelverhogers.

Beste stoelverhoger test

Een stoelverhoger (ook wel zitverhoger auto of autostoelverhoger genoemd) is een hulpmiddel voor kinderen om hoger te zitten in de auto. Tot kinderen 1,35 meter lang zijn is een autostoeltje op stoelverhoger verplicht. Hier kijken we naar de beste zitverhogers / beste stoelverhogers uit de test.


De beste zitverhogers auto

De beste stoelverhogers vind je in het overzicht met alle zitverhogers met 5 sterren. Deze beste stoelverhogers hebben allemaal de hoge waardering van 5 sterren gekregen. De prijzen van de zitverhogers voor in de auto lopen uiteen van een euro of 15 tot circa 40 euro.

Hieronder kijken we eerst naar de wettelijke bepalingen rond zitverhogers en bespreken we vervolgens kort drie van de beste stoelverhogers uit het bovenstaande overzicht.

Is een zitverhoger verplicht?

Tot kinderen 1,35 meter lang zijn moeten ze in de auto in een autostoeltje of op een stoelverhoger zitten. Voor een autostoeltje worden kinderen op een gegeven moment te oud. Dus dan zal er een zitverhoger aangeschaft moeten worden. Gelukkig is een goede stoelverhoger veel veel goedkoper dan een goed autostoeltje. De prijzen beginnen al ruim onder de 20 euro voor een goede stoelverhoger.

Hou er wel rekening mee dat er ook een ondergrens is aan het gebruik van een zitverhoger. Pas vanaf een gewicht van 22 kilo, en een lengte van 1,25 centimeter mogen kinderen in een auto op een stoelverhoger zitten. Tot die lengte / gewicht is het autostoeltje verplicht. Kijk elders op deze site voor de beste autostoeltjes uit de test.


We kijken hier naar een aantal van de beste stoelverhogers uit de bovenstaande lijst.

1.Safety First Mango stoelverhoger auto

De beste zitverhoger auto is van Safety First. Dit is ook nog eens een goedkope stoelverhoger.

Het is een comfortabele stoelverhoger waarvan je de bekleding kunt afnemen om te wassen (op maximaal 30 graden). De autostoelverhoger voldoet aan de ECE R44/04 veiligheidseisen zodat deze ook voorin de auto gebruikt mag worden.

Safety First goede goedkope stoelverhoger auto

Safety First goede goedkope stoelverhoger auto


Deze beste zitverhoger is geschikt voor kinderen van 3,5 tot 12 jaar (15 kilo tot 36 kilo), maar wettelijk gezien moeten kinderen minimaal 22 kilo wegen voor ze deze zitverhoger in de auto mogen gebruiken.

Deze volgens velen beste zitverhoger is voordelig en in diverse kleuren te koop (op de foto helemaal bovenaan deze pagina staat deze beste stoelverhoger in het rood afgebeeld). Kijk in het bovenstaande overzicht voor de actuele winkelprijzen.

2. Nania Disney stoelverhoger

Heel populair bij kinderen zijn de Disney zitverhogers die door fabrikant Nania worden gemaakt.  Er is een hele serie Disney zitverhogers. Hieronder zie je de Disney Frozen stoelverhoger, maar er zijn ook Disney stoelverhogers van Cars, Disney Prinsessen, Cars, Olaf, Star Wars, Mickey Mouse, Minnie Mouse en meer populaire Disney personages.

Disney stoelverhoger (Frozen) Nania
Disney stoelverhoger auto (Frozen) Nania


De kwaliteit van deze Disney zitverhogers is hoog. Kinderen kunnen ze tot ze een kilo of 36 zijn gebruiken. Via de autogordel wordt de zitverhoger veilig vastgezet. Ook bij deze leuke stoelverhogers kun je de stof er afhalen om te wassen.

Kijk voor alle versies van deze leuke stoelverhoger in het bovenstaande overzicht met beste zitverhogers.

3. Bubblebum zitverhoger opblaasbaar

Uniek zijn de zitverhogers van Bubblebum, die in diverse kleuren en prints te koop zijn. Dit zijn namelijk opblaasbare zitverhogers. Dat betekent dat je deze stoelverhogers nog makkelijker kan meenemen. Laat de opblaasbare zitverhoger leeglopen, vouw hem op, en stop de opblaasbare stoelverhoger in je tas.


Bubblebum zitverhoger opblaasbaar

Bubblebum stoelverhoger auto opblaasbaar


Dit is een serieuze en veilige zitverhoger, met een RCE R44/04 veiligheidsnorm, dus ook voorin de auto te gebruiken. Geschikt voor kinderen tot 36 kilo. Dit is de beste zitverhoger om buiten de auto bij je te dragen.

Al deze beste zitverhogers, en nog meer goede stoelverhogers met 5 sterren vind je in het bovenaan genoemde overzicht met beste stoelverhogers.

Zie ook: Tips en aanbiedingen autostoeltjes


Foto bovenaan: 1.Safety First stoelverhoger auto

Onderwerpen:
De beste zitverhoger test met de beste zitverhogers voor in de auto. Met deze stoelverhogers zitten kinderen veilig. Bovendien is een stoelverhoger to 1,35 meter verplicht voor kinderen in de auto. Hierboven de beste zitverhogers (5 sterren) en enkele voorbeelden van goede stoelverhogers waaronder ook een opblaasbare stoelverhoger en Disney zitverhogers auto.

Een reactie posten

0 Reacties