Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste zitverhoger / beste stoelverhoger

Redactie     12:12     No comments


Een zitverhoger (ook wel stoelverhoger of autostoelverhoger genoemd) is een hulpmiddel voor kinderen om hoger te zitten in de auto. Tot kinderen 1,35 meter lang zijn is een autostoeltje op zitverhoger verplicht. Hier kijken we naar de beste zitverhogers / beste stoelverhogers uit de test.


De beste zitverhogers

De beste zitverhogers vind je in het overzicht met alle zitverhogers met 5 sterren. Deze stoelverhogers hebben allemaal een hoge waardering. De prijzen lopen uiteen van een euro of 15 tot circa 40 euro.

Hieronder kijken we eerst naar de wettelijke bepalingen rond zitverhogers en bespreken we vervolgens kort drie van de beste zitverhogers uit het bovenstaande overzicht.

Is een zitverhoger verplicht?

Tot kinderen 1,35 meter lang zijn moeten ze in de auto in een autostoeltje of op een stoelverhoger zitten. Voor een autostoeltje worden kinderen op een gegeven moment te oud. Dus dan zal er een zitverhoger aangeschaft moeten worden. Gelukkig is een goede zitverhoger veel veel goedkoper dan een goed autostoeltje.

Hou er wel rekening mee dat er ook een ondergrens is aan het gebruik van een zitverhoger. Pas vanaf een gewicht van 22 kilo, en een lengte van 1,25 centimeter mogen kinderen in een auto op een stoelverhoger zitten. Tot die lengte / gewicht is het autostoeltje verplicht. Kijk elders op deze site voor de beste autostoeltjes uit de test.

1.Safety First Mango zitverhoger

De beste zitverhoger is van Safety First. Het is een comfortabele stoelverhoger waarvan je de bekleding kunt afnemen om te wassen (op maximaal 30 graden). De autostoelverhoger voldoet aan de ECE R44/04 veiligheidseisen zodat deze ook voorin de auto gebruikt mag worden.Deze beste zitverhoger is geschikt voor kinderen van 3,5 tot 12 jaar (15 kilo tot 36 kilo), maar wettelijk gezien moeten kinderen minimaal 22 kilo wegen voor ze deze zitverhoger in de auto mogen gebruiken.

Deze volgens velen beste zitverhoger is voordelig en in diverse kleuren te koop (op de foto helemaal bovenaan deze pagina staat deze beste stoelverhoger in het rood afgebeeld). Kijk in het bovenstaande overzicht voor de actuele winkelprijzen.

2. Nania Disney zitverhoger

Heel populair bij kinderen zijn de Disney zitverhogers die door fabrikant Nania worden gemaakt.  Er is een hele serie Disney zitverhogers. Hieronder zie je de Disney Frozen zitverhoger, maar er zijn ook Disney stoelverhogers van Cars, Disney Prinsessen, Cars, Olaf, Star Wars, Mickey Mouse, Minnie Mouse en meer populaire Disney personages.


De kwaliteit van deze Disney zitverhogers is hoog. Kinderen kunnen ze tot ze een kilo of 36 zijn gebruiken. Via de autogordel wordt de zitverhoger veilig vastgezet. Ook bij deze leuke stoelverhogers kun je de stof er afhalen om te wassen.

Kijk voor alle versies van deze leuke stoelverhoger in het bovenstaande overzicht met beste zitverhogers.

3. Bubblebum opblaasbare zitverhoger

Uniek zijn de zitverhogers van Bubblebum, die in diverse kleuren en prints te koop zijn. Dit zijn namelijk opblaasbare zitverhogers. Dat betekent dat je deze stoelverhogers nog makkelijker kan meenemen. Laat de opblaasbare zitverhoger leeglopen, vouw hem op, en stop hem in je tas.


Dit is een serieuze en veilige zitverhoger, met een RCE R44/04 veiligheidsnorm, dus ook voorin de auto te gebruiken. Geschikt voor kinderen tot 36 kilo. Dit is de beste zitverhoger om buiten de auto bij je te dragen.

Al deze beste zitverhogers, en nog meer goede stoelverhogers met 5 sterren vind je in het bovenaan genoemde overzicht met beste stoelverhogers.

Zie ook: Tips en aanbiedingen autostoeltjes


Onderwerpen:
De beste zitverhoger test met de beste zitverhogers voor in de auto. Met deze stoelverhogers zitten kinderen veilig. Bovendien is een stoelverhoger to 1,35 meter verplicht voor kinderen in de auto. Hierboven de beste zitverhogers (5 sterren) en enkele voorbeelden van goede stoelverhogers waaronder ook een opblaasbare stoelverhoger en Disney zitverhogers.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.