Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste HiFi systeem: Marantz Melody

De Marantz Melody X is het beste HiFi systeem uit de test van all in one muziek systemen. Hier informatie en aanbiedingen van het Maranz Melody sound system.


Of je nu je muziek beluistert van CD, een een radiostation (digitaal of analoog) of streamt van internet (bijv. Spotify of YouTube) of van een smartphone of computer, via bijvoorbeeld Bluetooth. WiFi of AirPlay 2, de Marantz Melody is het beste HiFi systeem. Sluit je TV er op aan, luister naar internetradio, of neem de Marantz Melody in je HEOS multiroom systeem op. Niet voor niets is dit beste HiFi systeem winnaar van de EISA Award 2019-2020 bij de compacte stereo systemen.


De Marantz Melody is te koop in de kleuren zwart en zilver. Kijk bij de aanbiedingen van de Marantz Melody voor de actuele laagste prijs van dit beste HiFi systeem.


Waarom is de Marantz Melody het beste HiFi systeem?

De EISA testte de Maranz Melody X als beste HiFi systeem. Dit beste muzieksysteem combineert een hoge kwaliteit met veel afspeelmogelijkheden. Het is een HiFi systeem (geen HiFi set, want de Melody komt zonder speakers). Je bestaande speakers kun je aansluiten via de vier digitale versterkersignalen. Over de geluidskwaliteit van het beste HiFi systeem kunnen we kort zijn. Dit is een Marantz, met Marantz geluid!


Enorm veel aansluit- en streaming-mogelijkheden

Via één van de twee digitale ingangen kun je de TV aansluiten, zodat je ook een perfect geluid bij je televisie hebt. Verder kun je alles streamen wat er te streamen valt. Je kunt verbindingen maken met Bluetooth, WiFi en AirPlay2, en zo via je smartphone of direct via het netwerk luisteren naar Spotify, TuneIn Internet radio, Deezer en meer streaming diensten. Ook alle muziek die ergens op je netwerk of op een aangesloten apparaat staat kun je zo via de Marantz afspelen.

Voor wat betreft de radio kun je zowel luisteren naar FM-zenders als DAB+ zenders en internet-radiostations. Ook kun je de Marantz Melody en de daarop aangesloten speakers deel uit laten maken van een HEOS multiroom audio-netwerk. En ook je CD-collectie hoef je niet weg te gooien, want de Marantz Melody beschikt over een ingebouwde CD speler. Ook USB-opslagmedia kun je aansluiten evenals een externe DVD- of Blu-Ray speler via de digitale audio-ingangen.

Hoge geluidskwaliteit

Natuurlijk zijn voor het beste geluid goede luidsprekers noodzakelijk, maar aan de Marantz Melody zal het nooit liggen. Alle expertise die Marantz in ruim 65 jaar heeft opgedaan is in dit beste HiFi systeem verwerkt.

Het beste HiFi systeem is uitgerust met vier digitale versterker kanalen met een zeer hoge efficiëntie en een lage vervorming. Je kunt twee paar luidsprekers op de versterker aansluiten waarbij je het volume per paar kunt regelen. Of sluit een paar bi-amp speakers aan voor de hoogst mogelijke kwaliteit.

Zowel de passieve als de actieve componenten zijn van de allerhoogste kwaliteit en gemaakt van de beste materialen voor een optimale geluidskwaliteit.

Beter dan een soundbar

Sluit je TV aan op de Marantz Melody en maak gebruik van goede luidsprekers, en je hebt een betere geluidskwaliteit dan met welke soundbar dan ook. Koppel je blu-ray (of DVD) speler er op aan je hebt een geweldige thuisbioscoop. De Melody ontwaakt uit de ruststand al je de televisie aanzet zodat het geluid meteen wordt doorgestuurd. Ook werkt dit beste HiFi systeem samen met de afstandsbediening voor de TV zodat je het geluid gewoon met je televisie afstandsbediening kunt regelen.

Spraakbesturing

Maar eigenlijk is die afstandsbediening daarvoor niet eens nodig. Bedienen kan ook met je stem. De spraakbesturing werkt met Google Assistent, Apple Siri en Amazon Alexa.

Zie ook: Beste HiFi set test


Onderwerpen:
Marantz Melody X is door de EISA als beste HiFi systeem getest. Dit is het beste stereo systeem (zonder speakers), het beste audio systeem uit de test voor het streamen en afspelen van muziek.

Een reactie posten

0 Reacties