Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Nikon Z6 II

De Nikon Z6 II is de opvolger van de eerste Nikon Z6 die tot beste camera van het jaar 2020 is uitgeroepen. De Nikon Z6 II is nog beter!

Nikon Z6 beste systeemcamera test

De Nikon Z6 II is een professionele systeemcamera met full frame sensor. Dit is een systeem fotocamera voor wie het allerbeste wil!

De Nikon Z6 II is een full frame systeemcamera met professionele mogelijkheden en van de hoogste kwaliteit. Je kunt er niet alleen foto's in hoge kwaliteit mee maken, maar de camera ook gebruiken voor 4K video-opnames.

Aanbieding Nikon Z6 II

Je kunt de Nikon Z6 II als losse camera kopen (de body), maar ook in combinatie met diverse lenzen. Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van de Nikon Z6 II  voor de mogelijkheden of bij Beste Camera Kopen voor meer goede en voordelige aanbieders van deze beste camera van het jaar.


Deze Nikon systeemcamera is een professionele fotocamera met een professioneel prijskaartje. De adviesprijs voor de kale camera ligt zelfs boven de 2.200 euro. Bij bovenstaande aanbiedingen krijg je een flinke korting, maar goedkoop wordt de Nikon Z6 II natuurlijk nooit.

Goedkopere alternatieven

Op beste fotocamera test vind je ook best geteste camera's in lagere prijsklassen, maar als je voor het beste van het beste gaat, en een ruim budget te besteden hebt om de beste camera te kopen, kijk dan vooral eens bij de bovenstaande aanbiedingen van de Nikon Z6 II voor deze beste Nikon systeemcamera tegen een lage prijs.

Wat maakt de Nikon Z6 II tot de beste fotocamera?

De Nikon Z6 II is een systeemcamera. Deze fotocamera is dus lichter en kleiner dan een spiegelreflexcamera, maar je kunt wel gebruik maken van losse verwisselbare lenzen. De Nikon FX en Nikon DX lenzen zijn te gebruiken op de Nikon Z6 systeemcamera, maar daarvoor is wel een optionele adapter nodig.

De body van deze professionele Nikon camera over een grote vatting zodat er veel licht in de camera valt. Dit maakt het goed mogelijk om met de Nikon Z6 II ook op donkere plaatsen te fotograferen. De 273 AF punten beslaan 90 procent van het beeldscherm.

Nikon Z6 test
Het geluid van scherpstellen is uit te zetten, wat op prijs wordt gesteld als je vanuit het publiek of op feestjes fotografeert. De scherpsnelheid is zelf in te stellen, evenals de reactietijd. Dit maakt focus pulls en andere creatieve video- en foto-opnames mogelijk.

Niet alleen in fotografie maakt deze beste camera indruk, ook voor filmen is de Nikon Z6 II een uitstekende camera. Filmen kan in 4K resolutie (Ultra HD)  met 60 frames per seconde of in Full HD met 120 frames per seconde. Hierdoor kun je ook heel mooie slow motion beelden schieten.

Kijk bij de bovenaan genoemde links voor alle informatie en alle prijzen van de Nikon Z6 II en de bijbehorende cameralenzen.


Onderwerpen:
Bij de EISA Awards is de Nikon Z6 als beste camera getest. De Nikon Z6 II is de opvolger van deze professionele Nikon systeemcamera,die nog beter is Hier boven een review en aanbiedingen van deze beste Nikon camera. Kijk bij de aanbieding voor de huidige lage prijs van de Nikon Z6 II systeemcamera.

Foto's: Nikon

Een reactie posten

0 Reacties