Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Nikon Z6 beste camera van het jaar

Redactie     09:54     No commentsBij de EISA Awards 2019-2020 is de Nikon Z6 tot de Camera van het Jaar uitgeroepen. De experts van 15 Europese vakbladen op het gebied van fotografie riepen de Nikon Z7 uit tot de beste fotocamera van 2019-2020.


De Nikon Z6 is een full frame systeemcamera met professionele mogelijkheden en van de hoogste kwaliteit. Je kunt er niet alleen foto's in hoge kwaliteit mee maken, maar de camera ook gebruiken voor 4K video-opnames.

Je kunt de Nikon Z6 als losse camera kopen (de body), maar ook in combinatie met diverse lenzen. Kijk bij de aanbiedingen van de Nikon Z6 voor de mogelijkheden of bij Beste Camera Kopen voor meer goede en voordelige aanbieders van deze beste camera van het jaar.

De Nikon Z6 is een professionele fotocamera met een professioneel prijskaartje. De adviesprijs voor de kale camera is zelfs 1.699 euro. Bij bovenstaande aanbiedingen krijg je een flinke korting, maar goedkoop wordt de Nikon Z6 natuurlijk nooit.

Op beste fotocamera test vind je ook best geteste camera's in lagere prijsklassen, maar als je voor het beste van het beste gaat, en ruim 1.500 euro te besteden hebt om de beste camera te kopen, kijk dan vooral eens bij de bovenstaande aanbiedingen van de Nikon Z6.


Wat maakt de Nikon Z6 tot de beste fotocamera?

De Nikon Z6 is een systeemcamera. Deze fotocamera is dus lichter en kleiner dan een spiegelreflexcamera, maar je kunt wel gebruik maken van losse verwisselbare lenzen. De Nikon FX en Nikon DX lenzen zijn te gebruiken op de Nikon Z6 systeemcamera, maar daarvoor is wel een optionele adapter nodig.

De body van deze beste camera van het jaar beschikt over een grote vatting zodat er veel licht in de camera valt. Dit maakt het goed mogelijk om ook op donkere plaatsen te fotograferen. De 273 AF punten beslaan 90 procent van het beeldscherm.

Het geluid van scherpstellen is uit te zetten, wat op prijs wordt gesteld als je vanuit het publiek of op feestjes fotografeert. De scherpsnelheid is zelf in te stellen, evenals de reactietijd. Dit maakt focus pulls en andere creatieve video- en foto-opnames mogelijk.

Niet alleen in fotografie maakt deze beste camera indruk, ook voor filmen is dit een uitstekende camera. Filmen kan in 4K resolutie (Ultra HD)  met 30 frames per seconde of in Full HD met 120 frames per seconde. Hierdoor kun je ook heel mooie slow motion beelden schieten.

Kijk bij de bovenaan genoemde links voor alle informatie en alle prijzen van de Nikon Z6 en de bijbehorende cameralenzen.


Onderwerpen:
Test Nikon Z6, beste camera Nikon, review, Nikon Z6 getest.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.