Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Ferm lijmpistool beste in test lijmpistolen

Het Ferm lijmpistool is de het beste lijmpistool uit de lijmpistolen test. Het Ferm lijmpistool is een accu lijmpistool waarmee je alles kunt lijmen.

Beste lijmpistool test Ferm

Op zoek naar een goed lijmpistool? Dan is het Ferm accu lijmpistool een aanrader. Dit Ferm lijmpistool is het beste lijmpistool voor thuis van dit moment. Onder andere hout, keramiek, glas, textiel, kunststof en zelfs tegels lijm je prefect vast met dit beste lijmpistool uit de test.

Waarom is het Ferm accu lijmpistool het beste lijmpistool van dit moment? In dit review kijken we naar de eigenschappen van dit beste lijmpistool:

Relatief goedkoop lijmpistool
De Ferm lijmpistool met accu is zeker niet het goedkoopste lijmpistool. Maar de prijs kwaliteit verhouding is heel hoog. Voor vergelijkbare krachtige lijmpistolen met accu van dezelfde kwaliteit van andere merken betaal je veel meer. 

Kijk bij de aanbiedingen Ferm lijmpistolen wat dit beste lijmpistool momenteel kost. De prijs ligt rond de 35 euro.

Liever een goedkoop lijmpistool zonder accu?
Je vindt bij deze aanbiedingen ook het Ferm lijmpistool met stekker, deze kost nog niet de helft van het accu lijmpistool. Dit is het beste goedkope lijmpistool, het beste lijmpistool als je geen snoerloos lijmpistool hoeft.


Ferm lijmpistool accu

Ferm lijmpistool accu

Lijmpistool met accu
Je merkt het aan de bovenstaande prijzen, er zijn veel goedkopere lijmpistolen te koop, maar dan heb je het niet over accu lijmpistolen. De accu van het beste lijmpistool uit de test geeft je veel meer vrijheid bij het lijmen. 

Niet alleen kun je met een accu lijmpistool overal lijmen, ook als er geen stopcontact in de buurt is. Ook heb je veel meer bewegingsvrijheid als er geen snoer in de weg zit als je aan het werk bent. En gezien de prijs van dit beste lijmpistool (circa 35 euro) hoef je het voor het geld echt niet te laten.

De Li Ion accu van het Ferm accu lijmpistool gaat ook nog eens lang mee. 45 minuten werktijd is veel voor een accu lijmpistool. Tussen het lijmen door kun je het apparaat even uitzetten, en als je dat vergeet schakelt dit beste lijmpistool zichzelf na 5 minuten zelf uit.

Met de oplader kun je de accu in een uur tijd weer volledig opladen.

15 seconden opwarmtijd
Even tussendoor het lijmpistool uitzetten is geen enkel probleem, want in slechts 15 seconden is dit beste lijmpistool uit de test vanuit de koffer gebruiksklaar. Meer tijd om op te warmen heeft dit Ferm lijmpistool niet nodig. Als je hem pakt kun je vrijwel meteen aan de gang. Andere lijmpistolen hebben daarvoor vaak een paar minuten nodig.

170 graden temperatuur
Bevestigen, modelleren en repareren is een fluitje van een cent dankzij de maximale temperatuur van 170 graden. Let wel op je vingers, maar de lijm laat zicht perfect plaatsen voor een muurvast resultaat.

Meer sterke punten

 • Dit beste lijmpistool uit de test wordt geleverd met een stevige opbergkoffer. Goed voor het behoud van je lijmpistool en makkelijk om op te bergen.
 • Het Ferm lijmpistool wordt geleverd met 3 lijmpatronen (7 mm).
 • Het is een licht en handzaam lijmpistooltje.
 • Goed te hanteren met de softgrip handgreep.
 • Dit beste lijmpistool kreeg de hoogste waardering van alle lijmpistolen bij Bol.com (4.8 uit 5).


Goede alternatieven

We adviseren de Ferm accu lijmpistool dat zowel voor knutselen als voor klussen een prima lijmpistool is. Maar er zijn meer goede lijmpistolen.

Bosch lijmpistool test

Bosch lijmpistool

Hier onder nog wat tips met betrekking tot andere goede lijmpistolen uit de test.
 • Geen accu nodig? Voor nog geen 15 euro biedt Ferm ook een lijmpistool zonder accu (zie bovenaan genoemde aanbiedingen van Ferm lijmpistolen).

 • Ook het Dremel 930 lijmpistool is een aanrader als je geen accu nodig hebt. Dit lijmpistool is wel wat duurder (circa 24 euro) en heeft een langere opwarmtijd (5 minuten), maar kent 2 temperatuur standen (105 en 165 graden). Voor bij het knutselen kun je een lagere temperatuur kiezen dan bij het klussen.
   
 • Mag het wat meer geld kosten? Kijk dan eens naar de Bosch lijmpistool dat veel door klussers wordt gebruikt. Dit professionele lijmpistool (zonder accu) kost een kleine 40 euro.

 • Bij de testen van lijmpistolen vind je naast de beste lijmpistolen uit de test ook een overzicht met aanbiedingen van alle lijmpistolen. Daar kun je bovenstaande lijmpistolen van Bosch, Ferm en Dremel vinden, maar onder andere ook van Bison, Pattex, Skandia, Powerplus, Makita, DeWalt en Stanley.

Over Ferm lijmpistolen

Ferm is een Nederlandse fabrikant van elektrisch gereedschap, zowel voor de klus consument al voor professioneel gebruikt. In hun uitgebreide collectie elektrisch gereedschap zijn ook Ferm lijmpistolen te vinden. Naast het bovengenoemde best geteste Ferm accu lijmpistool is dat ook een goedkope versie van dit Ferm lijmpistool die alleen via een stroomsnoer werkt.


Samenvatting:
Het Ferm accu lijmpistool is het beste lijmpistool uit de lijmpistolen test. Je hebt ook een goed goedkoop lijmpistool van Ferm zonder accu. Hierboven een Ferm lijmpistool review en meer goede lijmpistolen uit de test.


Een reactie posten

0 Reacties