Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Ferm beste lijmpistool test lijmpistolen

Redactie     13:22     No comments


Op zoek naar een goed lijmpistool? Dan is het Ferm accu lijmpistool een aanrader. Dit is het beste lijmpistool voor thuis van dit moment. Onder andere hout, keramiek, glas, textiel, kunststof en zelfs tegels lijm je prefect vast met dit beste lijmpistool uit de test.

Waarom is het Ferm accu lijmpistool het beste lijmpistool van dit moment? Hier kijken we naar de eigenschappen van dit beste lijmpistool:

Relatief voordelig lijmpistool
De Ferm lijmpistool met accu is zeker niet het goedkoopste lijmpistool. Maar de prijs kwaliteit verhouding is heel hoog. Voor vergelijkbare krachtige lijmpistolen met accu van dezelfde kwaliteit van andere merken betaal je veel meer. Kijk bij de actuele prijs Ferm lijmpistool wat dit beste lijmpistool momenteel kost. De prijs ligt rond de 30 euro.


De accu
We schreven al, er zijn veel goedkopere lijmpistolen te koop, maar dan heb je het niet over accu lijmpistolen. De accu geeft je veel meer vrijheid bij het lijmen. Niet alleen kun je overal lijmen, ook als er geen stopcontact in de buurt is. Ook heb je veel meer bewegingsvrijheid als er geen snoer in de weg zit als je aan het werk bent. En gezien de prijs van dit beste lijmpistool hoef je het echt niet te laten.

De Li Ion accu van het Ferm accu lijmpistool gaat ook nog eens lang mee. 45 minuten werktijd is veel voor een accu lijmpistool. Tussen het lijmen door kun je het apparaat even uitzetten, en als je dat vergeet schakelt het lijmpistool zichzelf na 5 minuten zelf uit.

Met de oplader kun je de accu in een uur tijd weer volledig opladen.

15 seconden opwarmtijd
Even tussendoor het lijmpistool uitzetten is geen enkel probleem, want in slechts 15 seconden is dit beste lijmpistool uit de test vanuit de koffer gebruiksklaar. Meer tijd om op te warmen heeft dit Ferm lijmpistool niet nodig. Als je hem pakt kun je vrijwel meteen aan de gang. Andere lijmpistolen hebben daarvoor vaak een paar minuten nodig.

170 graden temperatuur
Bevestigen, modelleren en repareren is een fluitje van een cent dankzij de maximale temperatuur van 170 graden. Let wel op je vingers, maar de lijm laat zicht perfect plaatsen voor een muurvast resultaat.

Meer sterke punten

  • Wordt geleverd met een stevige opbergkoffer. Goed voor het behoud van je lijmpistool en makkelijk om op te bergen.
  • Wordt geleverd met 3 lijmpatronen (7 mm).
  • Een licht en handzaam lijmpistooltje.
  • Goed te hanteren met de softgrip handgreep.
  • Hoogste waardering van alle lijmpistolen bij Bol.com (4.8 uit 5).

Goede alternatieven

We adviseren de Ferm accu lijmpistool dat zowel voor knutselen als voor klussen een prima lijmpistool is. Maar er zijn meer goede lijmpistolen.

Bosch lijmpistool

  • Geen accu nodig? Voor circa 15 euro verkoopt Ferm ook een lijmpistool zonder accu.
  • Ook het Dremel 930 lijmpistool is een aanrader als je geen accu nodig hebt. Dit lijmpistool is wel wat duurder (circa 24 euro) en heeft een langere opwarmtijd (5 minuten), maar kent 2 temperatuur standen (105 en 165 graden). Voor bij het knutselen kun je een lagere temperatuur kiezen dan bij het klussen.
  • Mag het wat meer geld kosten? Kijk dan eens naar de Bosch lijmpistool dat veel door klussers wordt gebruikt. Dit professionele lijmpistool (zonder accu) kost een kleine 40 euro.

Bij de testen van lijmpistolen vind je naast de beste lijmpistolen uit de test ook een overzicht met aanbiedingen van alle lijmpistolen. Daar kun je bovenstaande alternatieven vinden.


Onderwerpen:
Ferm beste lijmpistool test, beste lijmpistolen test.


,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.