Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste lunchbeker. Een lunchbox voor yoghurt of soep.

Yoghurt, muesli of soep meenemen voor de lunch? Met de Mepal Lunchpot, de beste lunchbeker uit de test, kan dat!

beste lunchbeker mepal lunchpot

Niet iedereen eet (alleen) brood als lunch. Maar sommige lunches laten zich wat moeilijker meenemen. Denk bijvoorbeeld aan soep, yoghurt of een smoothy. De Mepal Lunchpot is een heel goede lunchbeker om ook deze vloeibare lunch gerechten mee te nemen.


Natuurlijk kun je soep of yoghurt ook meenemen in een goed af te sluiten bewaarbakje. Maar met de Mepal Lunchpot gaat het net even wat makkelijker. 

Vooral als je naast de vloeibare substantie ook extra's wilt meenemen om aan je lunch toe te voegen. Denk daarbij aan croutons voor in de soep, muesli of vruchten voor in de yoghurt, of pijnboompitjes voor in de salade (want ook sla kan in de Lunchpot).

Kijk bij de aanbiedingen van de Mepal Ellipse Lunchpot voor al deze beste lunchbekers voor yoghurt, soep of smoothy tegen een lage prijs.

Liever een gewone lunchbox? Geschikt voor boterhammen e.d.? Kijk dan bij de beste lunchboxen uit de test.

mepal lunchpot. Beste lunchbeker test

De beste lunchbox voor je speciale lunch

Wat maakt de Mepal Ellipse Lunchpot tot de beste lunchbeker voor soep, yoghurt e.d.? De Lunchpot heeft diverse sterke punten. 

Het meest handig is wel dat deze speciale lunchbeker over twee geheel van elkaar afgesloten compartimenten beschikt. In het grote hoofdcompartiment kun je je soep, kwark of yoghurt meenemen, maar bijvoorbeeld ook een salade of pasta.
 
In het kleine extra compartiment kunnen de accessoires zoals muesli, croutons, noedels, granola, vers fruit of iets anders lekkers dat je dan vers kunt toevoegen als je gaat lunchen.

Voor gerechten die je wilt opwarmen is de Mepal Lunchpot ook zeer geschikt, want deze kan in de magnetron (wel het deksel verwijderen!). Ook is deze beste lunchbeker geschikt voor vriezer en vaatwasser.

mepal lunchbeker

In het grote compartiment kun je een halve liter soep, yoghurt of ander gerecht kwijt. De inhoud van het bovenste deel is 200 ml. De kwaliteit van de Lunchpot is hoog en het is een praktische lunchbeker, met ook nog eens een fraai uiterlijk. Je kunt ook nog eens kiezen uit acht kleuren.

Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen van  de Mepal Ellipse Lunchpot voor alle versies van deze beste lunchbeker voor yoghurt, soep of smoothy.

Onderwerp:
De Mepal Ellipse Lunchpot is de beste lunchbeker / lunchbox uit de test. Deze beste lunchbeker is ideaal om soep of yoghurt mee te nemen. Fruit, muesli en muesli gaan apart een een compartiment zodat je deze pas bij je lunch hoeft toe te voegen.

Een reactie posten

2 Reacties

  1. Ik ben een echte soep liefhebber. Alleen een koude boterham is voor mij een verschrikking. Vroeger nam ik dan een cup a soupe, maar tegenwoordig gaat er iedere werkdag een heerlijke echte soep mee. Heet in de Mepal Lunchpot en de lunchbeker houdt de soep tot de lunch perfect warm.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik neem er vooral zuivel in mee. Maar en toe soep of pasta gaat ook prima. Ik adviseer iedereen wel het deksel met de hand te wassen en niet met de vaatwasser. Dit in verband met het rubber dat daar slecht tegen kan. En een dekseltje met de hand afspoelen is geen werk.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.