Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste neustrimmer (neushaartrimmer / oortrimmer)

De beste neustrimmer uit de test en andere goede neushaartrimmers. Een goede neushaartrimmer is ook als oorhaartrimmer te gebruiken.

Philips neustrimmer test

Neushaar en oorhaar laat zich lastig verwijderen. Met een scheerapparaat,schaar of gewone trimmer kom je er niet bij. Voor het makkelijk verwijderen van neushaar en oorhaar zijn er gelukkig ook speciale neushaartrimmers te koop. Hier kijken we naar de beste neustrimmers voor het trimmen van neushaar, oorhaar en de wenkbrauwen.

Meer dan 100 trimmers voor neushaar, oorhaar en wenkbrauw

Er zijn heel veel neushaartrimmers te koop. Al deze trimmers voor neushaar, oorhaar en wenkbrauwen zijn te vinden in het overzicht aanbiedingen alle neustrimmers

Je vindt daar meer dan 100 goede trimmers voor het verwijderen van neushaar en oorhaar en het bijwerken van de wenkbrauwen.

Hieronder kijken we naar een paar van deze beste neustrimmers.

Philips 5000 neustrimmer voor neus, oren en wenkbrauwen

De beste neustrimmer bij de reviews van onder andere Kieskeurig en Bol.com is de Philips 5000 neushaartrimmer (zie foto bovenaan). Met deze beste neustrimmer trim je niet alleen je neushaar en oorhaar maar ook je wenkbrauwen.

De Philips 5000 neustrimmer kan worden gekocht in combinatie met een manicureset bestaande uit een reisetuim nagelknipper, schaar, pincet en wenkbrauwkammen.

Kijk bij de aanbiedingen van de Philips neustrimmers om deze beste neustrimmer goedkoop te kopen.


Philips neushaartrimmer / oorhaartrimmer

Philips neushaartrimmer / oorhaartrimmer


Deze beste neustrimmer is dusdanig vormgegeven dat het haar in oor en neus makkelijk te bereiken is. De nauwkeurige en scherpe scheersleuven voorkomen uitrekken, sneetjes en wondjes. 

De beste neustrimmer ligt heel goed in de hand en is ook onder de douche te gebruiken en kan ook onder de kraan worden afgespoeld.

Door de meegeleverde etui kun je deze beste neustrimmer makkelijk mee op reis nemen. Je hebt dan ook de andere boven genoemde verzorgingsproducten bij de hand. 

Kijk voor de prijs van deze beste neustrimmer / beste oortrimmer bij de hier boven genoemde aanbiedingen van Philips neustrimmers.

Je vindt daar ook de onderstaande andere Philips neushaartrimmers.

Philips 3000 neustrimmer
Met 3 in plaats van 5 lengte-standen.
Een minder krachtige accu.
Met 2 wenkbrauw borstels maar geen manicureset.
Een minder luxe etui.

Philips 1000 neustrimmer
Met slechts 1 lengtestand.
Geen wenkbrauw kammen (niet geschikt voor het trimmen van de wenkbrauwen).
Geen reisetui.

Aangezien de Philips 1000 neushaartrimmer nauwelijks goedkoper is dan de Philips 3000 neustrimmer is deze meest eenvoudige versie geen aanrader.

BaByliss for Men neustrimmer

De Philips 5000 en Philips 3000 zijn de beste neustrimmers, maar er zijn ook nog wat goede alternatieven zoals de BaByliss for Men neushaartrimmer / oorhaartrimmer die overigens net zo goed door vrouwen gebruikt kan worden.

Babyliss neustrimmer / oortrimmer
Babyliss neustrimmer / oortrimmer


Ook deze neushaartrimmer is een degelijke neustrimmer die neushaar en oorhaar makkelijk en zonder pijn perfect weghaalt. Door de ronde kop kom je goed bij de haartjes in het oor en de neusgaten. 

Hou er wel rekening mee dat alleen de kop van deze trimmer tegen water kan. Alleen de kop kun je dus onder de kraan afspoelen en in tegenstelling tot de Philips neushaartrimmer is deze Babyliss neustrimmer niet onder de douche te gebruiken.

Kijk voor de laagste actuele prijs van de BaByliss neustrimmer / oortrimmer bij de aanbiedingen van Babyliss neustrimmers.

Andere fabrikanten die goede neustrimmers maken zijn naast Philips en Babyliss (BabylissMen) ook Remington, Panasonic, Braun en Wahl. 

Kijk voor nog veel meer goede neushaartrimmers / oorhaartrimmers, alle informatie, alle prijzen, alle specificaties en reviews van gebruikers in bovenstaande lijst met alle neustrimmers / oortrimmers.Foto bovenaan: Philips neustrimmer

Onderwerp:
Hier vind je de beste neustrimmers / oortrimmers / neushaartrimmers en een lijst met alle goede trimmers voor neushaar, oorhaar en bijwerken van de wenkbrauwen. Deze neustrimmers zijn zo ontworpen dat je neushaar en oorhaar makkelijk weg kunt trimmen. Ook voor het trimmen van de wenkbrauwen zijn deze kleine trimmers heel goed geschikt. Uit het overzicht met aanbiedingen van alle neustrimmers / oortrimmers kun je makkelijk je beste neustrinmer selecteren en goedkoop online kopen.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Je kan heel goedkoop een neushaartrimmer kopen bij de Action, Kruidvat of Blokker maar voor iets meer geld heb je een veel betere neushaartrimmer van Philips met verschillende opzetstukjes voor oorhaar, wenkkbrauwen en oorhaar. Met veel betere snij en trim technieken en gewoon van betere kwaliteit. Toch betaal je er niet veel meer dan 20 euro voor. Daarmee is een Philips oor, neus en wenkbrauw trimmer weliets duurder, maar zijn meerprijs waard.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.