Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste neustrimmer / oortrimmer (neushaartrimmer)

Redactie     12:31     No comments


Neushaar en oorhaar laat zich lastig verwijderen. Met een scheerapparaat,schaar of gewone trimmer kom je er niet bij. Voor het makkelijk verwijderen van neushaar en oorhaar zijn er gelukkig ook speciale neushaartrimmers te koop. Hier kijken we naar de beste neustrimmers voor het trimmen van neushaar en oorhaar.

De beste neustrimmers / beste oortrimmers zijn te vinden in de top 10 van neustrimmers. Daar vind je alle prijzen, specificaties en ook ervaringen van de gebruikers van de trimmers.

Hieronder lichten we er een aantal van deze beste neushaartrimmers / beste oorhaartrimmers uit.

Philips 5000 trimmer voor neus, oren en wenkbrauwen

De beste neustrimmer bij de reviews van onder andere Kieskeurig en Bol.com is de Philips 5000 neustrimmer (zie foto bovenaan). Met deze beste neustrimmer trim je niet alleen je neushaar en oorhaar maar ook je wenkbrauwen.

De Philips 5000 neustrimmer kan worden gekocht in combinatie met een manicureset bestaande uit een reisetuim nagelknipper, schaar, pincet en wenbrauwkammen. 


Deze beste neustrimmer is dusdanig vormgegeven dat het haar in oor en neus makkelijk te bereiken is. De nauwkeurige en scherpe scheersleuven voorkomen uitrekken, sneetjes en wondjes. De beste neustrimmer ligt heel goed in de hand en is ook onder de douche te gebruiken en kan dus ook onder de kraan worden afgespoeld.

Door de meegeleverde etui kun je deze beste neustrimmer makkelijk mee op reis nemen. Je hebt dan ook de andere verzorgingsproducten bij de hand. Kijk voor de prijs van deze beste neustrimmer / beste oortrimmer in de bovenaan genoemde top 10 van neustrimmers.

Je vindt daar ook de onderstaande alternatieven:

Philips 3000 neustrimmer
Met 3 in plaats van 5 lengte-standen.
Een minder krachtige accu.
Met 2 wenkbrauw borstels maar geen manicureset.
Een minder luxe etui.

Philips 1000 neustrimmer
Met slechts 1 lengtestand.
Geen wenkbrauw kammen (niet geschikt voor het trimmen van de wenkbrauwen).
Geen reisetui.

Aangezien de Philips 1000 nauwelijks goedkoper is dan de Philips 3000 neustrimmer is deze meest eenvoudige versie geen aanrader.

BaByliss for Men neustrimmer

De Philips 5000 en Philips 3000 zijn de beste neustrimmers, maar er zijn ook nog wat goede alternatieven zoals de BaByliss for Men neushaartrimmer / oorhaartrimmer die overigens net zo goed door vrouwen gebruikt kan worden.


Ook dit is een degelijke neustrimmer die neushaar en oorhaar makkelijk en zonder pijn perfect weghaalt. Door de ronde kop kom je goed bij de haartjes. Hou er wel rekening mee dat alleen de kop van deze trimmer tegen water kan.

Kijk voor de laagste actuele prijs van de BaByliss neustrimmer / oortrimmer bij de bovenaan genoemde top 10.

Kamei 2-in-1 oplaadbare trimmer

Een andere aanrader in de top 10 is de neus, oor en wenkbrauw trimmer van Kamei. Gezien de mogelijkheden een heel voordelige koop waarmee je ook je wenbrauwen en ander lichaamshaar kunt trimmen.Ook deze trimmer ligt goed in de hand en je kunt je neushaar en oorhaar goed bereiken om deze op een aangename manier weg te trimmen. 

Kijk voor alle informatie, alle prijzen, alle specificaties en reviews van gebruikers in bovenstaande top 10 van beste neustrimmers / beste oortrimmers.Onderwerp:
Hierboven vind je de beste neustrimmers / oortrimmers / neushaartrimmers uit de neustrimmer top 10. Deze trimmers zijn zo ontworpen dat je neushaar en oorhaar makkelijk weg kunt trimmen. Ook voor het trimmen van de wenkbrauwen zijn deze kleine trimmers heel goed geschikt.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.