Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste speeltoestel tuin: Wickey speeltoestellen

Redactie     14:56     No comments


Ben je op zoek naar een leuk speeltoestel voor in de tuin? Kijk dan vooral eens naar Wickey speeltoestellen.  Dit zijn de beste speeltoestellen voor een soort speeltuin in je eigen tuin. Wickey speeltoestel zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van onder keteldruk geïmpregneerd massief hout. Bovendien ziet ieder Wickey speeltoestel er mooi en verzorgd uit. En het is heerlijk om in de tuin met vriendjes te spelen met zo'n eigen speeltoestel. Hier informatie over deze beste speeltoestellen voor in de tuin.


Wickey levert meerdere series speeltoestellen voor in de tuin. Aantrekkelijk geprijsde speeltoestellen waarmee kinderen kunnen klimmen en schommelen. Ook een zandbak is standaard op een Wickey speeltoestel. Wickey speeltoestellen zijn de beste speeltoestellen. Ze zijn professioneel van kwaliteit, Wickey maakt ook speeltoestellen voor speeltuinen, maar verbazend goed te betalen.

Wickey levert zijn zijn speeltoestellen in diverse configuraties en samenstellingen. Kijk bij de aanbiedingen van Wickey speeltoestellen voor alle mogelijkheden en prijzen.

Wil je alleen de een speeltoren met glijbaan? Of wil je een compleet speelkasteel met meerdere torens, meerdere schommels, een glijbaan, een klimladder, en dat alles verbonden door loopbruggen, het kan beide en alles dat daar tussen in zit.Dit is het meest verkochte Wickey speeltoestel


Beste speeltoestel kinderen t/m 6 jaar

Het meest verkochte Wickey speeltoestel is een behoorlijk uitgebreide, maar ook heel betaalbaar speeltoestel (zie foto). Dit beste speeltoestel uit de Wicky Tiny serie bestaat uit een klimtoren, een glijbaan, een klimwand, een schommel en een zandbak. Een speeltoestel die zich met de speeltuin kan meten en toch te koop is voor nog geen 280 euro.


Basis speeltoestel met alleen een glijbaan

Hou er wel mee dat de Wicky Tiny serie speeltoestellen gericht is op kinderen tot en met 6 jaar. Voor oudere kinderen zijn er betere Wicky speeltoestel series. Tip: Geef in het bovenstaand overzicht de leeftijd van de kinderen op voor de beste speeltoestellen voor hun leeftijd.

Beste speeltoestel kinderen t/m 12 jaar

Er zijn in het overzicht veel mooie en goede Wickey speeltoestellen te vinden voor kinderen tot en met 12 jaar, zoals het Wickey Freshflyer speeltoestel dat je hieronder ziet afgebeeld. De Freshflyer lijkt qua samenstelling op het bovenstaande Wicky Tiny speeltoestel, maar is groter, groter en robuuster, en zodoende geschikt voor meerdere grotere kinderen. De prijs ligt ook hoger, maar ook dit beste speeltoestel voor in de tuin is nog steeds heel betaalbaar. Kijk in het overzicht voor lage actuele prijs.


Wickey Freshflyer speeltoestel

De Wickey speeltoestellen zijn uit te breiden en te combineren met vele componenten. Je kunt meerdere torens, schommels en glijbanen in het speeltoestel opnemen, of je privé speeltuin uitbreiden met loopbruggen, klimrekken, tafels en andere componenten. Hieronder zie je een voorbeeld van een uitgebreid speeltoestel dat onder de naam Smart Queen door Wickey als pakket wordt aangeboden.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Wickey speeltoestellen voor de actuele lage prijs.


Wickey Smart Queen speeltoestel


Wickey Smart Action klimtoren

Wickey verkoopt ook speeltoestellen in andere stijlen dan bovenstaande voorbeelden. Bijvoorbeeld deze klimtoren uit de Smart Action serie die ook in meerdere opstellingen in de tuin is te plaatsen.Wickey klimtoren

Deze klimtoren is vooral voor klimmen bedoeld. Met een klimwand, klimstenen, een klimtouw, een rekstok, een klimnet, een hangladder en meer leuks is valt er heel wat te klimmen. Maar er zijn bijvoorbeeld ook schommelhaken in dit speelhuis aanwezig.

Kijk voor meer informatie en de prijs bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Wickey speeltoestellen.

Wickey Smart Treetop boomhuis

Liever een boomhuis? Dan is dit Wickey boomhuis uit de Wickey Explorer serie voor jou het beste speeltoestel. De hier afgebeelde versie heeft alles wat een kind zich maar kan wensen bij een speeltoestel. Bovendien is dit boomhuis meer dan alleen een speeltoestel maar ook een compleet speelhuis.


Wickey Smart Treetop boomhuis

Dit boomhuis / speelhuis / speeltoestel is bijzonder speels vormgeven, met veel leuke details en expres scheve vormen. Kijk voor alle informatie bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Wickey speeltoestellen.

Wickey Stormflyer speelschip

Tot slot nog een bijzonder Wickey speeltoestel voor in de tuin. De Stormflyer is als een schip vormgegeven. Leuk bij dit speeltoestel is de wiebelbrug die je zeebenen geeft bij het oversteken. Ook een glijbaan, schommel, klimstenen, touwladder, klimwand, twee zandbakken en klimladder zijn aanwezig op dit speeltoestel, evenals leuke accessoires zoals een boegbeeld, telescoop, zeilen, vlag en veel meer.


Wickey Stormflyer speelschip


Het Wickey Stormflyer speelschip is te koop in de kleuren blauw, rood en groen.

Kijk voor alle prijzen, maten, specificaties en meer informatie bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Wickey speeltoestellen.Onderwerpen:
Beste speeltoestel tuin, Wickey speeltoestellen, speelhuisje tuin.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.