Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste speeltoestel tuin: Wickey speeltoestellen

Ben je op zoek naar een leuk speeltoestel voor in de tuin? Kijk dan vooral eens naar Wickey speeltoestellen. Dit zijn de beste speeltoestellen voor een soort speeltuin in je eigen tuin.

speeltoestel wickey tuin

Er zijn heel uitgebreide en eenvoudige Wickey speeltoestellen. Een Wickey speeltoestel kun je namelijk modulair samenstellen en uitbreiden.

Wickey levert zijn zijn speeltoestellen in diverse configuraties en samenstellingen. Kijk bij onderstaande aanbiedingen van Wickey speeltoestellen voor alle mogelijkheden en prijzen.


Of kijk bij de aanbiedingen van alle speeltoestellen als je een ander (soort) speeltoestel zoekt.

Wickey speeltoestel: Hoge kwaliteit

Wickey speeltoestel zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van onder keteldruk geïmpregneerd massief hout. Bovendien ziet ieder Wickey speeltoestel er mooi en verzorgd uit. En het is heerlijk om in de tuin met vriendjes te spelen met zo'n eigen speeltoestel. Hier informatie over deze beste speeltoestellen voor in de tuin.

Wickey levert meerdere series speeltoestellen voor in de tuin. Aantrekkelijk geprijsde speeltoestellen waarmee kinderen kunnen klimmen en schommelen. Ook een zandbak is standaard op een Wickey speeltoestel. Wickey speeltoestellen zijn de beste speeltoestellen. Ze zijn professioneel van kwaliteit, Wickey maakt ook speeltoestellen voor speeltuinen, maar verbazend goed te betalen.

Wil je alleen de een speeltoren met glijbaan? Of wil je een compleet speelkasteel met meerdere torens, meerdere schommels, een glijbaan, een klimladder, en dat alles verbonden door loopbruggen, het kan beide en alles dat daar tussen in zit.

wickey speeltoestel tuin

Dit is het meest verkochte Wickey speeltoestel


Beste speeltoestel kinderen t/m 6 jaar

Het meest verkochte Wickey speeltoestel is een behoorlijk uitgebreide, maar ook heel betaalbaar speeltoestel (zie foto). Dit beste speeltoestel uit de Wicky Tiny serie bestaat uit een klimtoren, een glijbaan, een klimwand, een schommel en een zandbak. Een speeltoestel die zich met de speeltuin kan meten en toch te koop is voor nog geen 280 euro.

wickey speeltoestellen

Basis speeltoestel met alleen een glijbaan


Hou er wel mee dat de Wicky Tiny serie speeltoestellen gericht is op kinderen tot en met 6 jaar. Voor oudere kinderen zijn er betere Wicky speeltoestel series. 

Tip: Geef in het bovenstaand overzicht de leeftijd van de kinderen op voor de beste speeltoestellen voor hun leeftijd.

Beste speeltoestel kinderen t/m 12 jaar

Er zijn in het overzicht veel mooie en goede Wickey speeltoestellen te vinden voor kinderen tot en met 12 jaar, zoals het Wickey Freshflyer speeltoestel dat je hieronder ziet afgebeeld. 

De Freshflyer lijkt qua samenstelling op het bovenstaande Wicky Tiny speeltoestel, maar is groter, groter en robuuster, en zodoende geschikt voor meerdere grotere kinderen. 

De prijs ligt ook hoger, maar ook dit beste speeltoestel voor in de tuin is nog steeds heel betaalbaar. Kijk in het overzicht voor lage actuele prijs.

Tuin speeltoestel Wickey

Wickey Freshflyer speeltoestel

De Wickey speeltoestellen zijn uit te breiden en te combineren met vele componenten. Je kunt meerdere torens, schommels en glijbanen in het speeltoestel opnemen, of je priv├ę speeltuin uitbreiden met loopbruggen, klimrekken, tafels en andere componenten. 

Hieronder zie je een voorbeeld van een uitgebreid speeltoestel dat onder de naam Smart Queen door Wickey als pakket wordt aangeboden.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Wickey speeltoestellen voor de actuele lage prijs.

Groot speeltoestel tuin Wickey
Wickey Smart Queen speeltoestel


Wickey Smart Action klimtoren

Wickey verkoopt ook speeltoestellen in andere stijlen dan bovenstaande voorbeelden. Bijvoorbeeld deze klimtoren uit de Smart Action serie die ook in meerdere opstellingen in de tuin is te plaatsen.

Klimtoren tuin Wickey

Wickey klimtoren

Deze klimtoren is vooral voor klimmen bedoeld. Met een klimwand, klimstenen, een klimtouw, een rekstok, een klimnet, een hangladder en meer leuks is valt er heel wat te klimmen. Maar er zijn bijvoorbeeld ook schommelhaken in dit speelhuis aanwezig.

Kijk voor meer informatie en de prijs bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Wickey speeltoestellen.

Wickey Smart Treetop boomhuis

Liever een boomhuis? Dan is dit Wickey boomhuis uit de Wickey Explorer serie voor jou het beste speeltoestel. De hier afgebeelde versie heeft alles wat een kind zich maar kan wensen bij een speeltoestel. Bovendien is dit boomhuis meer dan alleen een speeltoestel maar ook een compleet speelhuis.

Wickey boomhuis tuin
Wickey Smart Treetop boomhuis

Dit boomhuis / speelhuis / speeltoestel is bijzonder speels vormgeven, met veel leuke details en expres scheve vormen. Kijk voor alle informatie bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Wickey speeltoestellen.

Wickey Stormflyer speelschip

Tot slot nog een bijzonder Wickey speeltoestel voor in de tuin. De Stormflyer is als een schip vormgegeven. Leuk bij dit speeltoestel is de wiebelbrug die je zeebenen geeft bij het oversteken. Ook een glijbaan, schommel, klimstenen, touwladder, klimwand, twee zandbakken en klimladder zijn aanwezig op dit speeltoestel, evenals leuke accessoires zoals een boegbeeld, telescoop, zeilen, vlag en veel meer.

Wickey speeltoestel schip
Wickey Stormflyer speelschip


Het Wickey Stormflyer speelschip is te koop in de kleuren blauw, rood en groen.

Wickey speeltoestellen

Wickey is een speeltoestel specialist uit Duitsland. Wickey maakt alle soorten speeltoestellen voor kinderen zoals speelhuisjes, klimrekken, glijbanen en schommels. Dat kunnen speeltoestellen voor in de tuin zijn, maar Wickey maakt ook speeltoestellen voor speeltuinen, horeca bedrijven e.d.

Ieder Wickey speeltoestel is van hoge kwaliteit. Alle speeltoestellen van deze Duitse speeltoestel specialist voldoen aan de Europese veiligheidsnormen (EN 71) voor een goede stabiliteit, belastbaarheid, duurzaamheid en slijt bestendigheid.

Het is voor kinderen ook belangrijk dat deze Wickey speeltoestellen er leuk en uitdagend uitzien. 

Veel van dit Wickey buitenspeelgoed is modulair, wat inhoudt dat je onderdelen als een Wickey speelhuisje, glijbaan, schommel e.d. kunt combineren. Zo kun je zelf het ideale speeltoestel voor je kind samenstellen.

Kijk voor alle prijzen, maten, specificaties en meer informatie bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Wickey speeltoestellen.Onderwerp:
Zoek je het beste speeltoestel  voor in de tuin? Kijk dan hier boven bij de aanbiedingen van Wickey speeltoestellen. Wickey maakt alle soorten speeltoestellen, van een klimrek tot een  speelhuisje in de tuin. Heel mooi zijn de Wickey speeltorens. Een Wickey speeltoren is een speeltoestel dat je modulair kunt opbouwen. Het zijn speeltorens en speeltoestellen zoals je deze ook in een speeltuin aantreft.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Als je een grote tuin hebt. Ideaal. Je kunt namelijk zelf een speeltoestel samenstellen. Tot een wel heel groot professioneel speeltoestel. Ik heb een B&B en trekkershut bij mijn woning en zowel mijn kleine gasten als kleine kinderen zijn dol op dit speeltuin toestel.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.