Beste telefoonhouder auto (dashboard)

Een telefoonhouder in de auto kan je veel boetes schelen. Hier de beste telefoonhouders voor het auto dashboard waaronder de beste telefoonhouder voor draadloos opladen.

Test beste telefoonhouder auto dashboard

De smartphone is tegenwoordig een onmisbaar apparaatje voor in de auto. Je smartphone met Maps biedt een betere en meer actuele verkeersinformatie dan welk navigatiesysteem dan ook (met actuele file-informatie), de Flitsmeister app waarschuwt je voor snelheidscontroles en via Spotify luister je ook in de auto naar je favoriete muziek. 

De telefoon mag je helaas onder het rijden niet in de hand houden. Daarom is een telefoonhouder in de auto een must. Hier de beste telefoonhouders die je aan het dashboard van de auto kunt bevestigen.


Vaak wordt bij een telefoonhouder auto het ventilatierooster hiervoor gebruikt, maar soms ook een zuignap. Wil je liever een telefoonhouder voor aan het raam? Kijk dan bij de andere testen van telefoonhouders.

De beste telefoonhouders voor het dashboard auto

Kijk bij de aanbiedingen beste telefoonhouders dashboard voor een overzicht van alle goede telefoonhouders die je aan het dashboard of ventilatierooster van de auto bevestigd. 

In dit overzicht vind je alle telefoonhouders voor op het dashboard van de auto die een 5 sterren waardering hebben gekregen.

In dit overzicht van goede telefoonhouders voor in de auto kom je veel verschillende soorten telefoonhouders tegen, maar via selectiemogelijkheden kun je makkelijk de voor jou beste telefoonhouder uit de lijst selecteren.


Hieronder kijken we naar een aantal van de beste telefoonhouders uit deze lijst.

iSetchi universele telefoonhouder auto

Van alle telefoonhouders haalt deze universele telefoonhouder voor het dashboard van iSetchi de hoogste score. En dat terwijl deze smartphonehouder een heel eenvoudige en goedkope telefoonhouder voor in de auto is. Maar wel een heel functionele!

Met één hand bevestig en verwijder je deze telefoonhouder van het ventilatierooster van het dashboard van je auto. De telefoonhouder zit stevig vast aan het luchtrooster en ook de telefoon wordt dankzij vier magneetjes perfect op zijn plaats gehouden.

iSetchi beste telefoonhouder auto

iSetchi beste telefoonhouder auto


Het bevestigingssysteem met deze magneetjes maakt de ronde iSetchi dashboard telefoonhouder geschikt voor iedere telefoon, of je nu een iPhone, Samsung Note, Samsung Plus of andere smartphone gebruikt. Het past altijd. En ook op ieder dashboard is wel een geschikte plek te vinden om deze iSetchi universele telefoonhouder goed in het zicht te plaatsen.

Kijk voor meer informatie en de (lage) actuele prijs van deze beste telefoonhouder voor het dashboard van je auto bij de bovenstaande beste autohouders voor de telefoon of bij de aanbiedingen van iSetchi telefoonhouders auto. Op de foto helemaal bovenaan zie je deze beste telefoonhouder voor in de auto in actie.


ISetchi telefoonhouder auto met draadloze oplader

Heb je een Qi compatible smartphone? Dan kun je deze telefoon onder het autorijden draadloos opladen door deze simpelweg in de houder te plaatsen. Geen oplaadkabeltje nodig, een heel handige extra mogelijkheid! ISetchi heeft ook de beste telefoon houder / draadloze oplader op dit gebied. 

Ook deze beste telefoonhouder voor op het auto dashboard vind je bij de bovenstaande aanbiedingen van iSetchi telefoonhouders en in de lijst met beste autohouders voor het dashboard.

Beste draadloze telefoonhouder oplader smartphone iSetchi

Draadloze telefoonhouder oplader smartphone iSetchi


Voor het draadloos opladen wordt bij deze telefoonhouder een quick charge adapter voor draadloos opladen meegeleverd. Hiermee is draadloos snelladen mogelijk. Je kunt deze autohouder ook gebruiken voor smartphones zonder draadloos opladen, als gewone standaard telefoonhouder voor in de auto.

iOttie Easy One Touch telefoonhouder auto

Deze universele telefoonhouder voor in de auto van iOttie kun je op verschillende manieren bevestigen. Op het raam, maar via een krachtige sticker plaats je hem ook muurvast op iedere gewenste (vlakke) plaats op het dashboard. Een derde manier van bevestigen is in de sleuf van een eventueel aanwezige CD speler, die je in deze Spotify tijd toch niet meer gebruikt. Daar hem je de smartphone in de auto telefoonhouder voor!

iOttie telefoonhouder auto dashboard


iOttie telefoonhouder auto


Heel plezierig aan deze universele telefoonhouder is dat je de telefoon naar je toe kunt halen als dat nodig is, en als je de telefoon niet hoeft te gebruiken duw je deze uit de weg.

Kijk voor deze handige telefoonhouder voor het dashboard van je auto in het bovenstaande overzicht met aanbiedingen van beste telefoonhouders voor in de auto.

Kijk bij de eveneens bovenaan genoemde andere testen van telefoonhouders voor nog veel meer goede telefoonhouders voor in de auto.
Samenvatting:
Een goede veilige telefoonhouder is belangrijk in de auto. Zo heb je goed zicht op je verkeersinformatie, playlist en snelheidscontroles onder het rijden. Hierboven vind je een overzicht met beste telefoonhouders auto voor op het dashboard. Een aantal beste telefoonhouders lichten we er uit waaronder ook de beste telefoonhouder auto dashboard met draadloze oplader (Qi).

Een reactie posten

0 Reacties