Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste telefoonhouder dashboard auto

Redactie     18:21     No comments


De smartphone is tegenwoordig een onmisbaar apparaatje voor in de auto. Je smartphone met Maps biedt een betere en meer actuele verkeersinformatie dan welk navigatiesysteem dan ook (met actuele file-informatie), de Flitsmeister app waarschuwt je voor snelheidscontroles en via Spotify luister je ook in de auto naar je favoriete muziek. De telefoon mag je helaas onder het rijden niet in de hand houden. Daarom is een telefoonhouder in de auto een must. Hier de beste telefoonhouders die je aan het dashboard van de auto kunt bevestigen.


Vaak wordt hier het ventilatierooster voor gebruikt, maar soms ook een zuignap. Wil je liever een telefoonhouder voor aan het raam? Kijk dan bij de andere testen van telefoonhouders.

De beste telefoonhouders voor het dashboard

Kijk bij de aanbiedingen beste telefoonhouders dashboard voor een overzicht van alle goede telefoonhouders die je aan het dashboard of ventilatierooster van de auto bevestigd. Dit overzicht is gesorteerd op waardering (de beste telefoonhouder eerst).

Ook op andere manieren kun je uit dit overzicht van goede telefoonhouders voor in de auto de voor jou persoonlijk beste telefoonhouder selecteren.

Hieronder kijken we naar de beste telefoonhouders uit deze lijst.

iSechi universele telefoonhouder

Van alle telefoonhouders haalt deze universele telefoonhouder voor het dashboard van iSechi de hoogste score. En dat terwijl het een heel eenvoudige en goedkope telefoonhouder voor in de auto is. Maar wel een heel functionele!

Met één hand bevestig en verwijder je deze telefoonhouder van het ventilatierooster van het dashboard van je auto. De telefoonhouder zit stevig vast aan het luchtrooster en ook de telefoon wordt dankzij vier magneetjes perfect op zijn plaats gehouden.


Het bevestigingssysteem met deze magneetjes maakt de ronde iSechi dashboard telefoonhouder geschikt voor iedere telefoon, of je nu een iPhone, Samsung Note, Samsung Plus of andere smartphone gebruikt. Het past altijd. En ook op ieder dashboard is wel een geschikte plek te vinden om deze iSechi universele telefoonhouder goed in het zicht te plaatsen.

Kijk voor meer informatie en de (lage) actuele prijs van deze beste telefoonhouder voor het dashboard van je auto bij de bovenstaande aanbiedingen van telefoonhouders. Op de foto helemaal bovenaan zie je deze beste telefoonhouder voor in de auto in actie.

iOttie Easy One Touch

Deze universele telefoonhouder voor in de auto van iOttie kun je op verschillende manieren bevestigen. Op het raam, maar via een krachtige sticker plaats je hem ook muurvast op iedere gewenste (vlakke) plaats op het dashboard. Een derde manier van bevestigen is in de sleuf van een eventueel aanwezige CD speler, die je in deze Spotify tijd toch niet meer gebruikt. Daar hem je de smartphone in de autohouder voor!Heel plezierig aan deze universele telefoonhouder is dat je de telefoon naar je toe kunt halen als dat nodig is, en als je de telefoon niet hoeft te gebruiken duw je deze uit de weg.

Kijk voor deze handige telefoonhouder voor het dashboard van je auto in het bovenstaande overzicht met aanbiedingen van beste telefoonhouders voor in de auto.


DW-G telefoonhouder voor draadloos opladen

Heb je een Qi compatible smartphone? Dan kun je deze onder het autorijden draadloos opladen door deze simpelweg in de houder te plaatsen. Geen oplaadkabeltje nodig, een heel handige extra mogelijkheid!


Natuurlijk kun je ook andere telefoons gebruiken in combinatie met deze universele telefoonhouder voor in de auto dankzij de brede spanwijdte die er voor zorgt dat iedere telefoon past.

De telefoonhouder zelf klem je aan een ventilatierooster in de auto. Kijk voor meer informatie waaronder de laagste actuele prijs bij de eerder genoemde aanbiedingen van beste telefoonhouders voor het dashboard.

Kijk bij de eveneens bovenaan genoemde andere testen van telefoonhouders voor nog veel meer goede telefoonhouders voor in de auto.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.