Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste telefoonhouder auto

De beste telefoonhouders voor in de auto uit de test. Met de beste telefoonhouder voor aan het raam, op het dashboard en op het ventilatorrooster.


De telefoon wordt steeds vaker voor routenavigatie gebruikt. En ook de muziek in de auto wordt steeds vaker via Spotify afgespeeld. En dan hebben we het nog niet eens over telefoneren in de auto. Het is dan ook belangrijk dat de smartphone in de auto goed te zien en goed te bereiken is. Daarom kijken we hier naar de beste telefoonhouders voor in de auto.

Hieronder gaat het daarbij om de beste telefoonhouders die je aan de voorruit van je auto kunt bevestigen. Je hebt ook telefoonhouders die je aan het dashboard of ventilatierooster vast maakt. Kijk bij de andere testen van telefoonhouders voor dat soort telefoonhouders in de auto.

Beste telefoonhouder auto voor de voorruit en dashboard

Hieronder blijken we dus naar de beste telefoonhouders voor de voorruit. In het overzicht met aanbiedingen alle telefoonhouders voorruit vind je alle goede telefoonhouders die je op die manier in je auto kunt bevestigen. 

In de meeste gevallen zijn deze telefoonhouders niet alleen op de voorruit maar ook op het dashboard te plaatsen. Het zijn namelijk telefoonhouders met een zuignap.

Een aantal van de beste telefoonhouders uit deze lijst vind je hieronder kort besproken. Kijk bij de aanbiedingen voor meer specificaties en de laagste prijs.


Samsung Vehicle Dock (universeel)

De hoogst gewaardeerde telefoonhouder voor de autoruit is van Samsung. De Samsung Vehicle Dock is een universele telefoonhouder voor in de auto die ook te gebruiken is in combinatie met telefoons van andere fabrikanten, tot een breedte van 8,5 centimeter.Op zich is dit een heel eenvoudige houder, maar dan wel een telefoonhouder die perfect doet waarvoor je hem koopt. De Samsung Vehicle Dock laat zich stevig en makkelijk aan de autoruit bevestigen, en ook de telefoon zit perfect vast in deze beste telefoonhouder.

Doot het kantelgewricht is deze telefoonhouder voor in de auto 360 graden draaibaar en kantelbaar. De zuignap kan ook aan het dashboard worden vastgekleefd maar de kleefkracht aan het raam is beter (en bijzonder goed).

Kijk voor alle specificaties en de prijs van deze beste telefoonhouder voor de voorruit bij de bovenstaande aanbiedingen of bij de link naar de Samsung Vihicle Dock.XQISIT universele telefoonhouder auto (raam, dashboard en ventilatierooster)

Ook de XQISIT autohouder haalt een hoge score. Deze universele telefoonhouder voor het auto raam heeft enkele voordelen ten opzichte van de Samsung. De telefoon mag iets breder zijn (8,8 centimeter), de prijs van deze universele telefoonhouder ligt lager en er wordt ook een hulpstuk meegeleverd waarmee je de autohouder aan een ventilatierooster kunt bevestigen.
Zowel de telefoon als de houder zelf zitten prima vast. De XQISIT doet niet ten onder voor de duurdere Samsung. Deze beste telefoonhouder auto is dan ook de Beste Koop. Kijk bij bovenstaande aanbiedingen of MQISIT autohouder link voor de actuele lage prijs van deze veelzijdige autohouder voor de telefoon.

Beste telefoonhouder auto met draadloze oplader

Zoek je een telefoonhouder voor in de auto waarmee je onder het rijden je smartphone draadloos kunt opladen? Dan is de iSetchi autohouder met draadloze snellader de beste telefoonhouder voor in de auto. Deze beste autohouder met oplader kun je bevestigen op het raam, het dashboard of het ventilatierooster.

Deze telefoonhouder laadt onder het rijden je Apple iPhone, Samsung Galaxy of andere telefoon met de mogelijkheid tot draadloos opladen via Qi op. Het plaatsen van de autolader is erg makkelijk omdat de zijklemmen zich automatisch openen en sluiten. Dit gebeurt elektrisch, via een sensor. Ook als je de stroom van de auto hebt uitgezet werkt de elektrische ontgrendeling van deze autolader nog een keer.

iSetchi beste telefoonhouder auto met draadloze snellader
iSetchi beste telefoonhouder auto met draadloze snellader


Via de zuignap bevestig je de telefoonhouder op het raam, maar ook op het dashboard hecht de zuignap van deze autohouder zich bijzonder goed. Ook het bevestigen van deze telefoonhouder auto op het ventilatierooster is mogelijk.

De iSetchi autohouder is een goede en geavanceerde Qi oplader / telefoonhouder voor in de auto (raam, dashboard, ventilatierooster) tegen een opmerkelijk lage prijs, en daarmee met afstand de meest populaire en beste telefoonhouder auto met draadloze oplader van dit moment.


Kijk voor deze beste telefoonhouders en andere goede telefoonhouders voor de voorruit van de auto bij de bovenstaande aanbiedingen. Daar vind je alle prijzen, mogelijkheden en specificaties.


Onderwerp:
Drie beste telefoonhouders voor in de auto om op de voorruit (of dashboard) te bevestigen. Deze autohouders van Samsung en Xquisit zijn de beste autoladers, samen met de iSetchi telefoonhouder auto met draadloze snellader.  
Meer goede auto telefoonhouders vind je bij de aanbiedingen van telefoonhouders bovenaan deze pagina.

Een reactie posten

0 Reacties