Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste telefoonhouder voorruit auto

Redactie     08:50    


De telefoon wordt steeds vaker voor routenavigatie gebruikt. En ook de muziek in de auto wordt steeds vaker via Spotify afgespeeld. En dan hebben we het nog niet eens over telefoneren in de auto. Het is dan ook belangrijk dat de smartphone in de auto goed te zien en goed te bereiken is. Daarom kijken we hier naar de beste telefoonhouders voor in de auto.

Hieronder gaat het daarbij om de beste telefoonhouders die je aan de voorruit van je auto kunt bevestigen. Je hebt ook telefoonhouders die je aan het dashboard of ventilatierooster vast maakt. Kijk bij de andere testen van telefoonhouders voor dat soort telefoonhouders in de auto.

Beste beste telefoonhouders voor de voorruit

Hieronder blijken we dus naar de beste telefoonhouders voor de voorruit. In het overzicht met aanbiedingen alle telefoonhouder voorruit vind je alle goede telefoonhouders die je op die manier in je auto kunt bevestigen. Een aantal van de beste telefoonhouders uit deze lijst vind je hieronder kort besproken. Kijk bij de aanbiedingen voor meer specificaties en de laagste prijs.


Samsung Vehicle Dock (universeel)

De hoogst gewaardeerde telefoonhouder voor de autoruit is van Samsung. De Samsung Vehicle Dock is een universele telefoonhouder voor in de auto die ook te gebruiken is in combinatie met telefoons van andere fabrikanten, tot een breedte van 8,5 centimeter.Op zich is dit een heel eenvoudige houder, maar dan wel een telefoonhouder die perfect doet waarvoor je hem koopt. De Samsung Vehicle Dock laat zich stevig en makkelijk aan de autoruit bevestigen, en ook de telefoon zit perfect vast in deze beste telefoonhouder.

Doot het kantelgewricht is deze telefoonhouder voor in de auto 360 graden draaibaar en kantelbaar. De zuignap kan ook aan het dashboard worden vastgekleefd maar de kleefkracht aan het raam is beter (en bijzonder goed).

Kijk voor alle specificaties en de prijs van deze beste telefoonhouder voor de voorruit bij de bovenstaande aanbiedingen.

XQISIT universele telefoonhouder auto

Ook de XQISIT autohouder haalt een hoge score. Deze telefoonhouder heeft enkele voordelen ten opzichte van de Samsung. De telefoon mag iets breder zijn (8,8 centimeter), de prijs van deze universele telefoonhouder ligt lager en er wordt ook een hulpstuk meegeleverd waarmee je de autohouder aan een ventilatierooster kunt bevestigen.Zowel de telefoon als de houder zelf zitten prima vast. De XQISIT doet niet ten onder voor de duurdere Samsung. Dit is de Beste Koop. Kijk bij bovenstaande aanbiedingen voor de actuele lage prijs.

Belkin universele auto telefoonhouder

Ook de Belkin telefoonhouder voor in de auto haalt een hoge score. Deze universele autohouder kan goed zowel horizontaal als verticaal worden gebruikt. Deze houder is geschikt voor telefoons met een breedte tot 8,5 centimeter.De houder is kantelbaar en 360 graden draaibaar. Je kunt hem in iedere gewenste positie plaatsen. De kleefkracht is goed, vooral op de voorruit. Je kunt deze telefoonhouder ook op een glad deel van het dashboard plaatsen.

Kijk voor deze beste telefoonhouders en andere goede telefoonhouders voor de voorruit van de auto bij de bovenstaande aanbiedingen. Daar vind je alle prijzen, mogelijkheden en specificaties.


Onderwerp:
Drie beste telefoonhouders voor in de auto om op de voorruit de bevestigen. Deze autohouders van Samsung, Belkin en Xquisit zijn de beste voorruithouders voor in de auto. Meer goede auto telefoonhouders vind je bij de aanbiedingen van telefoonhouders bovenaan deze pagina.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.