Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste thermometer (koorts)

 

De beste thermometers uit de test om koorts te meten. Met de beste oorthermometer, de beste infrarood contactloze thermometer en de beste voorhoofdthermometer uit de test.

beste thermometer koorts test

Als je een thermometer gebruikt om te meten of je koorts hebt moet je natuurlijk wel op deze koortsthermometer kunnen vertrouwen. Daarom kijken we hier naar de beste thermometers voor het meten van de lichaamstemperatuur.


De beste koortsthermometers

In het onderstaande overzicht met beste thermometers vind je bij alle beste koortsthermometers. Al deze beste thermometers hebben een 5 sterren waardering gekregen. Het betreft thermometers waarmee je je lichaamstemperatuur via het voorhoofd, oor, oksel, oraal of rectaal kunt meten. Kortom, de beste lichaamsthermometers in alle soorten.


Hieronder kijken we naar een aantal van de beste thermometers uit dit overzicht:

Beste oor thermometer: Braun Thermoscan 7

De Braun Thermoscan 7 geldt als de beste oorthermometer. De Thermoscan 7 komt keer op keer als beste thermometer uit de test als er oor thermometers worden getest. De Braun Thermoscan is ook de meest verkochte en hoogst gewaardeerde koortsthermometer.

Braun biedt meerdere koortsthermometers maar de Thermoscan 7 is hun paradepaardje. Deze beste thermometer maakt gebruik van de Age Precision technologie die bij het meten rekening houdt met de leeftijd van een kind. Of er sprake van koorts is bij een bepaalde temperatuur verschilt namelijk per leeftijd. Omdat de Braun Themoscan 7 daar rekening mee houdt is dit de beste thermometer voor het meten van koorts bij kinderen.


Beste oor thermometer (ook bij kinderen): Braun Thermoscan 7

Beste oor thermometer (ook bij kinderen): Braun Thermoscan 7


Ook op andere punten is de BraunThermoscan 7 oorthermometer een heel goede thermometer voor het meten van koorts. Zo beschikt deze beste thermometer over een voorverwarmde punt voor meer nauwkeurige meetresultaten, beschikt het display over nachtverlichting, helpen een licht- en geluidssignaal bij het makkelijk nauwkeurig positioneren van de thermometer en kunnen de 9 laatste meetresultaten op de thermometer worden opgeslagen.

De Braun Thermoscan is niet de goedkoopste thermometer maar de kwaliteit, het gebruiksgemak en vooral de betrouwbaarheid van deze oorthermometer maken de Thermoscan 7 zondermeer tot de beste thermometer voor het meten van je lichaamstemperatuur.

Kijk voor de actuele laagste prijs en alle informatie in het bovenstaande overzicht met beste thermometers met 5 sterren.

Beste infrarood thermometer: Famidoc DiaTemp (voorhoofdthermometer)

De oorthermometer is qua gebruiksgemak en gebruikscomfort een hele verbetering ten opzichte van de klassieke thermometer, maar nog fijner (vooral bij kleine kinderen) is het als je de thermometer alleen maar contact met het lichaam hoeft te laten maken.  Dat kan met een infrarood thermometer die de temperatuur van de huid meet.

De hoogst gewaardeerde thermometer op dit gebied is de Famidoc DiaTemp die veel gebruikt wordt door diabeten om de temperatuur van een diabetische voet te meten, maar de Famidoc DiaTemp kan ook gebruikt worden als infrarood koortsthermometer.

Famidoc DiaTemp infrarood thermometer

Famidoc DiaTemp infrarood thermometer


Deze beste infrarood thermometer is zo vormgegeven dat deze ook als voorhoofd thermometer of oorthermometer gebruikt kan worden. In slechts 1 seconde tijd kan met de Famidoc DiaTemp de lichaamstemperatuur al worden gemeten. Dit maakt deze beste thermometer voor diabeten ook erg geschikt als koortsthermometer voor kleine kinderen, maar ook voor volwassenen.

Hoewel Famidoc een nauwkeurigheid van 0,1 graad belooft geven we de voorkeur aan de Braun Thermoscan 7 als koortsthermometer, maar als je de lichaamstemperatuur via contact met de huid wil meten is dit de beste thermometer.

Kijk voor de actuele prijs in het bovenstaande overzicht met beste thermometers..

Kijk voor deze beste thermometers en meer koortsthermometers met de hoogste waardering in het bovenaan genoemde overzicht met thermometers met een 5 sterren waardering. Je vindt daar alle prijzen en specificaties.

Zie ook: 
Wat is de beste thermometer om de lichaamstemperatuur te meten? Hier vind je de beste thermometer om koorts te meten. We hebben alle koortsthermometers met een 5 sterren waardering. Je vindt er je beste oorthermometer, beste huidthermometer, beste infrarood thermometer en andere beste thermometers. Zowel de beste contactthermometer als de beste contactloze thermometer. Speciale aandacht is er voor de Farmidoc Diatemp infrarood thermometer, de Braun Thermoscan 7 oorthermometer en de Motorola slimme oorthermometer met app.


,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *