Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste thermometer (koorts)

Redactie     17:45    

beste thermometer koorts test

Als je een thermometer gebruikt om te meten of je koorts hebt moet je natuurlijk wel op deze koortsthermometer kunnen vertrouwen. Daarom kijken we hier naar de beste thermometers voor het meten van de lichaamstemperatuur.


De beste koortsthermometers

Een overzicht van de beste thermometers vind je bij alle 5 sterren koortsthermometers. Al deze beste thermometers hebben de hoogste waardering gekregen.

Hieronder kijken we naar een aantal koortsthermometers uit dit overzicht:

Tip: Schrijf je voor onze mailinglijst in, en je krijgt iedere nieuwe test meteen via de mail toegestuurd

Beste oorthermometer: Braun Thermoscan 7

De Braun Thermoscan 7 geldt als de beste oorthermometer. De Thermoscan 7 komt keer op keer als beste thermometer uit de test als er oorthermometers worden getest en is ook de meest verkochte en hoogst gewaardeerde koortsthermometer.

Braun biedt meerdere koortsthermometer maar de Thermoscan 7 is hun paradepaardje. Deze beste thermometer maakt gebruik van de Age Precision technologie die bij het meten rekening houdt met de leeftijd van een kind. Of er sprake van koorts is bij een bepaalde temperatuur verschilt namelijk per leeftijd. Omdat de Braun Themoscan 7 daar rekening mee houdt is dit de beste thermometer voor het meten van koorts bij kinderen.Ook op andere punten is de BraunThermoscan 7 een heel goede thermometer voor het meten van koorts. Zo beschikt deze beste oorthermometer over een voorverwarmde punt voor meer nauwkeurige meetresultaten, beschikt het display over nachtverlichting, helpen een licht- en geluidssignaal bij het makkelijk nauwkeurig positioneren van de thermometer en kunnen de 9 laatste meetresultaten op de thermometer worden opgeslagen.

De Braun Thermoscan is niet de goedkoopste thermometer maar de kwaliteit, het gebruiksgemak en vooral de betrouwbaarheid van deze oorthermometer maken de Thermoscan 7 zondermeer tot de beste thermometer voor het meten van je lichaamstemperatuur.

Kijk voor de actuele laagste prijs en alle informatie in het bovenstaande overzicht met beste thermometers met 5 sterren.

Beste huidthermometer: Famidoc DiaTemp

De oorthermometer is qua gebruiksgemak en gebruikscomfort een hele verbetering ten opzichte van de klassieke thermometer, maar nog fijner (vooral bij kleine kinderen) is het als je de thermometer alleen maar contact met het lichaam hoeft te laten maken.  Dat kan met een infrarood thermometer die de temperatuur van de huid meet.

De hoogst gewaardeerde thermometer op dit gebied is de Famidoc DiaTemp die veel gebruikt wordt door diabeten om de temperatuur van een diabetische voet te meten, maar de Famidoc DiaTemp kan ook gebruikt worden als infrarood koortsthermometer.Deze beste infrarood thermometer is zo vormgegeven dat deze ook als voorhoofdthermometer of oorthermometer gebruikt kan worden. In slechts 1 seconde tijd kan met de Famidoc DiaTemp de lichaamstemperatuur al worden gemeten. Dit maakt deze beste thermometer voor diabeten ook erg geschikt als koortsthermometer voor kleine kinderen, maar ook voor volwassenen.

Hoewel Famidoc een nauwkeurigheid van 0,1 graad belooft geven we de voorkeur aan de Braun Thermoscan 7 als koortsthermometer, maar als je de lichaamstemperatuur via contact met de huid wil meten is dit de beste thermometer.

Kijk voor de actuele prijs in het bovenstaande overzicht met beste thermometers.


Beste thermometer met app: Motorola MBP Smart Non Contact

Liever een luxe koortsthermometer waarbij je de resultaten in een app kunt bijhouden? Dan is de Motorola MBP Smart Non Contact de beste thermometer. Met deze luxe thermometer meet je contactloos de temperatuur en stuur je de meetresultaten via bluetooth naar je smartphone.Voor vier personen kun je in de app de meetgegevens apart van elkaar bijhouden en grafisch weergeven zodat je een goed beeld krijgt van het temperatuurverloop. Een ander voordeel van deze contactloze thermometer is dat er geen beschermkapjes voor een hygiƫnische oormeting nodig zijn.

Kijk voor deze beste thermometers en meer koortsthermometers met de hoogste waardering in het bovenaan genoemde overzicht met thermometers met een 5 sterren waardering. Je vindt daar alle prijzen en specificaties.

Zie ook: 

Onderwerpen:
Beste thermometer koorts, beste oorthermometer, beste koortsthermometer test, huidthermometer, farmidoc diatemp, lichaamsthermometer test, contactthermometer, contactloze thermometer,  goede thermometer koorts.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.