Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste aspergepan test

Redactie     15:57     No comments


Ben je een liefhebber van asperges? Dan is een speciale aspergepan een goede aankoop. Onder de 30 euro heb je al een goede aspergepan waarin je de kwetsbare asperges op een veilige en juiste manier kunt koken. Bovendien is een aspergepan ook buiten de aspergetijd prima te gebruiken, bijvoorbeeld als spaghetttipan, maar ook als extra kookpan of soeppan. Hier kijken we naar de beste aspergepannen.

Kijk voor de beste aspergepannen in de aspergepan top 10. Daarin vind je ook de onderstaande beste aspergepannen met al hun specificaties en hun actuele lage prijs. Kijk daar voor alle informatie over onderstaande beste aspergepannen.

Beste aspergepan: WMF RVS aspergepan (16 cm breed)

De beste aspergepan is deze pan van WMF. Deze WMF aspergepan heeft een inhoud van 5 liter en is 24 centimeter hoog zodat je asperges er goed in passen. Deze pan is hoger dan de meeste andere aspergepannen wat een voordeel is bij langere asperges. Je ziet deze beste aspergepan van WMF ook op de foto bovenaan deze pagina.Beste aspergepan WMF


Deze beste apergepan is van sterk roestvrij staal en voorzien van een doorzichtig glazen deksel. Zo kun je het kookproces van je asperges goed volgen.

Heel belangrijk: Deze WMF aspergepan kan op alle hittebronnen gebruikt worden, zowel gas, elektrisch, inductie en keramisch als halogeen. Met het handige mandje til je de asperges in één keer uit het water zonder dat ze beschadigen. 

Kijk voor de actuele laagste prijs van deze beste aspergepan in de bovenstaande top 10 of bij de link naar de WMF aspergepan.


Beste koop: Haushalt RVS aspergepan met glazen deksel

Deze aspergepan van Haushalt is vergelijkbaar met de WMF aspergepan, maar is met een prijs van nog geen 30 euro een stuk goedkoper. Waarom is deze Haushalt pan dan niet de beste aspergepan? 

Dat komt door de inhoud. Met een inhoud van 4 liter en een hoogte van 21 centimeter behoort deze pan nog steeds tot de grotere aspergepannen, maar voor grote asperges is deze goede aspergepan wat minder geschikt.Beste koop: Haushalt aspergepan


Neem je genoegen met een hoogte van 21 centimeter? Dan is dit de beste aspergepan.

Een voordeel ten opzichte van de WMF aspergepan is de structuur van het mandje. Doordat het mandje fijnmazig is kun je deze aspergepan ook heel goed gebruiken voor het koken van bijvoorbeeld macaroni en andere pasta. Deze kun je afgieten zonder dat de pasta uit het mandje valt. Deze Haushalt aspergepan is meteen een uitstekende pasta kookpan.

Kijk voor meer informatie en de actuele prijs van deze beste koop uit de test in de bovenaan genoemde aspergepan top 10.

In de top 10 van de beste aspergepannen hierboven vind je nog meer goede pannen van het koken van je asperges. Daar vind je ook alle informatie, ervaringen, specificaties en actuele winkelprijzen.

Zie ook: Meer beste pannen uit de test


Foto bovenaan: WMF RVS aspergepan

Samenvatting:
Als asperge liefhebber kook je je asperges in een specifieke aspergepan. Met een goede aspergepan maak je je asperges het meest smakelijk klaar. De beste aspergepannen vind je bovenaan in de top 10 met goede aspergepannen. Van de beste aspergepan (van WMF) en de beste koop (van Haushalt) vind je hierboven een review.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.