Beste running belt (hardloop riem, sportriem)

De beste running belt uit de test en andere goede runningbelts waarmee je spullen mee kunt nemen bij het sporten, maar ook als je in kleding zonder zakken op pad gaat.


Als je gaat hardlopen moet je vaak de nodige spullen meenemen. Je telefoon, je ID, wat geld, je huissleutel, je autosleutel en waarschijnlijk nog wat meer. Waar laat je al die spullen onder het sporten? Een running belt is de oplossing. Een running belt (sportriem, hardloopriem) is een riem met veel opbergruimte voor kleine voorwerpen.

Andere benamingen voor de running belt (runningbelt) zijn sportriem, heupband, hardloopband, hardlooptas, hardloopriem en nog veel meer. Maar het komt allemaal op hetzelfde neer, een band voor om je middel die het midden houdt tussen een heuptas en een riem. 

Met een goede running belt neem je je belangrijkste spullen mee zonder dat je er onder het lopen of sporten last van hebt.

Overzicht alle goede running belts

Kijk bij de aanbiedingen alle running belts voor alle goede hardloopbanden waaronder ook de hier onder genoemde beste running belt / beste hardloopriem / beste sportriem uit de test.

Natuurlijk zijn deze runningbelts niet alleen handig als heuptas onder het hardlopen en sporten. Een goede running belt is ook een heel praktisch heuptasje als je bij mooi weer zonder jas (en jaszakken) de deur uit gaat.

Beste running belt: Flipbelt Classic hardloopriem

De Flipbelt sportriem is met recht een klassieker onder de runningbelts. De Flipbelt runningbelt staat al jaren bovenaan als het om goede running belts gaat. Deze beste running belt biedt ruimte voor je smartphone, sleutelbos, geld en andere spullen, maar je hebt er onder hardlopen, wandelen of sporten geen enkele last van. 

De Flipbelt sportriem is licht van gewicht, comfortabel om te dragen en stuitert niet onder het rennen of sporten.

Flipbelt hardloop belt / fitness sportriem

Flipbelt hardloop belt / fitness sportriem


Waterdichte stoffen zijn nadelig bij transpiratie. Ze kunnen dan irritatie veroorzaken. De Flipbelt is daarom niet 100% waterdicht gemaakt. Draag deze beste running belt daarom onder je kleding als het regent.Door zijn slimme ontwerp kun je alles wat je kwijt wil via één van openingen in de runningbelt schuiven. Je hebt bij deze beste running belt dus heel veel ruimte (helemaal rondom je middel). De Flipbelt biedt genoeg ruimte voor een telefoon, sleutels, pasjes, geld, medicijnen, een inhalator, een insulinepen, koekjes, snoepjes en heel veel meer.

Ook grote smartphones als de Samsung Galaxy S7 en de iPhone passen moeiteloos in deze beste running belt.


Vele maten en kleuren

Deze beste running belt / beste hardloopriem is in vele maten en kleuren te koop. Kies bij de bovenstaande link naar de Flipbelt voor één van de Flipbelt Classic running belts (maakt niet uit welke) en je kunt een kleur en een maat selecteren.

Daarbij heb je de keuze uit 9 kleuren en 7 maten. via de tabel hieronder kun je de voor jou beste maat selecteren.


Meet je heupomtrek en kies een maat waarbij jouw heupmaat binnen de marge valt. Je kunt dus zelfs bepalen hoe losjes of juist stevig vast je wil dat de running belt zit.

Kijk bij de aanbiedingen van de Flipbelt hierboven voor alle informatie specificaties, mogelijkheden en actuele lage winkelprijs van deze beste running belt. Of kijk in het overzicht met alle running belts voor nog veel meer goede sportriemen.


Foto's: Flipbelt running belt

Samenvatting:
De Flipbelt geldt als beste runningbelt / beste sportriem / beste hardloopriem, of hoe je deze handige heuptas voor onder het hardlopen, sporten en wandelen maar wilt noemen. Deze beste running belt uit de test is comfortabel, praktisch en biedt veel ruimte voor je spullen. 

Een reactie posten

0 Reacties