Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste running belt (sportriem)

Redactie     14:54     No comments


Als je gaat hardlopen moet je vaak de nodige spullen meenemen. Je telefoon, je ID, wat geld, je huissleutel, je autosleutel en waarschijnlijk nog wat meer. Waar laat je al die spullen onder het sporten? Een running belt is de oplossing. Een running belt is een riem met veel opbergruimte voor kleine voorwerpen.

Andere benamingen voor de running belt (runningbelt) zijn sportriem, heupband, hardloopband, hardlooptas, en nog veel meer. Maar het komt allemaal op hetzelfde neer, een band voor om je middel die het midden houdt tussen een heuptas en een riem. Met een goede running belt neem je je belangrijkste spullen mee zonder dat je er onder het lopen of sporten last van hebt.

Kijk in het overzicht alle running belts voor alle goede runningbelts waaronder ook de hier onder genoemde beste running belt uit de test.

Beste running belt: Flipbelt Classic

Met recht een klassieker. De Flipbelt staat al jaren bovenaan als het om goede running belts gaat. Deze beste running belt biedt ruimte voor je smartphone, sleutelbos, geld en andere spullen, maar je hebt er onder hardlopen, wandelen of sporten geen enkele last van. De Flipbelt sportriem is licht van gewicht, comfortabel om te dragen en stuitert niet onder het rennen of sporten.Waterdichte stoffen zijn nadelig bij transpiratie. Ze kunnen dan irritatie veroorzaken. De Flipbelt is daardoor niet 100% waterdicht gemaakt. Draag deze beste running belt daarom onder je kleding als het regent.Door zijn slimme ontwerp kun je alles wat je kwijt wil via één van openingen in de running belt schuiven. Je hebt dus heel veel ruimte (helemaal rondom je middel), genoeg voor een telefoon, sleutels, pasjes, geld, medicijnen, een inhalator, een insulinepen, koekjes, snoepjes en heel veel meer. Ook grote smartphones als de Samsung Galaxy S7 en de iPhone passen moeiteloos in deze beste running belt.


Vele maten en kleuren

Deze beste running belt is in vele maten en kleuren te koop. Kies bij de aanbiedingen van de FlipBelt voor één van de Flipbelt Classic running belts (maakt niet uit welke) en je kunt een kleur en een maat selecteren.

Daarbij heb je de keuze uit 9 kleuren en 7 maten. via de tabel hieronder kun je de voor jou beste maat selecteren.


Meet je heupomtrek en kies een maat waarbij jouw heupmaat binnen de marge valt. Je kunt dus zelfs bepalen hoe losjes of juist stevig vast je wil dat de running belt zit.

Kijk bij de aanbiedingen van de Flipbelt hierboven voor alle informatie specificaties, mogelijkheden en actuele lage winkelprijs van deze beste running belt. Of kijk in het overzicht met alle running belts voor nog veel meer goede sportriemen.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.