Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Smart speaker top 10

Kijk hier voor je beste smart speaker Met een overzicht van de beste slimme speakers en aanbiedingen van deze beste smart speakers. 


De naam zegt het al, de smart speaker is een slimme speaker. Een smart speaker speelt niet alleen je favoriete muziek uit maar beantwoord ook je vragen en stelt je eventueel in de gelegenheid om bijvoorbeeld met je stem de verlichting in huis te bedienen. Wat is de beste smart speaker? Hier kijken we naar de beste smart speakers van dit moment.


Een smart speaker kan je bijvoorbeeld vertellen wat de weersvoorspelling van overmorgen is, wat FC Twente die middag heeft gespeeld of wat de eerste hit van Elton John was. Die informatie zoekt de slimme speaker via internet op (vaak via de Google Assistent) en leest je de informatie voor. Ook kun je via een daarvoor geschikte smart speaker de slimme apparatuur in je huis met spraak bedienen. Wat wat is de beste smart speaker?

Daarvoor verwijzen we je naar de smart speaker top 10. Daarin vindt je namelijk het actuele overzicht van de beste smart speakers van dit moment. Hieronder kijken we naar een aantal van deze beste slimme speakers. Kijk voor alle details, mogelijkheden en actuele winkelprijzen in de top 10 van beste smart speakers.


Google Nest Mini smart speaker

Lange tijd was de Google Home Nest de meest populaire smart speaker, maar deze slimme speaker is inmiddels achterhaald door diverse andere smart speakers zoals zijn kleine broertje, de Google Nest Mini.


Google Nest Mini smart speaker

Google Nest Mini smart speaker


Niet dat de Google Nest Mini een beter geluid produceert dan de grote Google Nest, maar de Google Nest Mini is een spot goedkope smart speaker. Voor deze slimme speaker hoef je nog geen 40 euro neer te tellen en dan heb je alle mogelijkheden van een smart speaker.  Deze kleine variant gebruikt het zelfde besturingssysteem en heeft dus dezelfde mogelijkheden. Het verschil zit hem in het formaat, en in de prijs.

De kleinere speaker produceert minder volume, maar desondanks is de geluidskwaliteit opvallend goed. Zelfs de bas klinkt heel goed bij deze kleine goedkope slimme speaker. 

De Google Nest Mini is de opvolger van de Google Home Mini, met onder andere een beter geluid.

Kijk bij de aanbiedingen Google Nest speakers voor deze goede goedkope smart speaker tegen de laagste prijs.

Google Home Nest smart speaker

De Google Home Nest speaker staat ook nog steeds in de top 10. Hij is een stukje duurder dan de Nest Mini, maar het iets betere geluid kan de doorslag geven om voor deze grotere versie te kiezen. 

Evenals met de Mini bedien je met deze smart speaker onder andere je muziek, je smart home en de Google Assistent met spraak, waar in de kamer je ook bent. 

Google Home Nest smart speaker

Google Home Nest smart speaker


De Google Nest speakers werken met duizenden verschillende apparaten van honderden merken, en met vele diensten. Te veel om allemaal op te noemen, maar om toch een paar namen te noemen, onder andere Spotify, Netflix, Youtube, TuneIn, Netflix en de vele apps van Google zijn met de stem te bedienen via deze beste smart speaker. En ook de smart home apparaten, onder andere van Nest, Philips Hue, Chromecast, TP-Link Kasa, Samsung SmartThings en vele andere technieken zijn zo te besturen.

De Google Assistent laat je alle informatie op zoeken zodra je deze nodig hebt en aan je voorlezen. Ook de muziek in huis bedien je met je stem. De smart speaker laat je alle muziek horen, maar je kunt ook bluetooth speakers en andere audio apparatuur koppelen en je kunt een multi room netwerk maken met meerdere Google smart speakers. Zodat je alles vanuit iedere kamer kunt bedienen en een intercom systeem kunt opzetten.

De mogelijkheden zijn enorm, en dat alles tegen een nog steeds lage prijs. Kijk in de bovenstaande aanbiedingen van de Google Nest smart speakers voor de laagste actuele winkelprijs.


JBL Link 20 smart speaker

Ook de JBL Link 20 gebruikt de Google Assistant software. De mogelijkheden komen daarom overeen met die van de Google Home Nest. Met deze smart speaker heb je meteen een heel goede mobiele bluetooth speaker in handen, en tegenwoordig is de JBL Link 20 niet meer duurder dan de (grote) Google Home Nest.


JBL smart speaker

JBL Link 20 smart speaker


Ga je voor een heel goed geluid en voor de mogelijkheden van een bluetooth speaker dan is de JBL Link 20 een aanrader. Ook in grotere ruimtes levert deze smart speaker een prima geluid af.

En het is ook een zeer goede mobiele speaker. De JBL Link 20 beschikt namelijk over een accu die tot 10 uur muziek afspeelt en een waterdichte behuizing. Bovendien biedt deze smart speaker de zeer goede JBL geluidskwaliteit. Dat maakt de meerprijs meer dan waard als je veel muziek via de speaker afspeelt.

Kijk bij de aanbiedingen van JBL smart speakers voor deze goede slimme speaker tegen een lage prijs. Je vindt daar ook andere JBL smart speakers zoals de JBL Link Music, de JBL Link Portabel, de JBL Playlist en de kleinere van de JBL Link 20, de JBL Link 10.

Sonos One smart speaker

Ook de Sonos One werkt via de Google Assistent als slimme speaker. De Sonos One is een meer geavanceerde multiroom speaker, en daarom duurder dan bovenstaande smart speakers. Maar dan heb je wel een Sonos speaker met een prima geluid en multi-room mogelijkheden.

Sonos smart speaker

Sonos One smart speaker


Deze Sonos smart speaker heeft wel een nadeel. Je kan deze Sonos speaker wel via WiFi aan internet verbinden (anders zou het geen smart speaker kunnen zijn), maar deze Sonos slimme speaker ondersteunt geen bluetooth. Je kunt deze slimme multiroom speaker dus niet als bluetooth speaker gebruiken.

Kijk voor meer informatie en de laagste prijs bij de aanbiedingen van Sonos smart speakers.


Sonos Move smart speaker

De bluetooth mogelijkheid bestaat wel bij de mobiele versie van bovenstaande smart speaker. De Sonos Move ondersteunt zowel WiFi, bluetooth als de multiroom mogelijkheden. Ook is dit een draadloze smart speaker.

Sonos mobiele smart speaker draadloos

Sonos Move smart speaker


Voor een mobiele speaker is de Sonos Move slimme speaker wel wat groot en zwaar, maar daar tegenover staat dat dit meteen een heel goede smart huiskamer speaker met multiroom mogelijkheid is.

Je vindt ook de Sonos Move smart speaker bij de bovenstaande aanbiedingen van Sonos smart speakers.

Kijk voor deze slimme speakers en meer goede speakers in de top 10 van beste smart speakers. Je kunt daar nog verder doorklikken naar meer goede slimme speakers.

Zie ook:Onderwerp:
Een smart speaker kun je niet alleen je muziek met spraak bedienen, je kunt ook gesproken vragen stellen waar de smart speaker het antwoord van op internet opzoekt en voorleest. Een smart speaker is dan ook altijd een netwerk speaker / WiFi speaker. Hierboven vind je de beste smart speakers zoals de JBL Link, en de Google Home Nest.

Een reactie posten

0 Reacties