Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Smart speaker top 10

Redactie     14:31     No comments


De naam zegt het al, de smart speaker is een slimme speaker. Een smart speaker speelt niet alleen je favoriete muziek uit maar beantwoord ook je vragen en stelt je eventueel in de gelegenheid om bijvoorbeeld met je stem de verlichting in huis te bedienen. Hier kijken we naar de beste smart speakers van dit moment.


Een smart speaker kan je bijvoorbeeld vertellen wat de weersvoorspelling van overmorgen is, wat FC Twente die middag heeft gespeeld of wat de eerste hit van Elton John was. Die informatie zoekt de slimme speaker via internet op (vaak via de Google Assistent) en leest je de informatie voor. Ook kun je via een daarvoor geschikte smart speaker de slimme apparatuur in je huis met spraak bedienen. Wat wat is de beste smart speaker?

Daarvoor verwijzen we je naar de smart speaker top 10. Daarin vindt je namelijk het actuele overzicht van de beste smart speakers van dit moment. Hieronder kijken we naar een aantal van deze beste slimme speakers. Kijk voor alle details, mogelijkheden en actuele winkelprijzen in de top 10 van beste smart speakers.

Google Home Nest

Een heel goede smart speaker voor verbazend weinig geld. Niet voor niets is de Google Home de slimme speaker met de hoogste waardering en daarmee de beste smart speaker volgens de gebruikers. Met deze speaker bedien je onder andere je muziek, je smart home en de Google Assistent met spraak, waar in de kamer je ook bent. En dat alles met een goedkope smart speaker met een prijs ruim onder de 100 euro.De Google Home Nest werkt met duizenden verschillende apparaten van honderden merken, en met vele diensten. Te veel om allemaal op te noemen, maar om toch een paar namen te noemen, onder andere Spotify, Netflix, Youtube, TuneIn, Netflix en de vele apps van Google zijn met de stem te bedienen via deze beste smart speaker. En ook de smart home apparaten, onder andere van Nest, Philips Hue, Chromecast, TP-Link Kasa, Samsung SmartThings en vele andere technieken zijn zo te besturen.

De Google Assistent laat je alle informatie op zoeken zodra je deze nodig hebt en aan je voorlezen. Ook de muziek in huis bedien je met je stem. De smart speaker laat je alle muziek horen, maar je kunt ook bluetooth speakers en andere audio apparatuur koppelen en je kunt een multi room netwerk maken met meerdere Google smart speakers. Zodat je alles vanuit iedere kamer kunt bedienen en een intercom systeem kunt opzetten.

De mogelijkheden zijn enorm, en dat alles tegen een lage prijs. Kijk in de bovenstaande top 10 voor de laagste actuele winkelprijs.

Google Nest Mini

Nog goedkoper is de kleinere versie van de Google Home smart speaker, de Google Nest Mini. Deze kleine variant gebruikt het zelfde besturingssysteem en heeft dus dezelfde mogelijkheden. Het verschil zit hem in het formaat.De kleinere speaker produceert minder volume, maar desondanks is de geluidskwaliteit opvallend goed. Zelfs de bas klinkt heel goed bij deze kleine slimme speaker.

Ook de Google Nest Mini vind je in de smart speaker top 10, kijk daar voor de actuele laagste prijs. De Google Nest Mini is de opvolger van de Google Home Mini, met onder andere een beter geluid.

JBL Link 20

Ook de JBL Link 20 gebruikt de Google Assistant software. De mogelijkheden komen daarom overeen met die van de Google Home Nest. Hij is wel een stukje duurder, maar met deze smart speaker heb je meteen een heel goede mobiele bluetooth speaker in handen.


De JBL Link 20 beschikt namelijk over een accu die tot 10 uur muziek afspeelt en een waterdichte behuizing. Bovendien biedt deze smart speaker de zeer goede JBL geluidskwaliteit. Dat maakt de meerprijs meer dan waard als je veel muziek via de speaker afspeelt.

Kijk voor deze slimme speakers en meer goede speakers in de top 10 van beste smart speakers. Je kunt daar nog verder doorklikken naar meer goede slimme speakers.

Zie ook:Onderwerp:
Een smart speaker kun je niet alleen je muziek met spraak bedienen, je kunt ook gesproken vragen stellen waar de smart speaker het antwoord van op internet opzoekt en voorleest. Een smart speaker is dan ook altijd een netwerk speaker / WiFi speaker. Hierboven vind je de beste smart speakers zoals de JBL Link, en de Google Home Nest.

, , ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.