Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste BBQ borstel (beste barbecueborstel)

Redactie     10:05     No comments


Voor een volgend gebruik moet een barbecue altijd even schoongemaakt worden, vooral het rooster waarop het eten komt te liggen. Verkoolde etensresten en fijnstof zijn immers niet gezond bij een volgende BBQ sessie. Maar in tegenstelling tot barbecue├źn is het schoonmaken van de BBQ geen plezier. Maar met een goede BBQ borstel ben je met dit werkje wel snel klaar. Daarom kijken we hier naar de beste BBQ borstels.


In de BBQ borstel top 10 vind je de hoogst gewaardeerde barbecueborstels van dit moment. Hieronder vind je beschrijvingen van de verschillende soorten BBQ borstels die je in deze top 10 aantreft.

Stalen BBQ schoonmaakborstel

Voordelig in aanschaf en makkelijk in gebruik is de stalen barbecue schoonmaakborstel die door de meeste mensen naar tevredenheid wordt gebruikt. In de top 10 kom je deze eenvoudige maar functionele barbecueborstel bij diverse merken tegen.Het is een stevige stalen BBQ borstel met fijne haartjes. Het vuil laat zich met deze volgens velen beste barbecueborstel makkelijk wegpoetsen en de borstel zelf spoel je onder een warme kraan weer makkelijk schoon.

De stalen BBQ borstel is goedkoop in aanschaf. Kijk bij de bovenstaande top 10 voor de goedkoopste aanbieders.

Barbecueborstel met schraper

Een wat lagere score haalt de barbecueborstel met schraper. De haartjes staan bij deze borstel iets minder dicht op elkaar waardoor je hardnekkig vuil minder makkelijk weg borstelt. Voor dat hardnekkige vuil heb je bij deze barbecue borstel echter de beschikking over een metalen schraper.


Met de schraper kun je hardnekkig vuil heel makkelijk van het rooster los schrapen om deze vervolgens met de borstelharen weg te vegen. Kijk voor de prijs en meer informatie over de BBQ borstel met schraper in de bovenstaande barbecueborstel top 10.

Barbecueborstel met staalspons

Voor het schoonmaken van een barbecue wordt (bij gebrek aan een goede borstel) ook wel eens een schuursponsje gebruikt. Dat kan beter en daarom werd deze barbecueborstel ontworpen die naast over een schraper ook over een staalspons beschikt.Bij deze barbecueborstel heb je dus in feite drie verschillende gereedschappen in handen om het rooster van je barbecue optimaal te reinigen. Bovendien ligt deze barbecueborstel goed in de hand.

Hoewel deze BBQ borstel van Galindo duurder is dan de andere hier genoemde barbecueborstels is deze borstel wat ons betreft de beste BBQ borstel. Door de diverse tools kun je makkelijk alle soorten vuil te lijf.

Deze beste BBQ borstel zie je ook op de foto helemaal bovenaan.

Kijk voor meer informatie en de laagste actuele prijzen in de bovenaan genoemde barbecueborstel top 10.

Zie ook: Beste barbecue test

Onderwerpen:
Beste barbecueborstel, beste bbq borstel test, beste barbecue borstel, barbecue schoonmaken.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.