Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Luchtbed top 10 en het beste luchtmatras

Redactie     19:35     No comments


De beste luchtbedden zijn tegenwoordig zo comfortabel dat ze vaak luchtmatras genoemd worden. Ze slapen als een matras maar als je ze niet gebruikt zijn ze tot een klein pakket op te vouwen. Dat maakt zo'n goed luchtbed ideaal voor vakantie of een logeerpartij. Hier kijken we naar de top 10 van deze luchtbedden en gaan we nader in op het beste luchtbed / luchtmatras.

De 10 beste luchtbedden / luchtmatrassen


In de luchtbedden top 10 vind je de 10 beste luchtbedden / beste luchtmatrassen van dit moment. In deze top 10 zie je een duidelijk dominantie van Intex. Fabrikant Intex is toonaangevend in het maken van goede luchtbedden. 

Hieronder kijken we naar het beste luchtbed van al deze goede luchtbedden, de Intex Ultra Plush die te koop is als éénpersoons luchtmatras en tweepersoons luchtmatras.

Kijk in de top 10 voor de prijzen en meer gedetailleerde informatie over deze beste luchtbedden van Intex.


Beste luchtbed: Intex Ultra Plush luchtmatras

Dit beste luchtbed is geen luchtbed dat je meeneemt naar het strand, maar een luchtmatras dat je thuis gebruikt om logees te ontvangen, om zelf uit logeren te gaan of omdat je op je vakantie op een comfortabel matras wilt slapen. Met dit beste luchtmatras in je tent slaap je net zo lekker als thuis.

En dit beste luchtbed is makkelijk mee te nemen, want zonder lucht kan hij in de meegeleverde draagtas.

Beste luchtmatras voor één of twee personen
De Intex Ultra Plush is verkrijgbaar als eenpersoons luchtbed en als tweepersoons luchtbed. De eenpersoons Intex Ultra Plush Twin is 1 meter breed en 190 centimeter lang, de tweepersoons Intex Ultra Plush Queen is 152 cm breed en 203 cm lang.

Ondanks de ferme afmetingen zijn beide luchtbedden na gebruik heel compact om te vouwen en op te bergen in een meegeleverde draagtas, ook de tweepersoons versie.Comfortabel luchtbed
Een luchtbed als de Intex Ultra Plush wordt niet voor niets luchtmatras genoemd. Dit luchtbed is bijzonder comfortabel. Door de grote hoogte (46 cm) heb je het idee dat je op een bed ligt en niet op de grond, en het Fiber Tech slaapoppervlak is heerlijk zacht, als een echt matras. Door de structuur blijft een hoeslaken er goed op zijn plek op liggen.

Plezierig is de opstaande buitenrand rondom die zorgt voor een betere stabiliteit en ondersteuning van het Intex opblaasbed.Plezierig in het gebruik
Heel plezierig is natuurlijk de ingebouwde elektrische luchtpomp. Je hoeft dit beste luchtbed niet op te blazen, dat doet hij helemaal zelf. En nog in korte tijd ook. Net zo makkelijk is het weer luchtvrij maken van het luchtbed. Je hoeft de lucht er niet uit te persen, dat is een kwestie van het ventiel een andere kant opdraaien en alle lucht wordt er uitgezogen.

Ook een pluspunt is het schoonmaken. Dat kan gewoon met een vochtige doek zonder schoonmaakmiddel.


Kijk voor de actuele lage prijzen van deze beide beste luchtbedden en andere goede luchtbedden in de bovenstaande luchtbed top 10.

Zie ook: Meer testen beste luchtbedden


Onderwerp:
Hier kijken we naar de beste luchtbedden die een hoog ligcomfort bieden. Deze beste luchtbedden worden luchtmatras genoemd omdat ze zo comfortabel zijn als een matras, en net zo dik! De beste luchtmatrassen zijn geen luchtbedden voor het strand maar een serieus alternatief voor een matras op vakantie of bij het logeren. Je kan goede luchtmatrassen als alternatief voor een logeerbed gebruiken. Het beste luchtmatras uit de luchtmatras test is de Intex Ultra Push. Dit beste luchtmatras van Intex is er als 1 persoons luchtmatras en als 2 persoons luchtbed.,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.