Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Mondkapjes, geschikt voor OV


Lang niet alle mondkapjes die online aangeboden worden zijn goed van kwaliteit. Daarom hier aandacht voor mondkapjes met een EN 14683:2019 certificering. De hier genoemde mondkapjes zijn comfortabel om te dragen en zeer geschikt voor bijvoorbeeld in het openbaar vervoer, maar ook op lange tijd aaneengesloten op straat te dragen.


Deze mondkapjes zijn niet medisch, medische mondkapjes zijn in Nederland vooralsnog aan de zorg voorbehouden. Dat ze niet medische zijn betekent echter niet dat deze mondkapjes geen effect hebben. Het zijn niet-geweven gezichtsbeschermde maskers met een goede filteringscapaciteit. Maar ze laten ook heel goed lucht door, en dat is belangrijk bij het gebruik van mondkapjes. Vooral als je het mondkapje langere tijd gebruikt.

De hier beschreven mondkapjes zijn wegwerp mondkapjes. Kijk bij goede herbruikbare mondkapjes voor goede te wassen en opnieuw te gebruiken mondkapjes.


De mondkapjes zijn gemaakt van niet geweven materiaal en voorzien van zachte elastische oorlusjes die niet gaan irriteren, ook als je het mondkapje lange tijd achtereen gebruikt. Er is een drie laags bescherming, De drie lagen houden vochtdruppels in de lucht tegen,van binnen en van buiten, en beschermen zodoende zowel jou als je omgeving.

De mondkapjes zijn bij de hier boven gelinkte aanbieders te koop. Ze zijn op een hygiƫnische wijze verpakt.

Onderwerpen
Wegwerp mondkapjes OV, weggooi mondkapjes trein bus, mondkapjes openbaar vervoer.

Een reactie posten

0 Reacties