Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Goede mondkapjes, herbruikbaar en wasbaar


Ook in Nederland is een mondkapje (gezichtsmasker) in verband met corona steeds vaker verplicht. Bijvoorbeeld in het OV of in stadscentra. Hier kijken we naar goede mondkapjes die je uit kunt wassen zodat ze herbruikbaar zijn.


Wettelijk gezien worden er nauwelijks eisen gesteld aan een niet medisch mondkapje, maar natuurlijk wil je dat als je een mondkapje draagt wel dat dit gezichtsmasker goed van kwaliteit is, jezelf en anderen zoveel als mogelijk beschermd en ook aangenaam is om te dragen. Zonder dat het kapje bijvoorbeeld telkens afzakt.

Een goed herbruikbaar mondkapje is meestal gemaakt van katoen of neopreen. In het overzicht met alle herbruikbare mondkapjes vind je al deze herbruikbare gezichtsmaskers tegen een lage prijs. Het gaat om meer dan 2.500 mondmaskers met onder andere heel uiteenlopende designs. Let op, het gaat in alle gevallen om niet medische mondkapjes want medische mondkapjes zijn in Nederland nog steeds aan de zorg voorbehouden en mogen niet vrij worden verkocht.

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van goede mondkapjes. Al deze mondkapjes zijn te vinden in het bovengenoemde overzicht met mondkapjes.

YourMax mondkapje

Dit YourMax mondkapje ziet er niet spectaculair uit, maar geeft je zoveel bescherming als met een niet medisch mondkapje nodig is. Dit is een drie laags mondkapje dat gewassen en herbruikt kan worden. Het mondmasker is voorzien van een permanent filter en heeft een universele maat zodat het kapje door iedereen gedragen kan worden.

Smartvat mondkapje katoen (jeans)

Een stoer mondkapje waarvan de buitenste laag is gemaakt van jeans stof (katoen) en de tweede laag van polypropyleen. Een mondkapje van goede kwaliteit dat soepel uitrekt zodat het altijd goed past.


SafeSave design mondkapjes, set van drie

Deze SafeSave design mondkapjes koop je in een set van drie gezichtsmaskers met verschillende patronen. Zo kun je eens wisselen, en om de prijs hoef je het niet te laten. Het zijn bovendien stevige mondkapjes die aangenaam op het gezicht aanvoelen en goed ademen. De maskers zijn gemaakt van neopropeen en spatwaterdicht. De designs zijn zebraprint, luipaardprint en tijgerprint.Mondkapje doodshoofd

Met dit mondkapje weet je zeker dat iedereen op anderhalve meter blijft. Het doodshoofd mondkapje geeft je een best eng uiterlijk. Het is een vrij groot multifunctioneel mondkapje (ook te gebruiken als face mask voor motorrijden en wintersport) en daarmee minder geschikt voor kinderen met een kleiner hoofd.Reeva design mondkapjes

Evenals de design mondkapjes van SafeSave koop je deze mondkapjes van Reeva per drie tegen een lage prijs. Daarbij kun je kiezen voor drie zwarte mondkapjes, drie effen mondkapjes (donkerrood, roze, legergroen) of een set met een roze mondkapje, een zwart mondkapje en een mondkapje met panterprint.


Aanbiedingen van al deze goede mondkapjes vind je in het bovenaan genoemde overzicht met alle herbruikbare mondkapjes. Kijk daar voor alle prijzen, specificaties en foto's.

Zie ook: Beste wegwerp mondkapjes


Onderwerpen:
Herbruikbare mondkapjes wasbaar, te wassen mondkapjes, gezichtsmaskers, goede mondmaskers, te herbruiken mondkapjes.

Een reactie posten

0 Reacties