Test Medisana Medinose 2 Slim tegen hooikoorts en allergie

De Medisana Medinose 2 Slim is een opmerkelijk apparaat dat goed helpt tegen de klachten van hooikoorts en allergie.

De Medisana Medinose 2 Slim apparaat tegen hooikoorts en allergie

Met de Medisana Medinose Pro kwam Medisana, een specialist in medische gezondheidsproducten, met een lichttherapie apparaatje dat verbazend goed hielp tegen hooikoorts klachten. Dat schept hoge verwachtingen met betrekking tot de opvolger van de Midinose die Medisana heeft uitgebracht. Is deze Medisana Medinose 2 Slim een nog beter middel tegen hooikoorts?

De Medisana Medinose 2 Slim is een apparaatje tegen hooikoorts, maar ook tegen allergische klachten die voorkomen uit bijvoorbeeld een huisstof allergie, huisstofmijt allergie of een huisdier allergie. 

Om deze klachten te verminderen hoef je de pootjes van de Medinose alleen maar 2 a 3 keer per dag 3 minuten in je neus te steken. Je slikt dus geen tabletten en hoeft nergens mee te sproeien. Je krijgt geen stoffen binnen, want de Medisana Medinose werkt alleen met licht. Ideaal!

De actuele prijs en op proef bestellen

De Medisana Medinose 2 is te vinden bij de aanbiedingen van anti allergie apparaten. Je kunt de Medisana Medinose 2 Slim 21 dagen op proef uitproberen. Ben je niet tevreden? Dan krijg je je aankoopbedrag weer terug. Hier spreekt zelfvertrouwen uit, Medisana gelooft in zijn product!

Bij de bovenstaande aanbiedingen lees je ook ervaringen van gebruikers van de Medisana Medinose 2 Slim en ervaringen met zijn grote broer de Medinose Pro.

De resultaten van de Medisana Medinose 2 Slim De meeste mensen zijn sceptisch als ze de Medinose voor het eerst gebruiken. Dat was bij ons niet anders toen we met de test begonnen.
Het gebruik van dit anti allergie apparaatje ziet er ook wat vreemd uit. Je steekt de twee pootjes van het apparaatje tegen hooikoorts en allergie in je neusgaten en schakelt het licht aan. Vervolgens zie je er als Clown Bassie uit met je rode neus.

Maar de scepsis verdwijnt als de resultaten merkbaar worden. Dat is helaas niet meteen nadat je de pootjes in je neus hebt gestoken. De Medisana Medinose heeft de nodige behandelingen nodig om een soort beschermlaagje aan te leggen die er voor zorgt dat pollen, stof, huisstofmijt en dierenharen niet direct in contact komen met de cellen in je neus.Dat deden we door de Medisana Medinose 2 Slim enkele malen per dag drie minuten te gebruiken, 2 keer 3 minuten per dag is volgens Medisana voldoende. Ongeduldig als we zijn, gebeurde dat hier wat vaker. Het zou niet nodig hoeven zijn, maar het licht is onschuldig, dus meer gebruiken is niet schadelijk, hoogstens overbodig.

Zoals bij al dit soort medische behandelingen is het effect niet heel duidelijk in te schatten. Je weet namelijk niet hoe erg de klachten zouden zijn als je het apparaatje niet zou gebruiken, maar na enkele dagen nemen de hooikoorts klachten duidelijk af, terwijl de hooikoorts weerberichten er niet beter op waren geworden.

Werkt de bescherming van de Medisana Medinose 2 Slim eenmaal dan kun je de frequentie van het gebruik terugbrengen tot 1 keer per dag 3 minuten. Je hoeft de bescherming dan namelijk alleen maar te onderhouden. Dit terugbrengen van het gebruik gaat bijna vanzelf, want hoe minder de hooikoorts klachten (of andere allergische klachten) worden, hoe minder vaak je er aan denkt het apparaatje te gebruiken.

Combineren met andere hooikoorts / allergie producten geen probleem

Een ander sterk punt van de Medisana Medinose 2 Slim is dat je deze lichttherapie tegen hooikoorts en allergische klachten gewoon naast andere hooikoorts medicatie kan gebruiken. Het licht heeft geen enkel negatief effect op je lichaam en op andere medische hulpmiddelen.


Verschil Medisana Medinose 2 Slim en Medinose Pro

De voorloper van de Medinose 2 Slim, de Medinose 2 werkte ook al naar tevredenheid van de meeste mensen met klachten die voortkomen uit hooikoorts, huismijt allergie, huisstof allergie en dierenharen allergie. Waarom dan deze nieuwe versie?

Het verschil zit hem in de constructie van de Medinose 2, deze is veel praktischer en compacter (slim). De eerste Medisana Medinose was een apparaatje in de vorm die aan een computermuis met draad deed denken. Het uiteinde van de draad stak je in je neus. Zoals je bij de foto's en de video kunt zien bestaat de Medinose 2 uit één deel dat je in zijn geheel in je neus plaatst. Je handen heb je dan nog vrij. Ook is deze versie heel licht en waterbestendig.

De Medisana Medinose is een apparaatje tegen hooikoorts en neus-allergieën dat bij de meeste mensen heel positieve effecten heeft. Omdat je de Medisana Medinose 2 Slim 3 weken vrijblijvend kunt uitproberen is het een aanrader om eens te proberen.

Bij de aanbiedingen hierboven kun je dit beste apparaatje tegen hooikoorts aanvragen. Je vindt daar ook de actuele lage winkelprijs en andere relevante informatie.


Onderwerp:
De strijd tegen hooikoorts en andere luchtweg allergie zoals huisstof allergie en huisstofmijt allergie kan zonder medicijnen en andere stoffen met de Medisana Medinose 2 Slim of de Medisana Medinose Pro. Hier de test van de Medinose 2, het beste anti hooikoorts apparaat. Hiermee kun je hooikoorts klachten en klachten van luchtweg allergie voorkomen of verminderen. Deze anti hooikoorts apparaatjes werken via lichttherapie. Je kan de 
Medisana Medinose 2 Slim gratis en vrijblijvend proberen.


Een reactie posten

0 Reacties