Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Wat is de beste haardroger? (föhn)

Redactie     16:45     No comments


Een haardroger (föhn) is een onmisbare accessoire in de badkamer. Met een goede haardroger droog je niet alleen je haren, maar de föhn helpt je ook om je kapsel in het gewenste model te brengen. Maar wat is de beste haardroger? Hier de beste haardrogers volgens de experts.


De beste haardrogers uit de test

De föhn experts van Coolblue zien vele haardrogers voorbij komen en als geen ander weten ze daardoor de mogelijkheden, de pluspunten en de minpunten van iedere haardroger. Hierdoor weten ze als geen ander wat de beste haardroger voor ieder soort gebruik of ieder type haar is. Hieronder vind je de beste haardrogers volgens deze experts.


Bij de beste haardrogers volgens de experts vind je onder andere de beste haardroger voor droog haar, voor beschadigd haar, de beste föhn voor stijlen en krullen en de beste allround haardroger. De laatste is voor de meeste mensen geschikt.

Kijk bij de bovenstaande beste haardrogers welke föhns op dit moment de beste haardrogers zijn. Dit overzicht wordt regelmatig aangepast als er nieuwe betere haardrogers uitgebracht worden.

Tips beste haardroger kiezen

Tot slot hebben we nog wat tips voor je om te bepalen of een haardroger voor jou geschikt is. Op de volgende zaken kun je letten als je een nieuwe haardroger zoekt.

Het vermogen van de haardroger
Het vermogen is een belangrijke factor, want het vermogen bepaalt hoe warm de lucht kan zijn die uit de haardroger komt. Mensen met dik haar hebben niet veel aan een haardroger met een vermogen dan 1800 watt. Gemiddeld ligt het vermogen op zo'n 2200 watt.

Het gewicht van de haardroger
Onderschat ook het belang van het gewicht van een haardroger niet. Vooral als je langdurig moet föhnen is het lekker als de haardroger licht van gewicht is. Een lichte haardroger weegt minder dan een halve kilo, maar je hebt ook föhns die meer dan een kilo wegen.

Veel zwaardere haardrogers beschikken over een AC motor. Dit zijn krachtige haardrogers want een AC motor is een motor van hoge kwaliteit die een hoge blaaskracht produceert. Maar het zijn dus ook letterlijk zwaardere motoren. Goedkopere haardrogers beschikken vaak over een DC motor. Deze motoren kunnen ook een hoge blaassnelheid produceren, maar maken daarbij aanmerkelijk meer geluid.

Temperatuurstanden en blaasstanden
Je wilt niet altijd de hoogste temperatuur en de hoogste blaaskracht gebruiken. Hoe meer temperatuurstanden en hoe meer blaasstanden, hoe meer keuze je hebt. De meeste haardroger hebben ook een koude blaasstand (coolshot). Deze koude blaasstand is erg goed voor je haar als je deze gebruikt om na het föhnen je haar weer te koelen. 

Kijk bij de bovenstaande aanbevolen haardrogers welke föhns er als beste haardroger getest zijn, Je kunt daar ook via de bovenstaande kenmerken (en meer) de voor jou persoonlijk beste föhn selecteren.

Tip: Nog meer informatie voor het kiezen van je beste föhn vind je op Beste Föhn / Haardroger Kopen. Daar is onder andere de haardroger top 10 te vinden, de goedkoopste winkels om goede haardrogers te kopen en een keuzehulp voor het vinden van de voor jou beste föhn.


Onderwerpen:
Beste haardrogers, beste föhn voor ieder kapsel, droog haar, krullen, beste föhn test, beste haardroger test, beste föhns getest.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.