Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste haarfohn test

Kijk hier voor de beste haarfohns uit de test in iedere klasse, en we hebben tips om de voor jou beste haarfohn te vinden.


Een haardroger (fohn) is een onmisbare accessoire in de badkamer. Met een goede haarfohn droog je niet alleen je haren, maar de fohn helpt je ook om je kapsel in het gewenste model te brengen. Maar wat is de beste haarfohn? Hier de beste haarfohns volgens de experts.


De beste haarfohns uit de test

De föhn experts van Coolblue zien vele haardfohns voorbij komen en als geen ander weten ze daardoor de mogelijkheden, de pluspunten en de minpunten van iedere haarföhn. Hierdoor weten ze als geen ander wat de beste haarfohn voor ieder soort gebruik of ieder type haar is. Hieronder vind je de beste haarfohns volgens deze experts.


Bij de beste haarfohns volgens de experts vind je onder andere de beste haarfohn voor droog haar, voor beschadigd haar, de beste föhn voor stijlen en krullen en de beste allround haarfohn. De laatste is voor de meeste mensen geschikt.

Kijk bij de bovenstaande beste haarfohns welke föhns op dit moment de beste haarfohnss zijn. Dit overzicht wordt regelmatig aangepast als er nieuwe betere haarfohns uitgebracht worden.

Tips beste haarfohn kiezen

Tot slot hebben we nog wat tips voor je om te bepalen of een haardroger voor jou geschikt is. Op de volgende zaken kun je letten als je een nieuwe haarfohn zoekt.

Het vermogen van de haarfohn
Het vermogen is een belangrijke factor, want het vermogen bepaalt hoe warm de lucht kan zijn die uit de föhn komt. Mensen met dik haar hebben niet veel aan een haarfohn met een vermogen dan 1800 watt. Gemiddeld ligt het vermogen op zo'n 2200 watt.

Het gewicht van de haarfohn
Onderschat ook het belang van het gewicht van een haarföhn niet. Vooral als je langdurig moet föhnen is het lekker als de haardroger licht van gewicht is. Een lichte haarfohn weegt minder dan een halve kilo, maar je hebt ook föhns die meer dan een kilo wegen.

Veel zwaardere haardrogers beschikken over een AC motor. Dit zijn krachtige haarfohns want een AC motor is een motor van hoge kwaliteit die een hoge blaaskracht produceert. Maar het zijn dus ook letterlijk zwaardere motoren. Goedkopere haarfohns beschikken vaak over een DC motor. Deze motoren kunnen ook een hoge blaassnelheid produceren, maar maken daarbij aanmerkelijk meer geluid.

Temperatuurstanden en blaasstanden
Je wilt niet altijd de hoogste temperatuur en de hoogste blaaskracht gebruiken. Hoe meer temperatuurstanden en hoe meer blaasstanden, hoe meer keuze je hebt. De meeste haarföhns hebben ook een koude blaasstand (coolshot). Deze koude blaasstand is erg goed voor je haar als je deze gebruikt om na het föhnen je haar weer te koelen. 

Kijk bij de bovenstaande aanbevolen haarfohns welke föhns er als beste haarfohn getest zijn, Je kunt daar ook via de bovenstaande kenmerken (en meer) de voor jou persoonlijk beste föhn selecteren.

Tip: Nog meer informatie voor het kiezen van je beste haarföhn vind je op Beste Föhn / Haardroger Kopen. Daar is onder andere de haardroger top 10 te vinden, de goedkoopste winkels om goede haarfohn goedkoop te kopen en een keuzehulp voor het vinden van de voor jou beste haarföhn.


Samenvatting:
Kijk hier boven voor de beste haarfohn uit de test. Of eigenlijk beste haarfohns uit de test, want de experts van Coolblue hebben meerdere haarföhns als beste haarfohn in hun categorie getest. Het vindt hier de beste haarfohn voor ieder kapsel. De beste haarfohn voor krullen uit de test, maar ook de beste haarfohn voor droog haar en andere beste haarfohns uit de test.


Een reactie posten

0 Reacties