Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste goedkope BBQ. Beste barbecue onder de 50 euro

Redactie     13:58     No comments


Zoek je een goede budget BBQ? Wat kun je onder de 50 euro aan goede barbecues kopen? Voor dat weinige geld zijn er best goede barbecues te koop. Hier de beste goedkope BBQ onder 50 euro in diverse categorie├źn.

Deze goedkope barbecues koop je onder de 50 euro

Kijk voor deze beste goedkope barbecues en meer voordelige barbecues in het overzicht aanbiedingen alle barbecues onder de 40 euro.

Dit betreft uitsluitend eenvoudige houtskoolbarbecues. Vaak met een relatief klein oppervlak om te roosteren. Zoek je een gasbarbecue, een grote barbecue of een luxe barbecue, kijk dan bij de andere BBQ testen. Daar vind je de meer uitgebreide barbecues.

Beste goedkope houtskool BBQ:  Garden Grill Kogelgrill

Voor een goede en praktische barbecue hoef je heus de hoofdprijs niet te betalen. Neem deze kogelbarbecue op poten van Garden Grill. Voor deze beste goedkope houtskool barbecue betaal je aanmerkelijk minder dan 50 euro.Ondanks de lage prijs van deze goedkope BBQ is dit een kogelbarbecue met alles er op en er aan. De Garden Grill Kogelgrill is voorzien van vier poten waarvan twee voorzien van wielen, een as-opvangbak, een deksel met luchtinlaat en een een grilloppervlak met een doorsnede van 47 centimeter. Ter indicatie: Dat is groot genoeg voor 8 hamburgers. Daarmee valt de Garden Grill BBQ wel in de categorie van de kleine barbecues.

De compactheid is ook terug te vinden in de hoogte Met een werkhoogte van 58 centimeter is deze barbecue wel wat aan de lage kant. Natuurlijk is de degelijkheid van deze kogelbarbecue wel minder dan die van een vijf keer zo dure Weber barbecue, maar voor wie af en toe eens wil barbecue├źn voor een klein gezelschap of weinig ruimte in de tuin of balkon heeft is dit een goede barbecue voor minder dan 40 euro.

Kijk voor alle informatie in het bovenstaand overzicht met aanbiedingen barbecues onder de 50 euro. Je komt daar deze beste goedkope houtskoolbarbecue onder de 50 euro ook onder andere merknamen tegen.

Beste goedkope tafelbarbecue: MaxxGarden

Ook deze goedkope barbecue om op een tafel te plaatsten betaal je minder dan 50 euro. Evenals de bovenstaande beste BBQ is de MaxxGarden tafelbarbecue een vrij kleine BBQ, maar daardoor kun je deze tafelbarbecue wel makkelijk meenemen. 

Opmerkelijk: Je kunt het BBQ oppervlak verdubbelen door het deksel (dat is voorzien van een rooster) als grilloppervlak te gebruiken. Je kunt dan de barbecue natuurlijk niet meer sluiten onder het gebruik.
Deze BBQ neem je makkelijk mee door zijn compacte vorm en lage gewicht. De barbecue is gemaakt van roestvrij staal en voorzien van ventilatie gaten. BBQ gereedschap wordt meegeleverd.

Kijk voor de prijs en andere informatie over deze beste goedkope tafelbarbecue bij de bovengenoemde aanbiedingen van goedkope barbecues.

Beste goedkope kofferbarbecue: MikaMax opvouwbare BBQ

Nog makkelijker meenemen is dit koffertje dat op de locatie een heuse houtskoolbarbecue blijkt te zijn. Een MikaMax barbecue is heel mobiel, heel praktisch, en hij zier er nog mooi uit ook.De hier barbecue neemt ook nog eens heel weinig ruimte in als je hem niet gebruikt. De BBQ kan gewoon in de kast. Opengeklapt heb je een roosteroppervlak van 25 x 18 cm tot je beschikking.

Maar Mikamax verkoopt deze draagbare barbecues zelfs in nog kleinere formaten, soms zelfs in bijna broekzak formaat met ruimte voor het grillen van 1 of 2 worstjes. Kijk bij de MikaMax barbecue link hierboven voor al deze goedkope BBQ's in zakformaat tegen de laagste prijs.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor al deze goedkope barbecues en voor meer goede barbecues onder de 50 euro. 

Wat is de beste goedkope BBQ? Bovenaan vind je een overzicht van alle goedkope barbecues, tot 50 euro. Het betreft de beste goedkope houtskool BBQ apparaten, Een paar goedkope barbecues brengen we extra onder de aandacht. Via de links kun je deze beste budget barbecues goedkoop online kopen. 

.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.