Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste goedkope BBQ. Beste barbecue onder de 40 euro

 

De beste goedkope houtskool BBQ, de beste goedkope tafelbarbecue en andere goede goedkope barbecues.

Beste goedkope bbq test

Zoek je een goede budget BBQ? Wat kun je onder de 40 euro aan goede barbecues kopen? Voor dat weinige geld zijn er best goede barbecues te koop. Hier de beste goedkope BBQ onder 40 euro in diverse categorie├źn.

Deze goedkope barbecues koop je onder de 40 euro

Kijk voor deze beste goedkope barbecues en meer voordelige barbecues in het overzicht aanbiedingen alle barbecues onder de 40 euro.


Dit betreft uitsluitend eenvoudige houtskoolbarbecues. Vaak met een relatief klein oppervlak om te roosteren. 

Zoek je een gasbarbecue, een elektrische BBQ, een grote BBQ of een luxe barbecue? Kijk dan bij de andere BBQ testen. Daar vind je de meer uitgebreide barbecues.

Maar nu de beste goedkope houtskool BBQ;s:

Beste goedkope houtskool BBQ:  Garden Grill Kogelgrill

Voor een goede en praktische BBQ hoef je heus de hoofdprijs niet te betalen. Neem deze goedkope kogelbarbecue op poten van Garden Grill. Voor deze beste goedkope houtskool barbecue betaal je bij onderstaande BBQ aanbiedingen aanmerkelijk minder dan 40 euro!


Ondanks de lage prijs van deze goedkope BBQ is de Garden Grill een kogelbarbecue met alles er op en er aan. De staande versie van de Garden Grill Kogelgrill is voorzien van vier poten waarvan twee voorzien van wielen, een as-opvangbak, een deksel met luchtinlaat en een een grilloppervlak met een doorsnede van 47 centimeter. Goedkope BBQ op poten, Garden GrillTer indicatie: Dat is groot genoeg voor 8 hamburgers. Daarmee valt de Garden Grill BBQ in de categorie van de middelgrote barbecues.

De compactheid van deze goede goedkope barbecue is ook terug te vinden in de hoogte. Met een werkhoogte van 58 centimeter is deze barbecue wel wat aan de lage kant. 

Natuurlijk is de degelijkheid van deze kogelbarbecue wel minder dan die van een vijf keer zo dure Weber BBQ. Maar voor wie af en toe eens wil barbecue├źn voor een klein gezelschap of weinig ruimte in de tuin of balkon heeft is dit een goede BBQ voor minder dan 40 euro.


Beste kleine tafel BBQ goedkoop Garden Grill

De (kleinere) tafelbarbecue versie van deze goedkope BBQ (dus zonder onderstel) kost zelfs maar een euro of 25. Dit is wel een heel kleine BBQ, met een grilloppervalk van 35 cm en een werkhoogte van 28 cm. Maar dat maakt deze kleine goedkope BBQ wel heel geschikt om op een tafel te plaatsen.


Kleine goedkope BBQ Garden Grill

Kleine tafel BBQ goedkoop Garden GrillKijk bij de BBQ aanbiedingen van Garden Grill barbecues hier boven voor de laagste actuele prijzen van deze beide Garden Grill houtskool barbecues.

Beste grotere tafel barbecue goedkoop, Kitchenne

Liever een wat grotere tafelbarbecue? Onder de 40 euro koop je Kitchenne portable tafelgrill. Deze goede BBQ kun je inklappen en makkelijk meenemen, Met een rooster van 43 bij 30 centimeter biedt deze goedkope BBQ genoeg ruimte voor een barbecue met familie of vrienden.


Beste goedkope bbq Kitchenne

Beste goedkope bbq Kitchenne


Deze mobiele BBQ is geschikt als balkon BBQ en tafel BBQ, maar je neemt hem ook makkelijk mee naar het strand, festival of park. Ook om mee te nemen op vakantie is deze goedkope barbecue zeer geschikt.


Beste goedkope kofferbarbecue: MikaMax opvouwbare BBQ

Nog makkelijker meenemen is dit koffertje dat op de locatie een heuse houtskoolbarbecue blijkt te zijn. Een MikaMax barbecue is heel mobiel, heel praktisch, en hij zier er nog mooi uit ook.


Koffer BBQ goedkoop: MikaMax

Koffer BBQ goedkoop: MikaMax


De hier barbecue neemt ook nog eens heel weinig ruimte in als je hem niet gebruikt. De BBQ kan gewoon in de kast. Opengeklapt heb je een roosteroppervlak van 25 x 18 cm tot je beschikking.

Maar Mikamax verkoopt deze draagbare barbecues zelfs in nog kleinere formaten, soms zelfs in bijna broekzak formaat met ruimte voor het grillen van 1 of 2 worstjes. 

Kijk bij de MikaMax barbecue aanbiedingen hier onder voor al deze goedkope BBQ's in zakformaat tegen de laagste prijs.Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor al deze goedkope barbecues en voor meer goede barbecues onder de 50 euro. 

Wat is de beste goedkope BBQ? Bovenaan vind je een overzicht van alle goedkope barbecues, tot 50 euro. Het betreft de beste goedkope houtskool BBQ apparaten, Een paar goedkope barbecues brengen we extra onder de aandacht. Via de links kun je deze beste budget barbecues goedkoop online kopen. 

.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *