Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste goedkope barbecue. BBQ onder de 40 euro

Redactie     13:58     No comments


Wat kun je onder de 40 euro aan goede barbecues kopen? Voor die weinige geld zijn er best leuke en goede barbecues te koop. Hier de beste barbecue onder 40 euro in diverse categorie├źn.


Kijk voor deze beste goedkope barbecues en meer voordelige barbecues in het overzicht aanbiedingen alle barbecues onder de 40 euro.

Dit betreft uitsluitend eenvoudige houtskoolbarbecues met een relatief klein oppervlak om te roosteren. Zoek je een gasbarbecue, een grote barbecue of een luxe barbecue, kijk dan bij de andere BBQ testen.

Beste goedkope houtskool BBQ:  Garden Grill Kogelgrill

Voor een goede en praktische barbecue hoef je heus de hoofdprijs niet te betalen. Neem deze kogelbarbecue op poten van Garden Grill. Voor deze beste goedkope houtskool barbecue betaal je nog geen 40 euro.Ondanks de lage prijs is dit een kogelbarbecue met alles er op en er aan. De Garden Grill Kogelgrill is voorzien van vier poten waarvan twee voorzien van wielen, een as-opvangbak, een deksel met luchtinlaat en een een grilloppervlak met een doorsnede van 47 centimeter. Ter indicatie: Dat is groot genoeg voor 8 hamburgers. Daarmee valt de Garden Grill BBQ wel in de categorie van de kleine barbecues.

De compactheid is ook terug te vinden in de hoogte Met een werkhoogte van 58 centimeter is deze barbecue wel wat aan de lage kant. Natuurlijk is de degelijkheid van deze kogelbarbecue wel minder dan die van een vijf keer zo dure Weber barbecue, maar voor wie af en toe eens wil barbecue├źn voor een klein gezelschap of weinig ruimte in de tuin of balkon heeft is dit een goede barbecue voor minder dan 40 euro.

Kijk voor alle informatie in het bovenstaand overzicht met aanbiedingen barbecues onder de 40 euro. Je komt daar deze beste houtskoolbarbecue onder de 40 euro ook onder andere merknamen tegen.

Beste goedkope tafelbarbecue: MaxxGarden

Ook deze goedkope barbecue om op een tafel te plaatsten betaal je minder dan 40 euro. Evenals de bovenstaande beste BBQ is dit een vrij kleine barbecue, maar daardoor kun je deze tafelbarbecue wel makkelijk meenemen. Opmerkelijk: Je kunt het BBQ oppervlak verdubbelen door het deksel (dat is voorzien van een rooster) als grilloppervlak te gebruiken. Je kunt dan de barbecue natuurlijk niet meer sluiten onder het gebruik.Deze BBQ neem je makkelijk mee door zijn compacte vorm en lage gewicht. De barbecue is gemaakt van roestvrij staal en voorzien van ventilatie gaten. BBQ gereedschap wordt meegeleverd.

Kijk voor de prijs en andere informatie over deze beste goedkope tafelbarbecue bij de bovengenoemde aanbiedingen van goedkope barbecues.

Beste goedkope kofferbarbecue: MikaMax opvouwbare BBQ

Nog makkelijker meenemen is dit koffertje dat op de locatie een heuse houtskoolbarbecue blijkt te zijn. Heel mobiel en hij zier er nog mooi uit ook.


Deze barbecue neemt ook nog eens heel weinig ruimte in als je hem niet gebruikt. De BBQ kan gewoon in de kast. Opengeklapt heb je een roosteroppervlak van 25 x 18 cm tot je beschikking.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor al deze goedkope barbecues en voor meer goede barbecues onder de 40 euro. 


Onderwerpen:
Beste goedkope BBQ, beste barbecue goedkoop, beste houtskool BBQ test, beste voordelige barbecue test.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.