Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste goedkope BBQ (goedkope barbecue)

De beste goedkope houtskool BBQ, de beste goedkope tafelbarbecue en andere goede goedkope barbecues.

Beste goedkope bbq test

Zoek je een goede budget BBQ? Wat kun je onder de 30 euro aan goede barbecues kopen? Voor dat weinige geld zijn er best goede barbecues te koop. Hier vind je de beste goedkope BBQ onder 30 euro in diverse categorieën.


Deze goedkope barbecues koop je onder de 30 euro

Kijk voor deze beste goedkope barbecues en meer voordelige barbecues in het goedkope BBQ overzicht met aanbiedingen van alle barbecues onder de 30 euro.


Dit betreft uitsluitend eenvoudige houtskoolbarbecues. Vaak met een relatief klein oppervlak om te roosteren. 

We hebben hier 50 euro aangehouden als maximum prijs voor een goedkope BBQ. Maar er zijn nog veel goedkopere barbecues te koop. Bij bovenstaande aanbiedingen van je ook goedkope houtskool BBQ's onder de 20 euro.

Zoek je een gasbarbecue, een elektrische BBQ, een grote BBQ of een luxe barbecue? Kijk dan bij de andere BBQ testen. Daar vind je de meer uitgebreide barbecues.

Maar nu de beste goedkope houtskool BBQ's:Beste goedkope houtskool BBQ:  Garden Grill Kogelgrill

Voor een goede en praktische BBQ hoef je heus de hoofdprijs niet te betalen. Neem deze goedkope kogelbarbecue op poten van Garden Grill. 

Voor deze beste goedkope houtskool barbecue betaal je bij onderstaande BBQ aanbiedingen een bedrag van nog geen 50 euro.


Ondanks de lage prijs van deze goedkope BBQ is de Garden Grill een kogelbarbecue met alles er op en er aan. 

De staande versie van de Garden Grill Kogelgrill is voorzien van vier poten, een as-opvangbak, een deksel met luchtinlaat, twee wielen om de BBQ te verrijden en een een grilloppervlak met een doorsnede van 47 centimeter.Goedkope BBQ op poten, Garden GrillTer indicatie: Dat is groot genoeg voor 8 hamburgers. Daarmee valt de Garden Grill BBQ in de categorie van de middelgrote barbecues.

De compactheid van deze goede goedkope barbecue is ook terug te vinden in de hoogte. Met een werkhoogte van 58 centimeter is deze barbecue wel wat aan de lage kant. 

Natuurlijk is de degelijkheid van deze kogelbarbecue wel minder dan die van een vijf keer zo dure Weber BBQ. Maar voor wie af en toe eens wil barbecueën voor een klein gezelschap of weinig ruimte in de tuin of balkon heeft is dit een goede BBQ voor minder dan 50 euro.Beste kleine tafel BBQ goedkoop Garden Grill

De (kleinere) tafelbarbecue versie van deze goedkope BBQ (dus zonder onderstel) kost zelfs maar een euro of 30! 

Dit is wel een heel kleine BBQ, met een grilloppervalk van 35 cm en een werkhoogte van 28 cm. Maar dat maakt deze kleine goedkope BBQ wel heel geschikt om op een tafel te plaatsen.


Kleine goedkope BBQ Garden Grill

Kleine tafel BBQ goedkoop Garden GrillKijk bij de BBQ aanbiedingen van Garden Grill barbecues hier boven voor de laagste actuele prijzen van deze beide Garden Grill houtskool barbecues.Uten tafelbarbecue

Liever een wat grotere tafelbarbecue? Rond de 30 euro koop je onderstaande Uten portable tafelgrill. Deze goede BBQ kun je inklappen en makkelijk meenemen, Met een rooster van 38 bij 27 centimeter biedt deze goedkope BBQ meer ruimte voor een barbecue met familie of vrienden.


Beste goedkope bbq Kitchenne

Beste goedkope bbq Kitchenne


Deze mobiele BBQ is geschikt als balkon BBQ en tafel BBQ, maar je neemt hem ook makkelijk mee naar het strand, festival of park. Ook om mee te nemen op vakantie is deze goedkope barbecue zeer geschikt.
Beste goedkope kofferbarbecue: MikaMax opvouwbare BBQ

Nog makkelijker meenemen is dit koffertje dat op de locatie een heuse houtskoolbarbecue blijkt te zijn. Een MikaMax barbecue is heel mobiel, heel praktisch, en hij zier er nog mooi uit ook.


Koffer BBQ goedkoop: MikaMax

Koffer BBQ goedkoop: MikaMax


De hier barbecue neemt ook nog eens heel weinig ruimte in als je hem niet gebruikt. De BBQ kan gewoon in de kast. Opengeklapt heb je een roosteroppervlak van 25 x 18 cm tot je beschikking.

Maar Mikamax verkoopt deze draagbare barbecues zelfs in nog kleinere formaten, soms zelfs in bijna broekzak formaat met ruimte voor het grillen van 1 of 2 worstjes. 

Kijk bij de MikaMax barbecue aanbiedingen hier onder voor al deze goedkope BBQ's in zakformaat tegen de laagste prijs. Deze bedraagt zo'n 35 euro.
Meer goede goedkope barbecues

Zit jouw beste goedkope BBQ hier niet tussen? Bij de bovenstaande aanbiedingen van goedkope barbecues vind je circa 400 houtskool barbecues!

Al deze goedkope BBQ's kosten minder dan 50 euro, maar het merendeel is veel goedkoper. Onder de 20 euro heb je al een houtskool BBQ waarop je eenvoudig kunt barbecueën. Goed genoeg voor het grillen van een worstje, hamburger en / of wat groente.

Een Weber BBQ heb je niet onder de 50 euro, maar in dit overzicht vind je volop aanbiedingen van staande barbecues, tafelbarbecues, kogelbarbecues en zelfs smokers en BBQ wagens onder de 50 euro van minder bekende merken.


Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor al deze goedkope barbecues en voor meer goede barbecues onder de 50 euro. 

Wat is de beste goedkope BBQ? Bovenaan vind je een overzicht van alle goedkope barbecues, tot 50 euro. Het betreft de beste goedkope houtskool BBQ apparaten, Een paar goedkope barbecues brengen we extra onder de aandacht. Via de links kun je deze beste budget barbecues goedkoop online kopen. 

.

Een reactie posten

0 Reacties