Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste opblaas kano / beste opblaasbare kajak

Een opblaasbare kano of opblaasbare kajak neem je makkelijk overal mee naar toe om te varen. Hier de beste opblaas kano en opblaas kajak voor 1 en 2 personen en aanbiedingen van meer goede kajaks en kano's.


Dit keer kijken we naar de beste kano / beste kajak om mee te nemen op vakantie. Het betreft opblaasbare kano's en opblaasbare kajaks. Deze zijn namelijk tot kleine pakketjes op te vouwen waardoor je ze makkelijk kunt meenemen.


Beste kano / kajak 2 personen: Zray Drift 14

Zoek je een opblaasbare kano van zeer hoge kwaliteit? Dan is de Zray Drift 14 kajak voor jou de beste opblaasbare kano. Goedkoop is deze opblaasbare kajak van Zray niet, maar je koopt wel een opblaasboot van bijzonder goede kwaliteit.



Deze beste kano is geheel van dropstitch materiaal gemaakt waardoor de opblaasbare kano heel stijf en stevig is. Door zijn kajakzitjes met hoge leuning zit je ook heet comfortabel in deze kajak. Eenmaal klaar met varen, dan past deze boot in een meegeleverde draagtas en kun je hem makkelijk meenemen.

Je ziet deze beste opblaasbare kajak ook op de foto helemaal bovenaan deze pagina.

Kijk bij de aanbiedingen kajakken voor de actuele prijs van deze beste kano voor 2 personen. Je vindt in dit overzicht ook de aanbiedingen van goedkopere opblaasbare kano's voor 2 personen, zoals de Zray Tortuga, de Zray Roatan, de Zray st. Croix, de Intex Explorer K2 en de Intex Excursion Pro.

Beste kano / kajak 1 persoon: Intex Challenger K1 kajak

De Intex Challenger is een tweepersoons opblaasbare kajak. Het is een goede en veilige kano die is voorzien van 3 luchtkamers (twee in de romp, één in de vloer) zodat je niet in nood komt als de kajak ergens op het water lek raakt.

Een opblaasbare balk aan de onderkant en eveneens opblaasbare zitjes met leuning zorgen voor extra comfort. Voorop de boeg van de kano bevindt zich een grijpkoort en een bagagenet voor het veilig opbergen van spullen.



Het opblazen en weer leeg laten lopen van de beste opblaasbare kano gaat makkelijk. Voor het opblazen wordt een pomp meegeleverd. Ook de peddels zijn bij de opblaaskano inbegrepen.

Deze beste kajak van Intex kan 100 kilogram dragen. Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van opblaasboten voor de prijs en meer informatie over deze beste opblaasbare kajak. Er is ook een tweepersoons versie van deze beste eenpersoons kano te koop.

Kijk bij de eerder genoemde link naar de aanbiedingen van kajakken voor de Intex Challenger opblaasbare kano's en andere goede éénpersoons kano's zoals de Lifetime Wave.

Of kijk bij de beste opblaasboten voor grotere opblaasbootjes.


Onderwerpen:
Beste kano opblaasbaar, beste opblaasbare kayak, beste opblaas kano, beste kayak test, beste kano test.


Een reactie posten

0 Reacties