Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste opblaasboot / opblaasbare boot / rubberboot tegen een lage prijs

Op zoek naar een goede opblaasbare boot? Hier de beste opblaasboot en enkele andere goede opblaasboten, met aanbiedingen.


Opblaasboten worden vaak rubberen boten of rubberboten genoemd maar die term is verouderd. Opblaasbare boten worden namelijk tegenwoordig vaak van sterk kunststof of vinyl gemaakt. Wat is de beste opblaasboot of andere goede opblaasbare boot? Hier kijken we naar de beste opblaasboten tegen een aantrekkelijke prijs.

Het blijkt namelijk dat je voor weinig geld al een heel goede opblaasboot kunt kopen. Hieronder vind je de beste opblaasbare boten tegen een redelijk goedkope prijs. We geven een korte beschrijving. Kijk voor alle details en actuele prijzen bij de aanbiedingen van opblaasboten / rubberboten.


Zie ook: 
 
Andere soorten beste opblaasbare boten zoals de opblaasbare kajak, de opblaasbare kano en het opblaasbare sup board vind je hier onder.

Beste opblaasboot: Intex Seahawk

Als je op zoek gaat naar de beste opblaasbare boot tegen een lage prijs kom je al snel uit op de Intex Seahawk. Intex (vooral bekend van de blauwe zwembaden) maakt namelijk ook prima opblaasboten die goedkoop worden aangeboden. 

De beste koop doe je met de opblaasboten uit de Intex Seahawk serie.


Intex Seahawk 2 (opblaasbare 2 persoons boot)

Intex Seahawk 2 (opblaasbare 2 persoons boot)

Opblaasboot voor 2, 3 of 4 personen

Deze beste opblaasboot is er als Intex Seahawk 2, Intex Seahawk 3 en Intex Seahawk 4, waarbij het getal het aantal personen aangeef dat in de Seahawk kan plaatsnemen. 

De Intex Seahawk 4 is dus een ruime vierpersoons opblaasbare boot. Ideaal om met het gezin in rond te varen op een meer of kanaal, of om bijvoorbeeld mee te gaan vissen. 

De Seahawk 2 is wat kleiner, maar nog steeds ruim voor een tweepersoons boot. Daar tussen bevindt zich de Intex Seahawk 3 een opblaasboot voor 3 personen. 

Buitenboord motor mogelijk

Je kunt aan de Intex Seahawk boten zelfs een motorsteun en elektrische buitenboordmotor koppelen en er zo een opblaasbare motorboot / fluisterboot van maken.

Een veilige opblaasboot

De Intex Seahawk is gemaakt van sterk vinyl en voorzien van een opblaasbare vloer voor extra stevigheid. Drie aparte luchtkamers (waaronder een binnenste hulpkamer) zorgen voor een zeer hoge veiligheid mocht er ergens op het water een lekkage ontstaan. De beste opblaasbare boot moet immers ook een veilige boot zijn.

Intex Seahawk 4 (opblaasboot 4 personen)

Intex Seahawk 4 (opblaasboot 4 personen)


Voor vissers zijn er twee hengelhouders ingebouwd en voor de elektromotor zijn er motor-bevestigings-fittingen aanwezig. Om de hele opblaasboot heen loopt er een grijplijn en op de boeg is een handgreep te vinden.

Al deze specificaties gelden zowel voor de Intex Seahawk 2, de Intex Seahawk 3 als de Intex Seahawk 4. Kijk voor alle specificaties en de actuele laagste winkelprijzen van deze beste opblaasboot bij de bovenstaande aanbiedingen.

Beste goedkope opblaasboot: Intex Explorer Pro

Hoewel de Intex Seahawk al een behoorlijk goedkope opblaasboot is kan het goedkoper. Wil je weinig geld uitgeven? Kijk dan bij de Intex Explorer Pro

Deze goedkope Intex opblaasboot is er als Intex Explorer Pro 50 (voor 1 kind), Explorer Pro 100 (1 persoon), Explorer Pro 200 (2 personen) en Intex Explorer Pro 300 (3 personen).

Intex Explorer Pro opblaasboot 3 personen

Intex Explorer Pro opblaasboot 3 personen

Het verschil tussen de Intex Explorer Pro en Intex Seahawk opblaasboten is klein. Qua specificaties en kwaliteit zijn ze vrijwel gelijk, maar de Intex Explorer Pro is vooral gericht op kinderen terwijl de Intex Seahawk door meer ruimte en comfort beter geschikt is om ook door volwassenen gebruikt te worden. 

De Intex Seahawk is een meer serieuze boot die, in tegenstelling tot de Explorer Pro, geschikt is voor een buitenboordmotor. Voor serieuze toepassingen kun je dan ook beter kiezen voor de Intex Seahawk opblaasboot, de beste opblaasboot uit de test.

Rubberboot 3 personen Intex
3 persoons opblaasbare boot Intex Explorer Pro

De Intex Explorer Pro heeft zijn lagere prijs als voordeel. Dit is meer een speelgoed boot. Kijk voor de actuele prijsverschillen bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van opblaasboten. Daar zie je wat deze beste goedkope opblaasbare boot op dit moment kost.

Alternatief: Bestway Hydro Force

Omdat er meer is dan alleen Intex willen we ook nog een goed alternatief noemen. De Bestway Hydro Force opblaasbare boten kunnen zich meten met de  opblaasboten van Intex. 

De Bestway Hydro Force opblaasboten zijn in een ruime range te koop, van opblaasbootjes van een paar tientjes tot serieuze opblaasbare boten met banken en vier luchtkamers waarbij je een buitenboord motor kunt gebruiken. En daartussenin bevindt zich nog een ruim aanbod aan goede opblaasboten.


Rubberboot Bestway

Bestway opblaasboot


De Bestwat Hydro Force opblaasboten worden geleverd in diverse modellen en diverse groottes.

Kijk voor de Intex opblaasbare boten, Bestway opblaasboten en andere opblaasbare boten en rubberboten bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van opblaasboten.

Onderwerp:
Er zijn veel opblaasboten te koop, maar wat is de beste opblaasbare boot? Hierboven vind je de beste opblaasbare boten. Het zijn de beste opblaasboten voor 2, 3 en 4 personen (volwassenen). Als je een goede maar goedkope opblaasboot zoekt zijn de opblaasbare boten van Intex en Bestway een aanrader. Dit zijn rubberboten (of eigenlijk latex boten) van de beste kwaliteit. Zoek je een opblaasbare motorboot, dan is de Intex Explorer Pro een aanrader. 

Bij de aanbiedingen bovenaan vind je nog meer goede opblaasboten en kun je deze opblaasbare boten goedkoop online kopen. Via zoekmogelijkheden kun je de opblaasboten filteren tot de voor jou beste opblaasboot / beste rubberboot / beste opblaasbare boot overblijft.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Al die Intex opblaasboten zijn super leuk. Best serieuze opblaasbare buiten zelfs, want achter een Intex Seahawk kun je zelfs een buitenboord motor hangen.

    Bij het ontwerp van de Intex Seahawk bootjes is daar rekening mee gehouden. Je hebt dan wel een speciale montageset nodig om de motor aan de opblaasboot te hangen. Deze wordt niet standaard bij de Intex Seahawk meegeleverd omdat de meeste kopers geen buitenboordmotor willen gebruiken. Een buitenboordmotor is namelijk veel duurder dan een Intex opblaasboot.

    Het is echter niet verstandig om een grote krachtige motor achter een Intex Seahawk te hangen. 1,5 tot maximaal 3,5 pk wordt aangeraden. Het maximale gewicht verschilt per Intex opblaasboot. Een kleine Seahawk voor 2 personen kan natuurlijk minder gewicht dragen dan een Seahawk voor 4 personen. In de handleiding en specificaties van de betreffende opblaasbare boot staat het maximale gewicht dat de buitenboordmotor mag wegen.

    Ik zelf heb een klein beschaaft elektrisch motortje achter mijn Intex Seahawk 4 persoons. Ik hoef niet zo hard en ik geniet van het rustig en stil spelevaren over rustige watertjes. Zo'n rubberboot is daar een heel goed bootje voor. Bovendien neem je ze achter in de achterbak van de auto overal mee naar toe.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.