Sony XB01 beste kleine bluetooth speaker en beste koop

De Sony SRS-XB01 is bij de test van compacte bluetooth speakers als beste kleine bluetooth speaker uitgeroepen. Door zijn lage prijs is deze kleine bluetooth speaker tevens de beste koop.

Kleine bluetooth speaker Sony XB01

De Sony SRS-XB01 is een bluetooth speakertje dat je heel makkelijk mee kunt nemen.  Door zijn geringe formaat is het een echte portable bluetooth speaker.

De kleine Sony SRS-XB01 speaker weegt slechts 225 gram en ook zijn afmetingen zijn super klein (8,15 x 5,75 x 5,65 cm). Maar toch komt er een behoorlijk goed geluid uit dit kleine boxje. 

En, ook heel belangrijk, voor deze beste kleine bluetooth speaker betaal je veel minder dan voor andere bekende portable bluetooth speakers. Kijk hier voor een goedkope aanbieding.


Sony kleine bluetooth speaker

Kleine speaker, maar van prima kwaliteit

Niet alleen qua gewicht en afmetingen is dit een prima portable bluetooth speaker, de Sony XB01 heeft ook een goede speelduur voor zo'n voordelige speaker. De accu biedt 6 uur speeltijd, daar kom je normaal gesproken de dag buitenshuis wel mee door. Thuis kun je de kleine bluetooth speaker dan via een USB-kabel gebruiken en weer opladen.

Onderweg kun je deze beste kleine portable speaker aan een meegeleverd polsbandje dragen. De Sony XB01 is er klein en licht genoeg voor. Je kunt de kleine bluetooth speaker ook aan je tas of broekriem hangen.

Draadloos afspelen gaat via bluetooth met een bereik tot 10 meter. Je kunt eventueel ook een AUX-kabel gebruiken.

Kleine bluetooth speaker Sony

En dan het geluid van deze beste kleine bluetooth speaker van Sony. Natuurlijk haalt een mini speaker als deze nooit de audiokwaliteit van een veel grotere speaker. Vooral bij bastonen en bij een hoge geluidsproductie is een klein formaat een nadeel.  

Toch presteert deze beste kleine bluetooth speaker ook op dit punt goed, veel beter dan je gezien zijn formaat zou verwachten. Zelfs bij een hoog volume en ook als je je niet recht voor de speaker bevindt.

Nog wat pluspuntjes. De Sony SRS-XB01 is voorzien van een microfoon zodat je er ook handsfree mee kunt bellen en door zijn rubberen voetjes staat hij ook op een glad oppervlak stabiel en gaat hij niet aan de wandel als je het volume vol opendraait. De mini speaker is spatwater bestendig wat erg fijn is voor een portable speaker.

Kleine bluetooth speaker

Deze beste mobiele speaker in het kleinste formaat is verkrijgbaar in zes uiteenlopende kleuren. Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen voor alle mogelijkheden en de actuele winkelprijs van deze beste bluetooth speaker (mobiel en kleinste formaat) uit de test.

Tip: Deze beste portable speaker is ook goedkoop te koop bij Amazon.

Zie ook: Meer beste bluetooth speaker uit de test.

Foto's: Sony

Onderwerpen
In de beste mobiele speaker test is de Sony XB01 als beste portable speaker getest. Dit is een heel kleine bluetooth speaker. Alle informatie over deze beste kleine speaker uit de bluetooth speaker test vind je hier boven.

Een reactie posten

0 Reacties