Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Sony XB01 beste kleine bluetooth speaker en beste koop

Redactie     11:19     No comments


De Sony SRS-XB01 is bij de test van compacte bluetooth speakers als beste kleine speaker uitgeroepen. Door zijn lage prijs is deze kleine portable speaker tevens de beste koop.


De Sony SRS-XB01 is een bluetooth speakertje dat je heel makkelijk mee kunt nemen. Hij weegt slechts 225 gram en ook zijn afmetingen zijn super klein (8,15 x 5,75 x 5,65 cm), toch komt er een behoorlijk goed geluid uit dit kleine boxje. En, ook heel belangrijk, voor deze beste kleine bluetooth speaker betaal je maar zo'n 25 euro. Kijk hier voor een goede aanbieding.


Niet alleen qua gewicht en afmetingen is dit een prima portable bluetooth speaker hij heeft ook een goede speelduur voor zo'n voordelige speakers, de accu biedt 6 uur speeltijd, daar kom je normaal gesproken de dag buitenshuis wel mee door. Thuis kun je hem dan via een USB-kabel gebruiken en opladen.

Onderweg kun je deze beste kleine portable speaker aan een meegeleverd polsbandje dragen. De Sony XB01 is er klein en licht genoeg voor.

Draadloos afspelen gaat via bluetooth met een bereik tot 10 meter. Je kunt eventueel ook een AUX-kabel gebruiken.


En dan het geluid. Natuurlijk haalt een mini speaker als deze nooit de audiokwaliteit van een veel grotere speaker. Vooral bij bastonen en bij een hoge geluidsproductie is een klein formaat een nadeel.  Toch presteert deze beste kleine bluetooth speaker ook op dit punt goed, veel beter dan je gezien zijn formaat zou verwachten. Zelfs bij een hoog volume en ook als je je niet recht voor de speaker bevindt.

Nog wat pluspuntjes. De Sony SRS-XB01 is voorzien van een microfoon zodat je er ook handsfree mee kunt bellen en door zijn rubberen voetjes staat hij ook op een glad oppervlak stabiel en gaat hij niet aan de wandel als je het volume vol opendraait. De mini speaker is spatwater bestendig.


Deze beste mobiele speaker in het kleinste formaat is verkrijgbaar in zes uiteenlopende kleuren. Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen voor alle mogelijkheden en de actuele winkelprijs van deze beste bluetooth speaker (mobiel en kleinste formaat) volgens de test van de Consumentenbond.

Tip: Deze beste portable speaker is ook goedkoop te koop bij Amazon.

Zie ook: Meer beste bluetooth speaker uit de test.

Foto's: Sony

Onderwerpen
In de beste mobiele speaker test is de Sony XB01 als beste portable speaker getest. Alle informatie over deze beste kleine speaker uit de bluetooth speaker test vind je hier boven.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.