Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste parasolvoet

Redactie     11:44    


Bij een goede parasol hoort een goede parasolvoet. Deze parasol voeten koop je meestal apart. Hier kijken we naar de beste parasolvoeten. We hebben de beste parasolvoet van graniet, maar ook de beste parasolvoet van kunststof en de beste parasolvoet in de vorm van verzwaringstegels.


Hieronder vind je een korte beschrijving van deze beste parasolvoeten. Kijk voor de prijs en alle specificaties bij de aanbiedingen beste parasolvoeten. Daar vind je naast onderstaand beste parasolhouders nog meer goede parasolvoeten met een hoge waardering.

Beste parasolvoet: Garden Impressions Eureka

Met deze beste parasolvoet (4,8 van 5 sterren) weet je zeker dat je parasol er stevig en mooi bij staat. Het betreft een sterke 40 kilo zware parasolvoet van graniet die op meegeleverde wieltjes geplaatst kan worden zodat je je parasol kunt verrijden als dat nodig is. De Garden Impressions Eureka parasolvoet past op alle stokparasols mits de buisdikte niet groter is dan 55 millimeter (5,5 centimeter).Het graniet geeft deze beste parasolvoet uit de test een luxe uitstraling wat wordt versterkt door de stalen buis en de zorgvuldige en nette afwerking van deze beste parasolhouder. Zo is bijvoorbeeld de bovenzijde netjes gepolijst. De wielen kunnen elk afzonderlijk op de rem worden gezet. Met de kunststof draaidop kun je iedere parasolstok goed vastzetten in de RVS parasolbuis.

Luxe, mooi en praktisch, dat is deze beste parsolvoet van Garden Impressions. Helaas is een parasolvoet van natuursteen ook prijzig. Hieronder vind je goedkopere alternatieven voor deze beste parsolvoet.


Beste parasolvoet van kunststof: Helcosol vulbare parasolvoet

Een goedkopere oplossing voor het goed op de plaats houden van de parasol is een kunststof parasolvoet die je vult met water of zand. Zo is de beste parasolvoet van kunstof van Helcosol te verzwaren tot 70 kilo (zonder vulling slechts 3 kilo).De beste parasolvoet is geschikt voor parasols met een stok die een dikte heeft tussen de 2,6 cm en 6,2 cm. Door het hoge gewicht van de gevulde parasolvoet is deze parasolhouder van Helcosol ook geschikt voor heel grote parasols. Maar als je het water er uit laten open is de houder zo licht dat je hem heel makkelijk kunt verplaatsen.

Beste parasol verzwaringsplaten (parasol tegels): Baliani

Een andere manier om de parasol goed vast te zetten is door middel van verzwaringsplaten, die ook wel parasol tegels genoemd worden. Deze gewichten kunnen worden ingegraven maar ook mobiel worden gebruikt. De beste verplaatsbare parasol tegels zijn die van Beliani. Dit zijn kunststof tegels die met zand of water kunnen worden gevuld.De set bestaat uit vier van deze parasoltegels van 50 bij 50 centimeter die elk met 15 liter zand of water kunnen worden gevuld. Zo kom je tot een totaal gewicht van 60 kilo. De platen zijn weersbestendig en heel makkelijk schoon te maken.

Kijk voor alle specificaties, maten, actuele lage winkelprijzen en andere informatie over deze beste parasolvoeten en andere goede parasolvoeten bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van voeten voor de parasol.

Zie ook: Beste parasols uit de test


, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.