Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste epilator voor het lichaam

Redactie     11:01     No comments


Met een epilator (epileerapparaat) kun je jezelf voor lange tijd ontharen op de plekken van je lichaam waarop je liever geen haartjes ziet. Er zijn epilators (epilatoren) voor oksel, bikinilijn, benen, armen, gezicht en wenkbrauwen. Met handige hulpstukken kun je een goede epilator voor meerdere toepassingen gebruiken. Hier de beste epilator om je lichaam wekenlang haarvrij te maken.


Er zijn veel eplilatoren op de markt, maar één epilator steekt er duidelijk qua kwaliteit en functionaliteit bovenuit, en dat is de Braun Silk Epil 9. Dit is onbetwist de beste epilator van dit moment.

Deze beste epilator van Braun is in vele versies te koop. Daarover later meer. Kijk bij de aanbiedingen van de Braun Silk Epil 9 epilator voor alle uitvoeringen van deze beste epilator tegen de laagste prijzen. Je vindt daar ook alle specificaties, reviews en gebruikerservaringen.

Beste epilator: Braun Silk Epil 9

De Braun Silk Epil 9, een geweldig epileerapparaat dat in eerste instantie is ontworpen voor het verwijderen van lichaamshaar zoals op armen, benen en in de oksels. De Braun Silk Epil 9 vind je in het bovenstaande overzicht met epilators in vele versies waarbij de verschillen zitten in de meegeleverde opzetstukken. Deze maken het mogelijk om deze beste epilator ook te gebruiken voor bijvoorbeeld scheren, trimmen, masseren en scrubben.Epileren met de ideale druk
Echt aangenaam zal epileren nooit worden, maar met de Braun Silk Epil 9 beperk je pijn en het onaangename gevoel van epileren tot een minimum. Een slimme sensor helpt je bij het vinden van de juiste druk zodat je bij iedere beweging de maximale hoeveelheid haartjes verwijderd, waardoor het epileren effectiever en daarmee sneller verloopt.

Met het hoogfrequentie massage-opzetstuk worden er actief pulserende trillingen gegenereerd die zorgen voor een extra zachte en meer aangename epilatie.

Het flexibele hoofd van de Braun Silk Epil 9 past zich soepel aan de vorm van het te epileren lichaamsdeel aan.

Effectiever dan waxen
Door de MicroGrip pincet techniek van deze beste epilator maakt epileren met zeer hoge precisie mogelijk. Door de vorm van de 40 pincetten worden zelfs haartjes van een halve millimeter verwijderd. Hiermee is epileren met de Braun Silk Epil 9 effectiever dan waxen. Met een huid die tot wel vier weken na de behandeling glad is!Epileren in bad en onder de douche
Bovendien is deze beste epilator 100% waterdicht, zodat je de Braun Silk Epil 9 ook onder de douche en in bad kunt gebruiken (zie foto bovenaan). Dat geeft niet alleen meer comfort, maar ook een minder pijnlijk gevoel. Door het warme water komt de natuurlijke pijnstiller endorfine in je lichaam vrij. Ook irritatie treedt minder snel op na nat epileren.

Kijk voor alle specificaties en alle prijzen van de verschillende versies van deze beste epilator in het bovengenoemde overzicht met alle aanbiedingen van de Braun Silk Epil 9 epilator.

Zie ook: Foto's: Braun

Onderwerpen:
Testen epilators, ontharen, Braun Silk Epil 9, beste epilator test epilatoren lichaam.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.