Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Braun epileerapparaat beste epilator lichaam

 

De Braun Silk Epil 9 is de beste epilator voor het hele lichaam uit de test van epliators. Kijk hier voor een review en aanbiedingen van dit beste epileerapparaat uit de test.Met een epilator (epileerapparaat) kun je jezelf voor lange tijd ontharen op de plekken van je lichaam waarop je liever geen haartjes ziet. Er zijn epilators (epilatoren) voor oksel, bikinilijn, benen, armen, gezicht en wenkbrauwen. Met handige hulpstukken kun je een goede epilator voor meerdere toepassingen gebruiken. Hier de beste epilator om je lichaam wekenlang haarvrij te maken.

De beste epilator voor het hele lichaam

Er zijn veel epilatoren op de markt, maar één epilator steekt er duidelijk qua kwaliteit en functionaliteit bovenuit, en dat is de Braun Silk Epil 9. Dit Braun epileerapparaat is onbetwist de beste epilator van dit moment.

Deze beste epilator van Braun is in vele versies te koop. Daarover later meer. Kijk bij de aanbiedingen van de Braun Silk Epil 9 epilator voor alle uitvoeringen van deze beste epilator tegen de laagste prijzen. 

Je vindt daar ook alle specificaties, reviews en gebruikers ervaringen met deze beste epilator voor het lichaam.

Beste epilator lichaam: Braun Silk Epil 9

De Braun Silk Epil 9 epilator is een geweldig epileerapparaat dat in eerste instantie is ontworpen voor het epileren van lichaamshaar van armen, benen en het epileren van de oksels. 

De Braun Silk Epil 9 vind je bij de bovenstaande aanbiedingen van de Braun Silk Epil 9 epilator in een groot aantal versies waarbij de verschillen zitten in de meegeleverde opzetstukken. 

Deze opzetstukken maken het mogelijk om deze beste epilator ook te gebruiken voor bijvoorbeeld het scheren, trimmen, masseren en scrubben van je lichaam.Epileren met de ideale druk
Echt aangenaam zal epileren nooit worden, maar met de Braun Silk Epil 9 beperk je pijn en het onaangename gevoel van epileren tot een minimum. Een slimme sensor helpt je bij het vinden van de juiste druk zodat je bij iedere beweging de maximale hoeveelheid haartjes verwijderd, waardoor het epileren van het lichaam effectiever en daarmee sneller verloopt.

Met het hoogfrequentie massage-opzetstuk worden er actief pulserende trillingen gegenereerd die zorgen voor een extra zachte en meer aangename epilatie.

Het flexibele hoofd van de Braun Silk Epil 9 epilator past zich soepel aan de vorm van het te epileren lichaamsdeel aan.

Effectiever dan waxen
Door de MicroGrip pincet techniek van deze beste epilator maakt epileren met zeer hoge precisie mogelijk. Door de vorm van de 40 pincetten worden zelfs haartjes van een halve millimeter verwijderd. Hiermee is epileren van het lichaam met de Braun Silk Epil 9 effectiever dan het lichaam waxen. Met een huid die tot wel vier weken na de behandeling glad is!Epileren in bad en onder de douche
Bovendien is deze beste epilator 100% waterdicht, zodat je de Braun Silk Epil 9 ook onder de douche en in bad kunt gebruiken (zie foto bovenaan). Dat geeft niet alleen meer comfort, maar ook een minder pijnlijk gevoel. Door het warme water komt de natuurlijke pijnstiller endorfine in je lichaam vrij. Ook irritatie treedt minder snel op na nat epileren.

Kijk voor alle specificaties en alle prijzen van de verschillende versies van deze beste epilator in het bovengenoemde overzicht met alle aanbiedingen van de Braun Silk Epil 9 epilator.

Zie ook: Foto's: Braun


Onderwerp:
Zoek je een goed epileerappaat voor het epileren van het hele lichaam? Dan is de Braun Silk Epil 9 de beste epilator. Met de juiste hulpstukken epileer je niet alleen lichaamshaar van oksels, bikinilijn, benen, armen, gezicht en wenkbrauwen, maar kun je met deze epilady ook nog scheren, trimmen, scrubben en masseren. Dit, plus de hoge kwaliteit, maakt de Braun Silk Epil 9 tot de beste epilator voor het iichaam.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.