Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Braun epileerapparaat beste epilator lichaam

De Braun Silk Epil 9 is de beste epilator voor het hele lichaam uit de test van epliators. Kijk hier voor een review en aanbiedingen van dit beste epileerapparaat uit de test en andere Braun epileerapparaten.


Met een epilator (epileerapparaat) kun je jezelf voor lange tijd ontharen op de plekken van je lichaam waarop je liever geen haartjes ziet. Er zijn epilators (epilatoren) voor oksel, bikinilijn, benen, armen, gezicht en wenkbrauwen. Met handige hulpstukken kun je een goede epilator voor meerdere toepassingen gebruiken. Hier de beste epilator om je lichaam wekenlang haarvrij te maken.

De beste epilator voor het hele lichaam

Er zijn veel epilatoren op de markt, maar één epilator steekt er duidelijk qua kwaliteit en functionaliteit bovenuit, en dat is de Braun Silk Epil 9. Dit Braun epileerapparaat is onbetwist de beste epilator van dit moment.

Deze beste epilator van Braun is in vele versies te koop. Daarover later meer. Kijk bij de onderstaande aanbiedingen voor alle uitvoeringen van deze beste epilator tegen de laagste prijzen.. Je vindt daar naast de Braun Silk Epil 9 epilator ook goedkopere versies van deze Braun epilator zoals de Braun Epil 7, de Braun Epil 5 en de Braun Epil 3.


Je vindt er ook alle specificaties, reviews en gebruikers ervaringen met al deze Braun epilators.

Beste epilator lichaam: Braun Silk Epil 9

De Braun Silk Epil 9 epilator is een geweldig epileerapparaat dat in eerste instantie is ontworpen voor het epileren van lichaamshaar van armen, benen en het epileren van de oksels. 

De Braun Silk Epil 9 vind je bij de bovenstaande aanbiedingen van de Braun Silk Epil 9 epilator in een groot aantal versies waarbij de verschillen zitten in de meegeleverde opzetstukken. 

Deze opzetstukken maken het mogelijk om deze beste epilator ook te gebruiken voor bijvoorbeeld het scheren, trimmen, masseren en scrubben van je lichaam.Epileren met de ideale druk
Echt aangenaam zal epileren nooit worden, maar met de Braun Silk Epil 9 beperk je pijn en het onaangename gevoel van epileren tot een minimum. Een slimme sensor helpt je bij het vinden van de juiste druk zodat je bij iedere beweging de maximale hoeveelheid haartjes verwijderd, waardoor het epileren van het lichaam effectiever en daarmee sneller verloopt.

Met het hoogfrequentie massage-opzetstuk worden er actief pulserende trillingen gegenereerd die zorgen voor een extra zachte en meer aangename epilatie.

Het flexibele hoofd van de Braun Silk Epil 9 epilator past zich soepel aan de vorm van het te epileren lichaamsdeel aan.

Effectiever dan waxen
Door de MicroGrip pincet techniek van deze beste epilator maakt epileren met zeer hoge precisie mogelijk. Door de vorm van de 40 pincetten worden zelfs haartjes van een halve millimeter verwijderd. Hiermee is epileren van het lichaam met de Braun Silk Epil 9 effectiever dan het lichaam waxen. Met een huid die tot wel vier weken na de behandeling glad is!Epileren in bad en onder de douche
Bovendien is deze beste epilator 100% waterdicht, zodat je de Braun Silk Epil 9 ook onder de douche en in bad kunt gebruiken (zie foto bovenaan). Dat geeft niet alleen meer comfort, maar ook een minder pijnlijk gevoel. Door het warme water komt de natuurlijke pijnstiller endorfine in je lichaam vrij. Ook irritatie treedt minder snel op na nat epileren.

Kijk voor alle specificaties en alle prijzen van de verschillende versies van deze beste epilator in het bovengenoemde overzicht met alle aanbiedingen van de Braun Silk Epil 9 epilators.

Braun Silk Epil 7 epilator

Een andere goede Braun epilator is de wat goedkopere Braun Silk Epil 7. Bij de test van het Duitse magazine Expertentesten kwam deze Braun epilator als testwinnaar uit de bus. Dit Braun epileerapparaat kreeg de waardering zeer goed en het testteam kon geen enkel minpunt verzinnen. Daar houden we van!Het begint al bij de vormgeving van de Braun Silk Epil 7 epilator. Deze is niet alleen mooi om te zien maar beschikt ook over een ergonomische vorm waardoor dit Braun epileerapparaat uit de test goed in de hand ligt en makkelijk te bedienen is. De bedieningsknop is, evenals bij de Epil 9, in het midden van de epilator geplaatst zodat je de intensiteit met slechts één vinger kan aanpassen.De Braun Silk Epil 7 kan zowel droog als nat ontharen. Helemaal pijnloos is epileren nooit, maar met deze als beste geteste epileerapparaat gaat dit werkje grotendeels zonder pijn. Zelfs de kortste haartjes worden verwijderd met als gevolg een heerlijk glad resultaat. Hoogfrequentie massagerollen stimuleren het bovenste deel van de huid en nemen zodoende het trekkende gevoel bij het ontharen weg. Ook gaat deze massage onder het ontharen huidirritatie tegen.

Andere Braun epileer apparaten

Met de Braun Silk Epil 9 en de Braun Silk Epil 7 hebben we de twee beste Braun epilators genoemd. Maar Braun heeft nog meer aan epileerapparaten te bieden. 

Braun Silk Epil 3
Bijvoorbeeld de Braun Silk Epil 3, een kleine eenvoudige en goedkope Braun epilator die alleen droog en met stekker te gebruiken is (dus niet draadloos en niet onder de douche).

Braun Silk epil 5
Of de wat luxere Braun Silk Epil 5 die wel nat gebruikt kan worden en die een accu heeft voor een half uurtje epileren.

Alle details, specificaties en mogelijkheden van al deze Braun epileerapparaten vind je bovenaan bij de Braun epilator aanbiedingen.Onderwerp:
Zoek je een goed epileerappaat voor het epileren van het hele lichaam? Dan is de Braun Silk Epil 9 de beste epilator. Met de juiste hulpstukken epileer je niet alleen lichaamshaar van oksels, bikinilijn, benen, armen, gezicht en wenkbrauwen, maar kun je met deze epilady ook nog scheren, trimmen, scrubben en masseren. Dit, plus de hoge kwaliteit, maakt de Braun Silk Epil 9 tot de beste epilator voor het iichaam.

Hierboven kijken we naar deze beste Braun epilator, maar ook naar de Braun Silk Epil 3, 5 en 7 epilatoren. Van al deze Braun epilators hebben we aanbiedingen bij de beste en goedkoopste epilator winkels.

Een reactie posten

0 Reacties