Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste regenjas kind

Hier hebben we de beste regenjassen voor een kind (een meisje of jongen). Drie beste regenjassen voor kinderen brengen we extra onder de aandacht.

Beste regenjas kind AGU

Door de regen naar school of naar de sportclub, dan wil je je kinderen natuurlijk wel graag zo droog mogelijk over hebben. Daarom kijken we hier naar de beste regenjas voor kinderen. De beste regenjassen voor jongens en de beste regenjassen voor meisjes.


De beste regenjassen voor meisjes en jongens

Het gaat daarbij om de beste regenjassen voor kinderen in verschillende maten, designs, prijsklassen en soorten. Bij elkaar een behoorlijk aantal goede regenjassen. Maar al deze jassen hebben de hoge score behaald (minimaal 4,5 van de 5 sterren). In het overzicht beste regenjassen voor kinderen vind je al deze beste regenjassen voor een meisje of jongen. Kijk in dit overzicht voor de beste regenjas voor je kind.

Hieronder kijken we naar een aantal van deze beste regenjassen voor kinderen.

AGU Go regenjas kind

Het Nederlandse kledingmerk AGU is vooral bekend (zeg maar wereldberoemd) om zijn fietskleding. Dit is dat ook het soort kleding waarmee het bedrijf uit Alkmaar is begonnen. Maar AGU maakt ook bijzonder goede regenkleding. Dat is niet verwonderlijk want regen en fietsen zijn in Nederland nauw aan elkaar verwant.

De AGU Go regenjas voor kinderen is een onderdeel uit de serie zeer goede regenkleding van AGU. De AGU Go jas is een all weather jas, dus ook geschikt bij warm (maar nat) weer. Deze regenjas mag dan volledig waterdicht zijn, de stof ademt ook goed, zodat je niet gaat zweten. Het zal je niet verbazen dat deze AGU regenjas ook de beste regenjas voor kinderen op de fiets is.

AGU regenjassen kind

AGU regenjas kind


De AGU Go regenjas is voorzien van een verstelbare capuchon. Dankzij de extra reflecterende prints kan je je zoon of dochter gerust de weg op laten gaat in deze regenkleding. Ook als het nat en donker is.  Ook handig is het opbergzakje waarmee je deze regenjas makkelijk en klein verpakt kunt meenemen.

Overigens hoeven pappa en mamma niet jaloers te zijn, want de AGU Go regenjas is ook in maten voor dames en heren beschikbaar. Kijk bij het bovenstaande overzicht met beste regenjassen voor meer informatie en de laagste prijzen van deze beste regenjas voor kinderen. Je vindt er deze beste regenjas in vele kleuren en maten.

Playshoes regenjas kind

Een andere goede, populaire en ook best voordelige regenjas voor kinderen is de regenjas van Playshoes. Deze naam doet schoenen vermoeden, maar Playshoes maakt alles voor kinderen waaronder dus ook regenkleding zoals Playshoes regenjassen voor kinderen.

Playshoes regenjassen

Playshoes regenjassen kind


De Playshoes regenjassen voor kinderen zijn verkrijgbaar in de maten 74 tot 140 in vele kleuren. Ze beschikken over een afneembare capuchon om de haartjes droog te houden tijdens een regenbui. De regenjas wordt afgesloten met drukknopen en met klittenband aan de achterzijde kun je de pasvorm aanpassen.

De Playshoes regenjas is een goede degelijke regenjas voor jongens en meisjes. Kijk bij de beste regenjassen voor kinderen voor meer informatie en de lage winkelprijs van deze goede kinderjassen voor in de regen.

Ducksday regenjas voor kinderen met uitritsbare fleece

Wel een stukje duurder zijn de Ducksday regenjassen voor kinderen. Maar dit zijn dan ook wel luxe regenjassen van hoge kwaliteit. Volledig waterdicht, heel goed ademend en met hippe moderne prints.

De Ducksday regenjas is er in alle mate van kinderen (meisjes en jongens) van 2 tot 12 jaar. Ducksday maakt ook bijpassende regenbroeken in dezelfde originele prints. Een echte aanrader als een regenjas jongen of regenjas meisje zoekt.

Ducksday regenjassen

Ducksday regenjassen kind


Door de uitritsbare fleece is deze goede regenjas voor kinderen een echte vier seizoenen jas. Een regenjas voor het hele jaar. Dat komt goed uit, want in Nederland kan je 12 maanden per jaar regen verwachten. Of het nu warm of koud is. Hetzelfde geldt voor België, het land waar de Ducksday regenkleding vandaan komt.

Met een Ducksday regenjas zijn kinderen daar tegen bestand. Op een hippe manier.

Wat is een goede regenjas voor een kind?

Aan een goede regenjas voor een kind mag je hoge eisen stellen. Het is belangrijk dat een kind de regenjas graag draagt en natuurlijk moet de regenjas het kind goed tegen de regen beschermen, Dit zijn de eigenschappen waaraan een beste regenjas moet voldoen:

Waterbestendig

Natuurlijk is een goede regenjas voor kinderen waterdicht. Ook als het kind lange tijd in de regen loopt, fietst of speelt. Het regenjasje moet gemaakt zijn van een waterdicht materiaal als polyester of nylon dat is behandeld met een waterafstotende coating. Ook is het belangrijk dat de naden goed waterdicht zijn getaped. Als dat niet het geval is sijpelt er door deze naden vocht de regenjas in.

Ademend

Goede regenjassen voor kinderen beschermen het meisje of de jongen niet alleen tegen water van buiten (regen) maar ook tegen vocht van binnen uit (transpiratie). Daarvoor moet regenkleding een goed ademend vermogen hebben. Het transpiratievocht wordt dan naar buiten afgevoerd zodat het kind niet gaat zweten bij een inspanning. Bij een slechte goedkope regenjas voor kinderen wil dat wel eens het geval zijn. 

De beste regenjassen voor een kind zijn vaak gemaakt van Gore-Tex maar dat is wel een duur materaal. Ventilatie openingen onder de armen en mesh panelen voor een betere luchtcirculatie zijn andere manieren om er voor te zorgen dat de regenjas goed ademt.

Draagcomfort

Vooral bij kleine kinderen is een goed draagcomfort van kleding belangrijk. Dat geldt ook voor regenkleding. Zit een regenjasje niet fijn, dan zal een klein kind hem niet willen dragen. Vooral bij een regenjas voor een peuter of een regenjas voor een kleuter is een goed draagcomfort belangrijk.

De beste regenjas voor een kind mag niet irriteren, de jas moet bewegingsvrijheid bieden en het materiaal moet soepel bewegen zodat een kindje vrij kan bewegen en spelen. Voor een goede pasvorm zijn verstelbare manchetten en een trekkoort in de taille handige hulpmiddelen.

Reflecterende details

Bij een goede kinderregenjas is veiligheid natuurlijk ook belangrijk. Reflecterende onderdelen als een strepen, logo's en vlakken zorgen er voor dat een kind beter zichtbaar is bij donker regenachtig weer.

Regenjas met capuchon

Een regenjas met capuchon beschermt een meisje of jongen extra goed tegen de regen, maar niet ieder kind draagt graag een capuchon. Je hebt ook regenjassen met afneembare capuchon. Bij een goede regenjas met afneembare capuchon moet de verbinding tussen jas en capuchon wel goed afgesloten kunnen worden om te voorkomen dat de regen daar binnensijpelt als het kind in een flinke regenbui loopt.

Duurzaam en van goede kwaliteit

Natuurlijk moet de beste regenjas voor een kind lang meegaan. Ook als er minder voorzichtig met de jas wordt omgesprongen. Een regenjas van een kind heeft vaak meer te lijden dan een volwassen regenjas.

Hierboven vind je beschrijvingen van goede regenjassen voor kinderen van Ducksday, Playshoes en AGU. Andere goede merken voor regenjassen voor meisjes en jongens zijn Helly Hansen, Regatta, America Today en Mac in a Sac.


Kijk voor de hier genoemde beste regenjassen voor kinderen en meer goede regenkleding voor jongens en regenkleding voor meisjes in het bovenaan genoemde overzicht voor beste regenjassen kinderen. Daar vind je ook alle specificaties, eigenschappen, maten, prijzen en ervaringen van gebruikers.


Zie ook: 


Foto: AGU Go regenjas kind

Onderwerpen:
Hier boven vind je de beste regenjassen voor kinderen. In het overzicht zijn alle goede regenjassen voor jongens en goede regenjassen voor meisjes te vinden die minimaal een 4 sterren waardering hebben gehaald. Een aantal van de beste regenjassen kinderen beschrijven we hier. Kijk hier voor een goede regenjas voor een kind.

Een reactie posten

0 Reacties