Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste scheermessen (scheermeshouder met verwisselbare mesjes)

Redactie     14:26     No comments


Alle goede scheerapparaten ten spijt, veel mannen geven toch de voorkeur aan nat scheren met scheerschuim. Zo begin je fris en hygiƫnisch de dag. Hier kijken we naar de beste scheermessen (scheermeshouder en scheermesjes) van dit moment.We kijken in dit geval naar navulbare scheermessen. Scheermeshouders waarvan je alleen de mesjes / scheerkop vervangt. Zoek je de beste wegwerp scheermesjes? Kijk dan bij de andere testen van scheermesjes.

Hieronder de drie beste scheermes systemen uit de test:

1. Gillette Fusion 5 ProGlide

Om goedkoop te scheren hoef je heus geen weggooi mesjes te kopen. De zeer goede Gillette Fusion 5 PoGlide koop je bijvoorbeeld al voor een prijs rond een tientje. Je hebt dan een zeer goede en heel degelijke houder voor je verwisselbare mesjes (scheerkop) die beter in de hand ligt en veel beter van kwaliteit is dan de wegwerp scheermesjes.De Gillette Fusion ProGlide beschikt over de Flexball technologie. Deze flexball zorgt er voor dat de scheerkop in diverse richtingen kan draaien. Zo volgt het scheermes perfect de lijnen van je gezicht, wat weer een zichtbaar gladdere huid tot gevolg heeft.

De Gillette Fusion ProGlide mesjes die dit scheermes gebruikt zijn de beste scheermesjes uit het uitgebreide (en zeer goede) aanbod van Gillette. De ProGlide scheermesjes zijn zeer dun en heel fijn en trekken minder aan de haartjes dan andere scheermesjes zoals de standaard Fusion mesjes.

Hierdoor is een Gillette Fusion ProGlide scheermes ook zeer geschikt voor mannen met een gevoelige huid. Maar ook als je geen gevoelige huid hebt scheren deze scheermesjes heerlijk comfortabel. De scheerkop bevat vijf mesjes die dusdanig dicht op elkaar staan zodat de druk op de huid verminderd wordt en ieder haartje moeiteloos wordt meegenomen.

Kijk hieronder voor alle mogelijkheden en alle prijzen, voor zowel de scheermesjes / scheerkoppen als de houder.


2. Gillette Match 3

Ook van Gillette is het Match 3 scheersysteem. Match 3 staat voor drie mesjes, twee minder dan bij de Fusion 5. Ook geen flexball, maar wel een draaiend scheerhoofd en dubbelwandig roterende mesjes.


Hoewel de Gillette Match 3 een heel goed scheermes is, wint de de Fusion ProGlide het op scheercomfort en gladheid, en de prijs ligt ongeveer gelijk. De Gillette Fusion 5 heeft dus onze voorkeur als beste scheermes.

3. Wilkinson Sword Titanium

Gillette is een toonaangevende fabrikant van scheermessen als het om scheermeshouders met verwisselbare scheermesjes gaat, maar er zijn meer topmerken. Bijvoorbeeld Wilkinson met hun Wilkinson Sword scheermesjes.

De Wilkinson Sword Quattro Titanium is een sterke scheermeshouder voor de gelijknamige scheermesjes die zijn voorzien van een titanium coating voor meer scheercomfort en minder irritatie. Deze mesjes blijven door deze coating heel lang scherp wat garant staat voor glad en probleemloos scheren.

Het Wilkinson Sword scheermes is een eenvoudig maar heel functioneel scheersysteem voor verwisselbare scheermesjes. Het is ook een heel voordelig scheermes in aanschaf. Kijk maar bij de onderstaande aanbiedingen.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.