Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Beste scheermes systeem: Beste scheermeshouder met mesjes

Een scheermes systeem is een scheermes houder met verwisselbare scheermesjes. Hier het beste scheermes systeem uit de test.


Alle goede scheerapparaten ten spijt, veel mannen geven toch de voorkeur aan nat scheren met scheerschuim. Met nat scheren begin je fris en hygiƫnisch de dag. Hier kijken we naar de beste scheermessen (beste scheermeshouder met de beste scheermesjes) van dit moment.

Beste scheermeshouder met navulbare scheermesjes

We kijken in dit geval naar navulbare scheermessen. Scheermeshouders waarvan je alleen de mesjes / scheerkop vervangt. Zoek je de beste wegwerp scheermesjes? Dus wegwerp mesjes die je inclusief handvat weggooit? Kijk dan bij de andere testen van scheermesjes.

Want hier kijken we alleen naar scheermes systemen. De combinatie van een scheermeshouder (handvat) waarin je af en toe een nieuw scheermesje schuift.

Hieronder de drie beste scheermes systemen uit de test:

1. Gillette Fusion 5 ProGlide

Om goedkoop te scheren hoef je heus geen weggooi mesjes te kopen. Een goed scheersysteem is namelijk ook best goedkoop. De zeer goede Gillette Fusion 5 PoGlide koop je bijvoorbeeld al voor een prijs rond een tientje. Je hebt dan een zeer goede en heel degelijke houder voor je verwisselbare mesjes (scheerkop) die beter in de hand ligt en veel beter van kwaliteit is dan de wegwerp scheermesjes.De Gillette Fusion ProGlide beschikt over de Flexball technologie. Deze flexball zorgt er voor dat de scheerkop in diverse richtingen kan draaien. Zo volgt het scheermes perfect de lijnen van je gezicht, wat weer een zichtbaar gladdere huid tot gevolg heeft.

De Gillette Fusion ProGlide mesjes die dit scheermes gebruikt zijn de beste scheermesjes uit het uitgebreide (en zeer goede) aanbod van Gillette. De ProGlide scheermesjes zijn zeer dun en heel fijn en trekken minder aan de haartjes dan andere scheermesjes zoals de standaard Fusion mesjes.

Hierdoor is een Gillette Fusion ProGlide scheermes ook zeer geschikt voor mannen met een gevoelige huid. Maar ook als je geen gevoelige huid hebt scheren deze scheermesjes heerlijk comfortabel. De scheerkop bevat vijf mesjes die dusdanig dicht op elkaar staan zodat de druk op de huid verminderd wordt en ieder haartje moeiteloos wordt meegenomen.

Kijk hieronder voor alle mogelijkheden en alle prijzen, voor zowel de scheermesjes / scheerkoppen als de houder.


2. Gillette Mach 3

Ook van Gillette is het Mach 3 scheersysteem. Mach 3 staat voor drie mesjes, twee minder dan bij de Fusion 5. Ook geen flexball, maar wel een draaiend scheerhoofd en dubbelwandig roterende mesjes.


Hoewel de Gillette Mach 3 een heel goed scheermes is, wint de de Fusion ProGlide het op scheercomfort en gladheid, en de prijs ligt ongeveer gelijk. De Gillette Fusion 5 heeft dus onze voorkeur als beste scheermes.

3. Wilkinson Sword Titanium

Gillette is een toonaangevende fabrikant van scheermessen als het om scheermeshouders met verwisselbare scheermesjes gaat, maar er zijn meer topmerken. Bijvoorbeeld Wilkinson met hun Wilkinson Sword scheermesjes.

De Wilkinson Sword Quattro Titanium is een sterke scheermeshouder voor de gelijknamige scheermesjes die zijn voorzien van een titanium coating voor meer scheercomfort en minder irritatie. Deze mesjes blijven door deze coating heel lang scherp wat garant staat voor glad en probleemloos scheren.

Het Wilkinson Sword scheermes is een eenvoudig maar heel functioneel scheersysteem voor verwisselbare scheermesjes. Het is ook een heel voordelig scheermes in aanschaf. Kijk maar bij de onderstaande aanbiedingen.


Zie ook:


Onderwerp:
Hier kijken we naar de beste scheermes systemen. Een scheersysteem is een scheermeshouder met verwisselbare scheermesjes. De beste scheermes systemen, scheermeshouder met scheermessen, zijn Gillette Fusion, Gillette Mach en het Wilkinson Sword scheermes systeem met houder en mesjes. Dit zijn de beste scheermeshouders met scheermesjes.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Rene Bolkenstein30 mei 2024 om 18:16

    Bij de laatste scheermes test is er weer een Gillette ProGilde als beste scheermes getest. Het betrof dit keer de Gillette ProGlide Flexball die erg op de Flexball Fusion 5 lijkt, maar die een flexibele kop heeft die zich aanpast aan de vorm van het gezicht of iets anders wat je wil scheren.

    Want ik gebruik dit goede scheermes voor mijn hele lichaam. Gezicht, borst, oksels, schaamstreek en meer. Met de Gillette ProGlide Flexball scheer ik alles mooi glad en dat alles zonder irritatie.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.