Tenten test: Beste tent 3 personen

Zoek je een goede 3 persoons tent? Hier vind je de drie beste tenten voor 3 personen, met een koepeltent, een tunneltent en een lichtgewicht tent voor drie personen.

Coleman Darwin 3 beste tent 3 personen

Op zoek naar een goede tent voor 3 personen? De Coleman Darwin 3 koepeltent is de 3 persoons tent met de hoogste score. Deze beste tent voor 3 personen is van zeer hoge kwaliteit, en deze beste 3 persoons tent is ook nog eens heel betaalbaar.

De Coleman Darwin 3 is een makkelijk op te zetten polyester tent met een overdekte ingang en een voorruimte van 60 centimeter. De tent is veilig, want vlamvertragend.

Het polyester tentdoek is van hoge kwaliteit, voorzien van PU coating en getapete naden. Bovendien is UV-wereld. De binnentent is gemaakt van ademend polyester.

Coleman Darwin 3 persoons tent

Coleman Darwin 3 persoons tent


Deze beste tent voor 3 personen wordt geleverd met een sterk PE grondzeil. Opzetten gaat makkelijk dankzij het ring en pin systeem en de boogstokken van fiberglas. Scheerlijnen en haringen worden meegeleverd, evenals een transporthoes.


Je vindt daar ook de luxere Coleman Darwin 3 Plus met een voortent van 1,10 meter.

Andere goede drie persoons tenten

De beste tent voor drie personen is de bovenstaande Coleman Darwin 3 (die ook in versies voor 2 en 4 personen te koop is). Maar in het bovenstaande overzicht met goede tenten 3 personen vind je nog meer leuke 3 persoons tenten.

Best Camp Harvey

Bijvoorbeeld de Best Camp Harvey, een dubbeldaks koepeltent voor 3 personen die zich evenals de Coleman tent makkelijk laat opzetten.

Best Camp Havey 3 persoons tent
Best Camp Havey 3 persoons tent


Deze tent biedt een slaapruimte van 2,10 meter bij 1,80 meter en een voortent voor je bagage. Ook in het slaapgedeelte is opslagruimte in de vorm van opbergzakken. Er is een regenbestendige ingang met muggengaas, en goede ventilatie binnen de tent. Ook deze kampeertent wordt geleverd haringen, scheerlijnen en een draagtas.

De Best Camp Harvey is een goede 3 persoons tent die goedkoper is dan de Coleman Darwin, en kan daarom als beste koop worden beschouwd. Kijk voor de actuele laagste prijs bij de hier boven genoemde overzicht van tenten van 3 personen.

Coleman Tasman 3 tunneltent

Een andere aanrader is de Coleman Tasman 3, de beste tunneltent voor 3 personen. Dit is een voor 3 personen heerlijk ruime tent met een aerodynamische structuur. Dankzij de knik in de nok heb je in het midden meer hoofdruimte.

Coleman Tasman 3 persoons tunneltent

Coleman Tasman 3 persoons tunneltent


Zowel aan de kopkant als aan één van de zijkanten beschikt deze beste tunneltent over een ingang. Afgezien van de vorm zijn de overeenkomsten met de bovenstaande Coleman Darwin groot. Dit is de beste tent als je een tunneltent voor 3 personen zoekt.

Kijk bij de bovenstaande informatie en prijzen van de Coleman Darwin en andere goede 3 persoons tenten voor alle info over deze en heel veel andere tenten voor 3 personen.

Of kijk bij de beste tenten uit de test voor de beste tenten in andere formaten.

Tip: Op Beste Tent Kopen vind je de beste en goedkoopste online aanbieders van tenten in Nederland.


Foto bovenaan: Coleman Darwin 3 persoons tent

Onderwerpen:
Hier vind je de beste tenten 3 personen. De beste 3 persoons tent uit de test is de Coleman Darwin 3. Andere goede 3 persoons tenten zijn de Best Camp Harvey en de Coleman Tasman 3. Deze beste 3 persoons tenten en andere goede tenten voor 3 personen vind je in het bovenaan genoemde overzicht met goede tenten voor 3 personen. Hierboven vind je tevens verwijzingen naar meer best geteste tenten en de goedkoopste winkels voor je tent vind je op Beste Tent Kopen.


Een reactie posten

0 Reacties