Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Tenten test. Beste tent 4 personen

Wat is de beste 4 persoons tent? Hier hebben we de drie beste tenten voor 4 personen. Met de beste koepeltent, tunneltent en kleine gezinstent.

Beste tent 4 personen test Coleman

Zoek je een goede tent voor 4 personen? Dan heb je een ruime keuze uit verschillende vier persoons tenten zoals 4 persoons koepeltenten en 4 persoons tunneltenten. Hier de beste tenten voor vier personen.


We kijken hieronder kort naar de beste tenten voor 4 personen. Meer gedetailleerde informatie en alle actuele prijzen vind je bij de aanbiedingen tenten 4 personen.

Dit zijn de beste tenten uit deze lijst.

Coleman Cook 4

De prijzen van deze 4 persoons tenten lopen heel erg uiteen, maar als je de prijs buiten beschouwing laat en alleen naar de kwaliteit kijkt is de Coleman Cook 4 de beste tent voor 4 personen. Dit is een luxe tent voor vier personen. Een echte familietent met 2 slaapcompartimenten en een voor een 4 persoons tent royale leefruimte van 2 bij 1,4 meter.

Beste tent 4 personen test Coleman


Opzetten van de Coleman Cook tunneltent gaat eenvoudig en de tent is van de hoge kwaliteit die we van Coleman tenten gewend zijn. De buitentent is gemaakt van polyester met PU coating. Vlamvertragend en UV werend. De binnentent is gemaakt van goed ademend polyester en er wordt een goed en sterk grondzeil meegeleverd. Deze beste tent voor 4 personen wordt helemaal compleet geleverd.

De Coleman Cook 4, de beste tunneltent voor 4 personen, zie je ook op de foto helemaal bovenaan op deze pagina. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van tenten voor 4 personen voor de actuele laagste winkelprijs van deze beste tent.

Best Camp Oxley

De Best Camp Oxley valt in een heel andere prijscategorie. De bovenstaande Coleman Cook is de beste vakantietent voor 4 personen, maar voor wie de tent maar heel incidenteel gebruikt is het wel een grote uitgave. De beste goedkope tent voor 4 personen is de Best Camp Oxley (en daarmee beste koop). Deze 4 persoons koepeltent is veel goedkoper.

Be Camp Oxley 4 persoons tent test

En toch is de Best Camp Oxley een goed en praktisch tentje. Met een dubbel dak, een regenbestendige ingang met muggengaas, goede luchtcirculatie en een voortent voor je bagage. De tent beschikt over een leefruimte van 1.05 bij 2,40 meter een een slaapruimte voor 4 personen van 2,40 bij 2,10 meter.

Alles zit er op en er aan, en er worden haringen, scheerlijnen en een draagtas meegeleverd. En dat allemaal tegen een zeer lage prijs. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor de actuele lage prijs van deze beste goedkope tent voor vier personen,

High Peak Tauris 4

Een zeer hoge score in de tenten test was er ook voor de minder bekende High Peak Tauris 4. Even als de Coleman Cook beschikt deze ruime vierpersoons tent over twee slaapcompartimenten. Heb je maar twee slaapplaatsen nodig? Dan kun je één van de slaapgedeeltes bij het woongedeelte trekken voor meer ruimte in dat compartiment.

De High Peak Tauris tent biedt veel opbergruimte in de vorm van organizers en opbergbakken. De deur kan als zonneluifel worden gebruikt (daarvoor worden luifelstokken meegeleverd). De tent biedt een goede ventilatie en aan muskietennetten is gedacht.

High Peak Taurus 4 persoons tent test


Opzetten van deze vierpersoons tent gaat heel makkelijk, de tent zelf is heel praktisch en gemaakt van goede materialen. Ook de High Peak Tauris 4 is een aanrader.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van tenten voor vier personen voor al deze beste vierpersoons tenten en voor meer goede tenten waarin je met vier personen kunt slapen.

Of kijk bij alle testen van tenten voor de beste tenten in grotere en kleinere formaten.

Zie ook: Beste Tent Kopen, met de beste aanbieders waar je in Nederland online goedkoop een teknt kunt kopen.

Foto bovenaan: Coleman


Samenvatting:
Wat is de beste tent 4 persoons uit de test? Hier vind je drie van de beste 4 persoons tenten. Meer goede tenten voor 4 personen zijn bovenin in het overzicht te kopen. Deze tenten goedkoop kopen? Kijk dan ook in het overzicht met tenten 4 personenen of bij de goedkoopste winkels op Beste Tent Kopen.


Een reactie posten

1 Reacties

  1. Vooral als je een tent voor op een camping zoekt adviseer ik je om goed te letten op de bodem van de tent. De beste kampeertenten hebben een dusdanig bodem dat er geen water in kan lopen. Geen los grondzeil maar een bodem die deel uit maakt van de tent zodat er geen water tussen het grondzeil en de wanden naar binnen kan komen. En natuurlijk is de bodem bij de ingang dusdanig hoog dat daar ook geen water naar binnen kan.

    Mijn advies is om heel erg goed op deze tentbodem te letten. Het maakt het verschil tussen droog in de tent of alles nat als het erg hard gaat regenen.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.