Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Tenten test. Beste tent 4 personen

Redactie     15:16     No comments


Zoek je een goede tent voor 4 personen? Dan heb je een ruime keuze uit verschillende vier persoons tenten zoals 4 persoons koepeltenten en 4 persoons tunneltenten. Hier de beste tenten voor vier personen.


We kijken hieronder kort naar de beste tenten voor 4 personen. Meer gedetailleerde informatie en alle actuele prijzen vind je bij de aanbiedingen tenten 4 personen.

Dit zijn de beste tenten uit deze lijst.

Coleman Cook 4

De prijzen lopen heel erg uiteen, maar als je de prijs buiten beschouwing laat en alleen naar de kwaliteit kijkt is de Coleman Cook 4 de beste tent voor 4 personen. Dit is een luxe tent voor vier personen. Een echte familietent met 2 slaapcompartimenten en een voor een vierpersoons tent royale leefruimte van 2 bij 1,4 meter.Opzetten van de Coleman Cook tunneltent gaat eenvoudig en de tent is van de hoge kwaliteit die we van Coleman tenten gewend zijn. De buitentent is gemaakt van polyester met PU coating. Vlamvertragend en UV werend. De binnentent is gemaakt van goed ademend polyester en er wordt een goed en sterk grondzeil meegeleverd. Deze beste tent voor 4 personen wordt helemaal compleet geleverd.

De Coleman Cook 4, de beste tunneltent voor 4 personen, zie je ook op de foto helemaal bovenaan op deze pagina. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van tenten voor 4 personen voor de actuele laagste winkelprijs van deze beste tent.

Best Camp Oxley

De Best Camp Oxley valt in een heel andere prijscategorie. De bovenstaande Coleman Cook is de beste vakantietent voor 4 personen, maar voor wie de tent maar heel incidenteel gebruikt is het wel een grote uitgave. De beste goedkope tent voor 4 personen is de Best Camp Oxley (en daarmee beste koop). Deze vierpersoons koepeltent is veel goedkoper.


En toch is de Best Camp Oxley een goed en praktisch tentje. Met een dubbel dak, een regenbestendige ingang met muggengaas, goede luchtcirculatie en een voortent voor je bagage. De tent beschikt over een leefruimte van 1.05 bij 2,40 meter een een slaapruimte voor 4 personen van 2,40 bij 2,10 meter.

Alles zit er op en er aan, en er worden haringen, scheerlijnen en een draagtas meegeleverd. En dat allemaal tegen een zeer lage prijs. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor de actuele lage prijs van deze beste goedkope tent voor vier personen,

High Peak Taurus 4

Een zeer hoge score in de tenten test was er ook voor de minder bekende High Peak Taurus 4. Even als de Coleman Cook beschikt deze ruime vierpersoons tent over twee slaapcompartimenten. Heb je maar twee slaapplaatsen nodig? Dan kun je één van de slaapgedeeltes bij het woongedeelte trekken voor meer ruimte in dat compartiment.

De High Peak Taurus tent biedt veel opbergruimte in de vorm van organizers en opbergbakken. De deur kan als zonneluifel worden gebruikt (daarvoor worden luifelstokken meegeleverd). De tent biedt een goede ventilatie en aan muskietennetten is gedacht.Opzetten van deze vierpersoons tent gaat heel makkelijk, de tent zelf is heel praktisch en gemaakt van goede materialen. Ook de High Peak Taurus 4 is een aanrader.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van tenten voor vier personen voor al deze beste vierpersoons tenten en voor meer goede tenten waarin je met vier personen kunt slapen.

Of kijk bij alle testen van tenten voor de beste tenten in grotere en kleinere formaten.

Zie ook: Beste Tent Kopen, met de beste aanbieders waar je in Nederland online goedkoop een teknt kunt kopen.

Foto bovenaan: Coleman

Onderwerpen:
Beste vierpersoons tent, tenten test beste tenten vier personen, test tenten 4 personen.
, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.