Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

3 beste broodroosters uit de test

Redactie     09:22     No comments


Een lekker geroosterd broodje bij de soep, knapperige toast of warme bolletjes bij het ontbijt, snel pita broodjes voor bij de shoarma,.. een goed broodrooster draait er zijn hand niet voor om. Daarom hier aandacht voor de beste broodroosters. Het betreft drie beste broodroosters uit 3 verschillende testen.


De onderstaande goede broodroosters zijn respectievelijk door de gebruikers, door Bol.com en door Kieskeurig als beste broodrooster getest. Ook de beste broodrooster uit een Duitse broodrooster test vindt je bij deze drie beste broodroosters.

Hier onder vind je een korte beschrijving van deze drie beste broodrooster. Alle meer specifieke informatie, waaronder de lage actuele prijs, gebruikerservaringen en een review zijn te vinden bij de aanbiedingen van broodroosters. Kijk daar voor meer info, de prijs en de specificaties van ieder beste broodrooster en van nog meer goede broodroosters.

Hoogste waardering gebruikers: Smeg Smeg50's broodrooster

Het beste broodrooster volgens de gebruikers. De hoogste waardering van de gebruikers gaat naar dit retro broodrooster van Smeg. Dit beste broodrooster valt vooral op door zijn jaren 50 retro look, maar het Smeg broodrooster is niet alleen een mooi broodrooster, het is ook een handig broodrooster van hoge kwaliteit.
Zo kun je bij dit beste broodrooster kiezen uit wel zes bruiningsniveaus, en Smeg50's beschikt over speciale standen voor ontdooien, warm houden en opwarmen. De twee gleuven zijn breed en zelf centrerend zodat je er net zo goed broodjes als boterhammen in kunt roosteren.

Maar ook het uiterlijk is belangrijk bij dit design broodrooster. Voor wat betreft het design kun je kiezen uit wel 11 verschillende kleuren. Het Smeg retro broodrooster moet het dan ook vooral van zijn uitstraling hebben want voor een broodrooster met 2 gleuven is dit beste broodrooster best aan de prijs.

+ Stijlvol retro design broodrooster
+ Keuze uit 11 kleuren
+ Hoge kwaliteit
- Hoge prijs voor een broodrooster met 2 gleuven

Kijk voor de actuele winkelprijs van dit beste broodrooster bij de eerder genoemde aanbiedingen van broodroosters.

Beste broodrooster volgens Bol.com: Severin Long Slot

Heel wat goedkoper is het long slot broodrooster van Severin. Dit is zowel de keuze van Bol.com als de testwinnaar bij de broodrooster test van VerbraucherWelt. 

Dit Severin broodrooster is een terechte aanrader want met dit Severin broodrooster kun je wel 4 broodjes gelijktijdig roosteren.Zo retro als het design van de Smeg50's is, zo modern oogt dit RVS broodrooster van Severin. De mogelijkheden van dit beste long slot broodrooster zijn ook groot met zes bruiningstanden, een ontdooistand en een geïntegreerd opzetstuk voor de speciale opwarmstand.

+ Met dit broodrooster kun je 4 boterhammen tegelijk roosteren
+ Het broodrooster is ook geschikt voor grote broodjes door lange sleuven
+ Lage prijs
+ 6 standen
- Neemt door zijn lengte vrij veel ruimte in

Alle exacte specificaties, reviews en de actuele winkelprijs van dit beste broodrooster volgens Bol.com is te vinden bij de bovenaan genoemde broodrooster aanbiedingen.


Tip: Op Beste Broodrooster Kopen vind je het aanbod aan broodroosters bij de belangrijkste online winkels van deze toasters.


Beste broodrooster Kieskeurig: Russell Hobbs Colours Plus+

Russel Hobbs staat bekend om zijn mooie broodroosters van hoge kwaliteit. Die hoge kwaliteit van Russell Hobbs broodroosters is ook van toepassing op dit Colours Plus+ broodrooster dat er ook weer heel mooi uitziet, in de echte Russell Bobbs stijl. Bij Kieskeurig werd dit Russell Hobbs broodrooster als beste broodrooster gekozen.
Het roosteren gaat bij dit beste broodrooster snel dankzij de speciale roostertechnologie die wel 50% sneller is dan normaal. Dankzij de brede sleuven kun je met dit broodrooster zowel brede als smalle boterhammen roosteren. Ontdooien en opwarmen kan ook met dit beste broodrooster en de bruiningsgraad is instelbaar.

Heel handig is de mogelijkheid het roosteren te onderbreken. Je kan het broodrooster dan gewoon weer verder laten gaan waar het gebleven is zonder de roostertijd opnieuw in te stellen.

+ Aantrekkelijke prijs
+ Roostert snel
+ Instelbare bruiningsgraad
+ Mooi design
+ Mogelijkheid om roosteren te onderbreken
- Roostert niet altijd even egaal

Alle informatie over deze beste broodroosters uit de test en nog honderden andere goede broodroosters is te vinden in het eerder genoemde overzicht met aanbiedingen van broodroosters.

Zie ook: Meer best geteste broodroosters

Foto bovenaan: Russell Hobbs


Onderwerpen:
Hier boven vind je drie best geteste broodroosters. Het betreft de beste broodrooster uit de test, namelijk de best geteste broodroosters door Kieskeurig, Bol.com en Verbrauchers Welt. Deze beste broodroosters uit de test zijn van Russell Hobbs, Severin en Smeg. Meer goede broodrooster tegen een lage prijs vind je bij de aanbiedingen van broodroosters en op Beste Broodrooster Kopen vind je een overzicht van de beste online winkels om een goed broodrooster goedkoop te kopen.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.