Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

3 best geteste broodroosters

Redactie     08:00     No comments


Een lekker geroosterd broodje bij de soep, knapperige toast of warme bolletjes bij het ontbijt, snel pita broodjes voor bij de shoarma, een goed broodrooster draait er zijn hand niet voor om. Daarom hier aandacht voor de beste broodroosters. Het betreft 3 beste broodroosters uit diverse testen.


De onderstaande broodroosters zijn best getest door hun gebruikers, door Bol.com en door Kieskeurig. Ook de winnaar uit een Duitse broodrooster test staat er tussen.

Hier onder een korte beschrijving. Alle informatie, waaronder de lage actuele prijs, gebruikerservaringen en een review zijn te vinden bij de aanbiedingen van broodroosters. Kijk daar voor meer info, de prijs en de specificaties van ieder broodrooster.

Hoogste waardering gebruikers: Smeg Smeg50's broodrooster

De hoogste waardering van de gebruikers gaan naar dit retro broodrooster van Smeg. Dit beste broodrooster valt vooral op door zijn jaren 50 retro look, maar het Smeg broodrooster is ook een broodrooster van hoge kwaliteit.Zo kun je kiezen uit wel zes bruiningsniveaus, en dit broodrooster beschikt over speciale standen voor ontdooien, warm houden en opwarmen. De twee gleuven zijn breed en zelf centrerend zodat je er net zo goed broodjes als boterhammen in kunt roosteren.

Voor wat betreft het design kun je kiezen uit wel 11 verschillende kleuren. Het Smeg retro broodrooster moet het dan ook vooral van zijn uitstraling hebben want voor een broodrooster met 2 gleuven is dit beste broodrooster best aan de prijs.

+ Stijlvol retro design
+ Keuze uit 11 kleuren
+ Hoge kwaliteit
- Hoge prijs

Kijk voor de actuele winkelprijs van dit beste broodrooster bij de eerder genoemde aanbiedingen van broodroosters.

Beste broodrooster volgens Bol.com: Severin Long Slot


Heel wat goedkoper is het long slot broodrooster van Severin, de keuze van Bol.com en testwinnaar bij de broodrooster test van VerbraucherWelt. Dit is een terechte aanrader want met dit Severin broodrooster kun je wel 4 broodjes gelijktijdig roosteren.


Zo retro als het design van de Smeg50's is, zo modern oogt dit RVS broodrooster. De mogelijkheden zijn ook groot met zes bruiningstanden, een ontdooistand en een gëintegreerd opzetstuk voor de speciale opwarmstand.

+ 4 boterhammen tegelijk roosteren
+ Ook geschikt voor grote broodjes door lange sleuven
+ Lage prijs
+ 6 standen
- Neemt vrij veel ruimte in

Alle exacte specificaties, reviews en de actuele winkelprijs van dit beste broodrooster volgens Bol.com is te vinden bij de bovenaan genoemde broodrooster aanbiedingen.


Tip: Op Beste Broodrooster Kopen vind je het aanbod aan broodroosters bij de belangrijkste online winkels van deze toasters.


Beste broodrooster Kieskeurig: Russell Hobbs Colours Plus+

Russel Hobbs staat bekend om zijn mooie broodroosters van hoge kwaliteit. Die hoge kwaliteit van Russell Hobbs broodroosters is ook van toepassing op dit Colours Plus+ broodrooster dat er ook weer heel mooi uitziet, in de echte Russell Bobbs stijl.Het roosteren gaat snel dankzij de speciale roostertechnologie die wel 50% sneller is dan normaal. Dankzij de brede sleuven kun je zowel brede als smalle boterhammen roosteren. Ontdooien en opwarmen kan ook met dit beste broodrooster en de bruiningsgraad is instelbaar.

Heel handig is de mogelijkheid het roosteren te onderbreken. Je kan het broodrooster dan gewoon weer verder laten gaan waar het gebleven is zonder de roostertijd opnieuw in te stellen.

+ Aantrekkelijke prijs
+ Roostert snel
+ Instelbare bruiningsgraad
+ Mooi design
+ Mogelijkheid om roosteren te onderbreken
- Rooster niet altijd even egaal

Alle informatie over deze beste broodroosters uit de test en nog honderden andere goede broodroosters is te vinden in het eerder genoemde overzicht met aanbiedingen van broodroosters.

Zie ook: Meer best geteste broodroosters

Foto: Russell Hobbs


Onderwerpen:
Hier boven vind je drie best geteste broodroosters. Het betreft de beste broodrooster uit de test, namelijk de best geteste broodroosters door Kieskeurig, Bol.com en Verbrauchers Welt. Deze beste broodroosters uit de test zijn van Russell Hobbs, Severin en Smeg.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.