Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste schroefmachines en elektrische schroevendraaiers. Specialisten in schroeven.

Redactie     15:07     No comments


Voor het elektrisch schroeven wordt vaak een schroefboormachine gebruikt. Schroeven met een schroefboormachine gaat dan ook een stuk makkelijker en sneller dan met een schroevendraaier. Maar optimaal is het niet. Voor het perfecte schroefwerk is een gespecialiseerde accu schroefmachine of elektrische schroevendraaier een nog betere optie. Hier kijken we naar de beste schroefmachines en beste elektrische elektrische schroevendraaiers.


Een schroefmachine of elektrische schroevendraaier is lichter en handzamer dan een schroefboormachine en het schroeven gaat net wat beter omdat dit gespecialiseerde elektrische gereedschap daar speciaal voor ontwikkeld is. Bijkomend voordeel: Een accu schroefmachine of elektrische schroevendraaier is over het algemeen ook wat goedkoper in aanschaf dan een boormachine.

Hieronder vind je de beste schroefmachines en en elektrische schroevendraaiers van dit moment. Ook geven we informatie en tips voor bij het kiezen en kopen van de voor jou beste schroefmachine.

Dit zijn de beste schroefmachines / elektrische schroevendraaiers

In de schroefmachine top 10 vind je de tien meest gewaardeerde en meest populaire accu schroefmachines en elektrische schroevendraaiers van dit moment. Kijk daar wat momenteel de beste elektrische schroefmachines zijn.

Op Beste Schroefmachine Kopen vind je meer tips en informatie over het kiezen en voordelig online kopen van goede accu schroefmachines en elektrische schroevendraaiers.

Informatie en tips schroefmachines

Hieronder kijken we naar de verschillende soorten schroefmachines.

Accu schroefmachine

De meest gebruikte schroefmachine is de accu schroefmachine.  Dit is een elektrische schroefmachine met accu. Een standaard accu schroefmachine lijkt op het eerste gezicht op een accu boormachine, je houdt hem ook als dusdanig vast, maar je kunt er dus niet mee boren.

.


Bosch accu schroefmachine


Een accu schroefmachine is door zijn vorm erg goed te hanteren. Schroeven vraagt minder energie dan boren, dus de accu hoeft letterlijk en figuurlijk niet zwaar te zijn.Ook kan er volstaan worden met een minder dure accu wat gunstig is voor de prijs van de schroefmachine. Schroefmachines met een stekker kom je nauwelijks nog tegen. Alle goede schroefmachines zijn accu schroefmachines.

Accu slagschroevendraaier

Een slagschroevendraaier of slagschroefmachine is een schroefmachine voor het zware schroefwerk. Hiermee kun je beter in hard materiaal schroeven en een accu slagschroevendraaier kan goed overweg met schroeven met een grote diameter. Door het hoge koppel is een slagschroevendraaier krachtiger dan een gewone schroefmachine.


Makita accu slagschroevendraaier


Ook de slagschroevendraaier beschikt normaal gesproken over een accu zodat je deze schroefmachine draadloos kunt gebruiken wat je veel bewegingsvrijheid geeft tijdens het klussen. De prijs van een goede krachtige slagschroevendraaier ligt wel hoger dan die van een standaard schroefmachine.

Elektrische schroevendraaier

Hoewel de termen elektrische schroevendraaier en schroefmachine vaak door elkaar gebruikt worden (in feite zijn het ook dezelfde apparaten) wordt de term elektrische schroevendraaier vaak gebruikt voor schroefmachines die daadwerkelijk de vorm van een schroevendraaier hebben en niet van een boormachine.


Bosch accuschroevendraaier


De elektrische schroevendraaier wordt ook vaak accu schroevendraaier of accuschroevendraaier genoemd want ook deze elektrische schroefapparaten beschikken over een accu.

Het voordeel van zo'n elektrische schroevendraaier is het formaat. Ze zijn nauwelijks groter en zwaarder dan een handschroevendraaier. Je steekt ze makkelijk in je zak wat erg plezierig is als je gedurende een klus ineens een schroevendraaier nodig hebt om een schroefje los of vast te draaien.

Kijk op het eerder genoemde Beste Schroefmachine Kopen voor meer tips en de goedkoopste winkel om een schroefmachine of elektrische schroevendraaier te kopen.

Zie ook: Meer testen schroefmachines

Foto bovenaan: Bosch slagschroevendraaier


Onderwerpen:
Beste accu schroefmachine test, beste slagschroevendraaier, beste elektrische schroevendraaier test, beste elektrische schroevendraaiers test, beste schroefmachines test.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.