Beste tosti ijzer test (beste tosti apparaat)

Zoek je het beste tosti apparaat? Hier het beste eenvoudige tosti ijzer en het beste uitgebreide tosti apparaat uit de test.

Beste tosti ijzer

Een tosti ijzer (of tosti apparaat) is een eenvoudige contactgrill voor het maken van lekkere tosti's. Hier kijken we naar de beste tosti ijzers uit de test. Het betreft het beste eenvoudige tosti apparaat en het beste tosti ijzer voor meer eisende gebruikers.


Wil je meer met je tosti apparaat doen? Bijvoorbeeld vlees, vis en groente grillen? Kijk dan bij de beste contactgrills uit de test. Daar vind je ook grotere contactgrills met meer mogelijkheden, die je ook kunt gebruiken voor het grillen van vlees, groente en andere gerechten,

Hieronder kijken we naar de beste apparaten die als tosti ijzer worden verkocht. We geven een korte beschrijving van deze beste tosti apparaten. Kijk bij de aanbiedingen van tosti ijzers voor meer details, de actuele winkelprijs en gebruikerservaringen. Je vindt daar nog meer goede tosti ijzers.

Beste eenvoudige tosti ijzer: Domo

Bij een Belgische contactgrill test werd het Domo tosti apparaat als beste tosti ijzer getest. Dit beste tosti apparaat uit de test is een eenvoudige contactgrill voor het Nederlandse formaat boterhammen (25 bij 15 centimeter). er passen twee van die boterhammen in zodat je er twee tosti's tegelijk mee kunt maken. 

Omdat Belgisch brood kleiner is dan brood in Nederland spreekt het Belgische Domo over een XL maat, maar dit is dus een tosti apparaat voor gewoon Nederlands brood.


Beste tosti apparaat Domo tosti ijzer

Beste tosti apparaat Domo


De antislip voetjes en koele buitenkant maken dit beste tosti ijzer volgens de test tot een veilige tosti apparaat. De sluiting kan worden vastgeklikt en door de anti aanbaklaag is dit tosti ijzer makkelijk schoon te maken.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor de verrassend lage prijs van dit beste tosti ijzer uit de test.

+ Anti aanbaklaag
+ Geschikt voor twee tosti's tegelijk
+ Voordelig in aanschaf
+ Makkelijk op te bergen (zijdelings)
- Alleen bedoelt als tosti apparaat, dus geen temperatuurregeling


Beste uitgebreide tosti apparaat: Tefal Snack Collection

De Tefal Snack Collection in een hogere prijsklasse. Maar met dit beste tosti ijzer voor de veeleisende gebruiker is dan ook veel meer mogelijk. Er worden namelijk vier verschillende grillplaten meegeleverd, voor tosti's, maar ook voor panini's, poffertjes en wafels.Met de Tefal Snack Collection contactgrill maak je dus meer dan tosti's.


Beste tosti ijzer Tefal

Tefal Snack Collection, beste uitgebreide tosti ijzer


Je kunt het tosti apparaat zelfs nog uitbreiden met extra aan te schaffen grillplaten uit de Tefal Multisnack collection zoals speciale platen voor een croque monsieur (driehoekig), wetelteefje, donut, empanadas, of pannenkoek, en er zijn hartvormige en bloemvormige platen beschikbaar.

In tegenstelling tot het beste tosti apparaat van Domo is dit beste tosti ijzer niet afgestemd op Nederlandse boterhammen waardoor je er een korstje van moet afsnijden als je twee tosti's tegelijk wilt maken.

Nog even de pluspunten en minpunten:

+ Dankzij de losse grillplaten kun je het tosti apparaat ook gebruiken om panini's, poffertjes en wafels te maken.
+ Met optionele grillplaten en nog veel meer mogelijk (zie boven)
- Alleen geschikt voor 2 kleinere tosti's (of 1 grote tosti overdwars)
- Prijzig

Is dit toch niet het tosti ijzer / tosti apparaat dat je zoekt? Kijk dan bij de andere goede tosti apparaten in het overzicht met alle tosti ijzers bovenaan.

Kijk voor alle informatie over deze beste tosti ijzers en meer goede tosti apparaten bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van tosti ijzers.


Onderwerpen:
Wat is het beste tosti ijzer / beste tosti apparaat? Hierboven vind je het beste tosti apparaat uit de beste tosti-ijzer test en de beste koop (beste goedkope tosti ijzer) uit deze zelfde test. Bovenaan vind je bij de aanbiedingen van tosti ijzer nog meer goede tosti ijzers met alle informatie.


Een reactie posten

0 Reacties