Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste all in one PC (beste alles in één computer)

 

De beste all in one PC in iedere categorie en andere goede all in one computers. Plus aanbiedingen van al deze alles in één PC's.

Beste all in one PC test

Weg met die lelijke systeemkast. Op je met zorg ingerichte kantoor, of in je gezellige woonkamer wil je geen kille computer hebben staan.  

Een all in one PC is de oplossing. Een alles in één PC waarbij PC en monitor één geheel vormen. 

Qua uiterlijk is zo'n PC niet storender dan een flatscreen televisie en qua capaciteit en mogelijkheden kunnen all in one computers zich tegenwoordig meten met een goede desktop. Maar wat is nu de beste alles in één computer? 

Hieronder de beste all in one computers voor verschillende toepassingen en de beste alles-in-één computers in diverse prijsklassen.


Hier vind je de beste all in one PC's

Een overzicht van de beste alles in één PC's vind je in het overzicht aanbevolen all-in-one computers. Hierin in vind je een door de experts van Coolblue samengesteld overzicht met onder andere:

  • De beste basisklasse (goedkope) all in one PC
  • De beste middenklasse alle-in-one PC
  • De beste topklasse all-in-one in verschillende beeldformaten
  • De beste all in one PC voor kantoor
  • De beste iMac voor zware toepassingen
  • De beste iMac voor fotobewerking
Kijk bij de bovenstaande aanbevolen all in one computers voor al deze beste all in ones volgens de laatste test.

Kiezen beste all in one computers

Wil je een all in one PC kopen? Dan heb je veel te kiezen. In het overzicht met alle all-in-one computers vind je er meer dan honderd! Je vindt daar aanbiedingen van al deze all in one computers, en alle prijzen, specificaties en meer informatie.

HP, Apple, Acer, Asus, Lenovo, MSI, Dell, Medion,... eigenlijk alle grote computerfabrikanten hebben wel alles in één computers in hun assortiment. 

Hieronder kijken we naar wat keuzemogelijkheden die je bij de bovenstaande twee overzichten hebt om de voor jou beste all-in-one computer te selecteren uit het grote aanbod.

Apple iMac alles in 1 computer

Apple iMac all in one


De schermgrootte
Net zoals bij een laptop is bij een alles in één PC de grootte van het apparaat één van de eerste keuzes die je maakt. Hoe groot mag of moet je PC zijn? Een all in one computer is een stuk groter dan een laptop. De schermen zijn vrijwel altijd meer dan 20 inch groot, met een beelddiagonalen van meer dan 30 inch als uitschieter. 22 inch, 24 inch en 27 inch zijn populaire formaten bij een alles-in-één computer.

De meest voorkomende maat is de 24 inch all in one PC, gevolgd door de iets kleinere 22 inch all in one computer en de wat grotere all in one pc 27 inch.

De processor
Zoals bij iedere computer zorgt de processor voor de rekenkracht. Veel rekenen moet een computer vooral bij het spelen van grafische actiespellen (met veel beeldwisselingen) en bij het bewerken van video's. Kies bij deze toepassingen voor een snelle processor. 

Gebruik je de all in one PC alleen voor het typen van teksten, mailen en internetten, dan kun je veel geld in je zak houden door te kiezen voor een goedkopere all-in-one PC met een minder goede (goedkope) processor.

Werkgeheugen
Wat voor de processor geldt, dat geldt ook voor het werkgeheugen (het RAM). Hoe meer GB's hoe sneller. Het werkgeheugen is ook belangrijk als je veel schermen en programma's gelijktijdig open hebt staan en regelmatig wisselt. 8 GB RAM is een prima hoeveelheid  werkgeheugen om soepel te kunnen werken. De meeste all in one PC's worden geleverd met 8 GB aan intern geheugen.

Speel je zware grafische games, bewerk je video of gebruik je grafische ontwerp-software, kies dan voor meer GB's.

Lenovo IdeaCentre all in one computer

Lenovo IdeaCentre all in one PCOpslaggeheugen
Verwar opslaggeheugen niet met werkgeheugen. De opslag is de ruimte op de PC waarop je je bestanden en programma's opslaat. Je kunt je bestanden extern bewaren, bijvoorbeeld op je netwerk, in de cloud (op internet) of op een USB-stick of NAS, maar ook op de computer zelf. 

Vroeger werd daar een harde schijf voor gebruikt, maar steeds vaker wordt deze harde schijf weggelaten en vervangen door een SSD. Tegenwoordig is elke goede alles in 1 PC voorzien van een SSD als interne oplag.

Een SSD is veel sneller en beter, maar ook duurder per GB waardoor je dan vaak minder opslagruimte hebt. Hou daar rekening mee als je veel grote bestanden op de schijf wil opslaan.

Een goede combi is dan een all in one computer met zowel een SSD als een harde schijf. De SSD wordt dan gebruikt voor het besturingssysteem en de software (voor snelle werking). De HD is er dan voor je bestanden.

Maar omdat het SSD geheugen snel in prijs daalt komen we steeds meer all in one computers, laptops en andere computers tegen die voor al hun opslagruimte een SSD gebruiken. Alles in 1 computers met meer dan 500 GB aan SSD geheugen kom je steeds vaker tegen.

Besturingssysteem
Een all in one PC draait normaal gesproken op het Apple (iMac) of Windows besturingssysteem. Andere besturingsystemen zijn zeldzaam. Chrome OS, het besturingssysteem van Chromebooks, komt nauwelijks voor bij alles-in-één computers. 

En zo zijn er nog meer keuzemogelijkheden die je bij bovenstaande overzichten met all in one computers kunt gebruiken. Foto bovenaan: HP Envy all in one PC


Onderwerp:
Een all in one PC is een alles-in-één computer. Het komt er meestal op neer dat de PC-onderdelen niet in een PC-kast zitten maar in de monitor of in de monitorstandaard zijn weggewerkt. Hierboven vind je de beste all in one computers uit de test. Het betreft diverse beste alles in één computers in verschillende prijsklassen en voor verschillend gebruik. Al deze beste all in one PC's uit de test staan in het overzicht bovenaan deze pagina. Daarin vind je een aanbieding van alle gangbare alles in 1 computers en de prijzen, specificaties, review, ervaringen en meer informatie van iedere goede all in one PC.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.