Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste all-in-one PC (beste alles-in-één computers)

Redactie     11:16     No comments

Beste all in one PC test

Weg met die lelijke systeemkast. Op je met zorg ingerichte kantoor, of in je gezellige woonkamer wil je geen kille computer hebben staan.  Een all-in-one PC is de oplossing. Qua uiterlijk is zo'n PC niet storender dan een flatscreen televisie en qua capaciteit en mogelijkheden kunnen all-in-one-computers zich tegenwoordig meten met een goede desktop. Maar wat is nu de beste alles in één computer? Hier de beste all in-one computers voor verschillende toepassingen en de beste alles-in-één computers in diverse prijsklassen.

Hier vind je de beste all-in-one PC's

Een overzicht van de beste alles in één PC's vind je in het overzicht aanbevolen all-in-one computers. Hierin in vind je een door de experts van Coolblue samengesteld overzicht met onder andere:

  • De beste basisklasse (goedkope) all-in-one PC
  • De beste middenklasse alle-in-one PC
  • De beste topklasse all-in-one in verschillende beeldformaten
  • De beste all-in-one PC voor kantoor
  • De beste iMac voor zware toepassingen
  • De beste iMac voor fotobewerking
Kijk bij de bovenstaande aanbevolen all-in-one computers voor al deze beste all-in-ones volgens de laatste test.

Kiezen beste all-in-one computers

Wil je een all-in-one PC kopen? Dan heb je veel te kiezen. In het overzicht met alle all-in-one computers vind je er meer dan 200. HP, Apple, Acer, Asus, Lenovo, MSI, Dell, Medion,... eigenlijk alle grote computerfabrikanten hebben wel alles in één computers in hun assortiment. Hieronder kijken we naar wat keuzemogelijkheden die je bij de bovenstaande twee overzichten hebt om de voor jou beste all-in-one computer te selecteren uit het grote aanbod.

Apple iMac alles in 1 computer

Apple iMac


De schermgrootte
Net zoals bij een laptop is bij een alles in één PC de grootte van het apparaat één van de eerste keuzes die je maakt. Hoe groot mag of moet je PC zijn? Een all-in-one computer is een stuk groter dan een laptop. De schermen zijn vrijwel altijd meer dan 20 inch groot, met een beelddiagonalen van meer dan 30 inch als uitschieter. 24 inch en 27 inch zijn populaire formaten bij een alles-in-één computer.

De processor
Zoals bij iedere computer zorgt de processor voor de rekenkracht. Veel rekenen moet een computer vooral bij het spelen van grafische actiespellen (met veel beeldwisselingen) en bij het bewerken van video's. Kies bij deze toepassingen voor een snelle processor. Gebruik je de all-in-one PC alleen voor het typen van teksten, mailen en internetten, dan kun je veel geld in je zak houden door te kiezen voor een goedkopere all-in-one PC met een minder goede (goedkope) processor.

Werkgeheugen
Wat voor de processor geldt, dat geldt ook voor het werkgeheugen (het RAM). Hoe meer GB's hoe sneller. Het werkgeheugen is ook belangrijk als je veel schermen en programma's gelijktijdig open hebt staan en regelmatig wisselt. 8 GB RAM is een prima hoeveelheid  werkgeheugen om soepel te kunnen werken. Speel je zware grafische games, bewerk je video of gebruik je grafische ontwerp-software, kies dan voor meer GB's.

Lenovo IdeaCentre all in one computer

Lenovo IdeaCentre all-in-one PCOpslaggeheugen
Verwar opslaggeheugen niet met werkgeheugen. De opslag is de ruimte op de PC waarop je je bestanden en programma's opslaat. Je kunt je bestanden extern bewaren, bijvoorbeeld op je netwerk, in de cloud (op internet) of op een USB-stick of NAS, maar ook op de computer zelf. Vroeger werd daar een harde schijf voor gebruikt, maar steeds vaker wordt deze harde schijf weggelaten en vervangen door een SSD. Een SSD is veel sneller en beter, maar ook duurder per GB waardoor je dan vaak minder opslagruimte hebt. Hou daar rekening mee als je veel grote bestanden op de schijf wil opslaan.

Een goede combi is dan een all-in-one computer met zowel een SSD als een harde schijf. De SSD wordt dan gebruikt voor het besturingssysteem en de software (voor snelle werking). De HD is er dan voor je bestanden.

Besturingssysteem
Een all-in-one PC draait normaal gesproken op het Apple (iMac) of Windows besturingssysteem. Andere besturingsystemen zijn zeldzaam. Chrome OS, het besturingssysteem van Chromebooks, komt nauwelijks voor bij alles-in-één computers. 

En zo zijn er nog meer keuzemogelijkheden die je bij bovenstaande overzichten met all-in-one computers kunt gebruiken. Foto bovenaan: HP Envy all in one PC

Onderwerp:
Een all-in-one PC is een alles-in-één computer. Het komt er meestal op neer dat de PC-onderdelen niet in een PC-kast zitten maar in de monitor of in de monitorstandaard zijn weggewerkt. Hierboven vind je de beste all-in-one computers uit de test. Het betreft diverse beste alles in één computers in verschillende prijsklassen en voor verschillend gebruik. Al deze beste all-in-one PC's uit de test staan in het overzicht bovenaan deze pagina.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.