Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste all in one PC test

 

Een all in one PC is een personal computer die in de monitor is ingebouwd. Je ziet dus alleen een monitor, toetsenbord en muis en geen systeemkast. Een all in one PC wordt ook wel all in one desktop, alles in 1 PC of all in one computer genoemd. Hier kijken we naar de beste all in one computers uit de test, en hebben we een keuzehulp waarmee je de voor jou beste all in one PC kunt vinden.

Beste all in one computers uit de test

Hieronder vind je de beste all in one PC's uit diverse tests.


Kies je beste all in one PC

De eerste bekende (en nog steeds de meeste bekende) alles in één PC is de iMac. Maar in navolging van Apple zijn veel andere fabrikanten ook all in one computers gaan maken, al is door de concurrentie van de laptop het aanbod de laatste jaren wel wat kleiner geworden. Merken als HP, HKC, Acer, MSI en Lenovo hebben ook goede all in one PC's in hun aanbod.

Kijk in het overzicht alle all in one desktops voor ruim 100 goede all in one computers en selecteer door je wensen en eisen aan te vinken de voor jou beste all in one PC tegen de laagste prijs. Hieronder hebben we enige tips voor bij het selecteren van deze beste alles in 1 PC.


All in one PC HP

All in one PC HP


Type gebruik

Heel handig is de keuzemogelijkheid om op type gebruik te selecteren. Voor gaming heb je een veel meer krachtige (maar daarbij ook duurdere) computer nodig dan als je een student bent die alleen verslagen wil schrijven en wil internetten met zijn all in one PC.

Voor het kijken van films is een goed scherm nodig, en als je ook zelf video wilt bewerken komt daar ook nog de nodige rekenkracht bij kijken. Het is erg handig dat je in het bovenstaande overzicht met alle all in one PC's kunt aangeven waar je de computer voor wilt gebruiken. De benodigde technische vereisten worden er dan bij gezocht.

Processor en geheugen

Maar natuurlijk kun je ook zelf je eisen voor wat betreft de processor en de hoeveelheid werkgeheugen in je selectie meenemen. De processor is verantwoordelijk voor het rekenwerk. Een goede processor maakt de all in one desktop PC sneller, maar dat geldt ook voor de hoeveelheid werkgeheugen (RAM).


Apple iMac all in 1 computer

Apple iMac all in 1 computerOpslagruimte 

Verwar dit werkgeheugen (RAM) niet met het opslaggeheugen. Dit laatste is de ruimte die je op je all in one PC beschikbaar hebt om je bestanden en programma's op te slaan. Vroeger werd daar altijd een klein formaat harde schijf (laptop model) voor gebruikt. Tegenwoordig wordt er steeds vaker voor SSD opslaggeheugen gekozen, dat weliswaar duurder is, maar ook veel voordelen heeft qua grootte en snelheid. Tevens worden bestanden en software tegenwoordig steeds vaker van internet gebruikt (de cloud).

Schermgrootte

De grootte van het scherm is deels een persoonlijke keuze (wat vind je plezierig), maar ook functioneel. Technische tekeningen maken gaat makkelijker als je all in one PC een groot scherm heeft, en ook films komen dan beter tot hun recht. Maar als je alleen aan browsen en tekstverwerking doet, en liever een bescheiden beeldscherm op je bureau wilt hebben staan, is een kleinere all in one PC een betere keuze. De prijs is dan vaak ook lager.

Touchscreen

Handig bij een all in one PC is de touchscreen. Als het scherm een touchscreen is heb je niet altijd een muis nodig, en bij sommige toepassingen zelfs geen toetsenbord.Lenovo all in 1 PC met hardware in voet

Lenovo all in 1 PC met hardware in voet

Opties

Bij sommige all in one PC's is er een DVD-speler in de monitor ingebouwd. Ook een webcam en microfoon zien we regelmatig ingebouwd. Dat is handig handig als je wilt videobellen bijvoorbeeld via Skype.

En zo kun je op nog veel meer opties je beste all in one PC selecteren, bijvoorbeeld op de beeldverhouding van het scherm, de snelheid van een eventuele harde schijf, de beeldresolutie, het type videokaart, het aantal USB-poorten en nog veel meer. En maakt iets je niet uit? Dan laat je deze optie gewoon open.

De prijs van de all in one PC

De prijs van de all in one PC hangt natuurlijk sterk af van de specificaties. De prijzen beginnen bij minder dan 350 euro voor een goede maar goedkope all in one PC van HKC tot meer dan 5.000 euro voor een topmodel uit de Apple iMac serie, maar onder de 500 euro vind je al veel mooie all in one computers van fabrikanten als HP, MSI en Asus. 

In het overzicht met alle all in one computers kun je een maximale prijs aangeven zodat je alleen de all in one PC's ziet die binnen je budget vallen.

Kijk bij het bovenaan genoemde overzicht van alle all in one PC's om zelf de beste all in one computer te vinden, of kijk bij de beste all in one PC uit de test voor de keuze van de experts.

Meer testen computers en computer apparatuur

Zie beste computer apparatuur uit de test voor de beste laptops, desktop computers, printers en andere computer apparatuur.


Onderwerp: 
Een all in one PC (ook wel alles in één computer of all in one desktop PC genoemd) is een PC waarbij computer en beeldsscherm één geheel vormen. Soms is alle hardware in de monitor ingebouwd, soms bevindt de PC zich als een kastje achterop de monitor. Een (draadloos) toetsenbord en een (draadloze) muis worden meestal wel een goede all in one PC meegeleverd, maar je kunt meestal ook via een touch screen bedienen.

De meest bekende all in one PC is de Apple iMac, maar er zijn ook volop all in one computers te koop met het Windows of Linux besturingssysteem. Hierboven vind je de beste all in one PC's uit de test en kun je zelf je persoonlijk beste all in one PC selecteren uit een overzicht met circa 100 van deze all in one computers met al hun specificaties, mogelijkheden en prijzen.


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *