Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste all in one PC test

 

De beste all in one PC in iedere categorie en andere goede all in one computers. Plus aanbiedingen van al deze alles in één PC's.

Beste all in one PC test

HP all in one PC

Weg met die lelijke systeemkast. Op je met zorg ingerichte kantoor, of in je gezellige woonkamer wil je geen kille computer hebben staan.  


Een all in one PC is een personal computer die in de monitor is ingebouwd. Je ziet dus alleen een monitor, toetsenbord en muis en geen systeemkast. Qua design is zo'n PC niet storender dan een flatscreen televisie en qua capaciteit en mogelijkheden kunnen all in one computers zich tegenwoordig meten met een goede desktop. 

Een all in one PC wordt ook wel all in one desktop, alles in 1 PC of all in one computer genoemd. Hier kijken we naar de beste all-in-one computers uit de test, en hebben we een keuzehulp waarmee je de voor jou beste all in one PC kunt vinden.

Hier vind je de beste all in one PC's

Een overzicht van de beste alles in één PC's vind je in het overzicht beste all in one computers uit de test. Hierin in vind je een door experts samengesteld overzicht met onder andere:

  • De beste basisklasse (goedkope) all in one PC
  • De beste middenklasse alle-in-one PC
  • De beste topklasse all-in-one in verschillende beeldformaten
  • De beste all in one PC voor kantoor
  • De beste iMac voor zware toepassingen
  • De beste iMac voor fotobewerking
Kijk bij de bovenstaande aanbevolen all in 1 computers voor al deze beste all in ones volgens de laatste test.

Kies je beste all in one PC

Wil je een all in one PC kopen? Dan heb je veel te kiezen. In het overzicht met aanbiedingen alle all-in-one computers vind je er meer dan honderd! Je vindt daar aanbiedingen van al deze all in one computers, en alle prijzen, specificaties en meer informatie.

HP, Apple, Acer, Asus, Lenovo, MSI, Dell, Medion,... de meeste grote computerfabrikanten hebben wel alles in één computers in hun assortiment. 

Hieronder kijken we naar wat keuzemogelijkheden die je bij de bovenstaande twee overzichten hebt om de voor jou beste all-in-one computer te selecteren uit het grote aanbod.


All in one PC HP

All in one PC HP


Waarvoor gebruik je de all in one computer?

Heel handig in bovenstaande overzichten is de keuzemogelijkheid om je beste all in one computer op type gebruik te selecteren. 

Voor gaming heb je een veel meer krachtige (maar daarbij ook duurdere) computer nodig dan als je een student bent die alleen verslagen wil schrijven en wil internetten met zijn all-in-one PC.

Voor het kijken van films is een goed scherm nodig, en als je zelf op je all in one PC video wilt bewerken komt daar ook nog de nodige rekenkracht bij kijken. 

Het is erg handig dat je in het bovenstaande overzicht met alle all in one PC's kunt aangeven waar je de computer voor wilt gebruiken. De benodigde technische vereisten worden er dan bij gezocht.

Processor en geheugen

Maar natuurlijk kun je ook zelf je eisen voor wat betreft de processor en de hoeveelheid werkgeheugen in je selectie meenemen. 

Zoals bij iedere computer zorgt de processor bij de all in one computer voor de rekenkracht. Veel rekenen moet een computer vooral bij het spelen van grafische actiespellen (met veel beeldwisselingen) en bij het bewerken van video's. Kies bij deze toepassingen voor een snelle processor. 

Gebruik je de all in one PC alleen voor het typen van teksten, mailen en internetten, dan kun je veel geld in je zak houden door te kiezen voor een goedkopere all-in-one PC met een minder goede (goedkope) processor.

Een goede processor maakt de all in one desktop PC sneller, maar dat geldt ook voor de hoeveelheid werkgeheugen (RAM).

Apple iMac alles in 1 computer

Apple iMac all in one computer

Werkgeheugen
Wat voor de processor geldt, dat geldt ook voor het werkgeheugen (het RAM). Hoe meer GB's hoe sneller. Het werkgeheugen is ook belangrijk als je veel schermen en programma's gelijktijdig open hebt staan en regelmatig wisselt. 

Veel all in one PC's worden geleverd met 8 GB aan intern geheugen, maar het aandeel van 16 GB all in one computers wordt steeds groter en het prijsverschil kleiner. 8 GB is voldoende voor standaard gebruik, maar 16 GB is altijd sneller en beter.

Speel je zware grafische games op je all in 1 PC, bewerk je video of gebruik je grafische ontwerp-software, kies dan voor minimaal 16 GB.

Opslaggeheugen

Verwar het bovengenoemde werkgeheugen (RAM) niet met het opslaggeheugen. Het opslag geheugen is de ruimte die je op je all in one PC beschikbaar hebt om je bestanden en programma's op te slaan. 

Vroeger werd daar op een all-in-one PC altijd een klein formaat harde schijf (laptop model) voor gebruikt. Tegenwoordig wordt er bijna altijd voor SSD opslaggeheugen gekozen, dat weliswaar duurder is, maar ook veel voordelen heeft qua grootte en snelheid. 

Tevens worden bestanden en software tegenwoordig steeds vaker op internet opgeslagen (in de cloud) in plaats van lokaal op de all in one PC.

Schermgrootte

Net zoals bij een laptop is bij een alles in één PC de grootte van het apparaat één van de eerste keuzes die je maakt. Hoe groot mag of moet je all-in-PC zijn? 

Een all in one computer is een stuk groter dan een laptop. De schermen zijn vrijwel altijd meer dan 24 inch groot, met een beelddiagonalen van meer dan 30 inch als uitschieter. 24 inch en 27 inch zijn populaire formaten bij een alles in één computer.

De grootte van het scherm is deels een persoonlijke keuze (wat vind je plezierig?), maar ook functioneel. Technische tekeningen maken gaat makkelijker als je all in one PC een groot scherm heeft, en ook films komen dan beter tot hun recht. 

Maar als je alleen aan browsen en tekstverwerking doet, en liever een bescheiden beeldscherm op je bureau wilt hebben staan, is een kleinere all in 1 PC een betere keuze. Een kleinere all in one computer is vaak ook wat goedkoper.

Touchscreen

Handig bij een all in one PC is de touchscreen. Als het scherm een touchscreen is heb je niet altijd een muis nodig, en bij sommige toepassingen zelfs geen toetsenbord. Een goede all in one PC heeft altijd een toucscreen.Lenovo IdeaCentre all in one computer

Lenovo all in one PCBesturingssysteem
Een all in one PC draait normaal gesproken op het Apple (iMac) of Windows besturingssysteem. Andere besturingsystemen zijn zeldzaam. Chrome OS, het besturingssysteem van Chromebooks, komt maar weinig voor voor bij alles in 1 computers.

En zo zijn er nog meer keuzemogelijkheden die je bij bovenstaande overzichten met all in one computers kunt gebruiken. 

Opties

Bij sommige all in one PC's is er een DVD-speler in de monitor ingebouwd. Ook een webcam en microfoon zien we regelmatig ingebouwd. Dat is handig handig als je wilt videobellen bijvoorbeeld via Skype.

En zo kun je op nog veel meer opties je beste all in one PC selecteren, bijvoorbeeld op de beeldverhouding van het scherm, de snelheid van een eventuele harde schijf, de beeldresolutie, het type videokaart, het aantal USB-poorten en nog veel meer. En maakt iets je niet uit? Dan laat je deze optie gewoon open bij het kiezen van je beste all in one computer.

De prijs van de all in one PC

De prijs van de all in one PC hangt natuurlijk sterk af van de specificaties. De prijzen voor een goede all in one computer beginnen bij 500 euro. Voor een goedkope all in one PC van bijvoorbeeld MSI, HP, Medion, Acer of Lenovo betaal je iets meer. Je hebt dan wel een basis klasse all in one PC.

Er zijn namelijk ook all in one computers ruim boven de 1.000 euro. Als je een goede all in one PC zoekt voor gaming of video bewerking kom je in die prijsklasse terecht. 

In het overzicht met alle alles in 1 computers kun je een maximale prijs aangeven zodat je alleen de all in one PC's ziet die binnen je budget vallen.


Apple iMac all in 1 computer

Apple iMac all in 1 computerBeste all in one PC merken

De all in one pc wordt nog steeds door vele bekende computerfabrikanten gemaakt. Natuurlijk door Apple, de beroemde iMac, maar ook de HP, Acer, Lenovo, Medion, MSI, Asus, LG en minder bekende fabrikanten zoals Terra, Wortmann, Skikk en ElementKey. Vooral Apple, HP, Lenovo en Acer bieden veel keuze uit goede all in one computers.

Bij de aanbiedingen van all in one computers bovenaan vind je al deze all-in-one PC's.

Kijk bij het bovenaan genoemde overzicht van alle all in one PC's om zelf de beste all in one computer te vinden, of kijk bij de beste all in one PC uit de test voor de keuze van de experts.

Meer testen computers en computer apparatuur

Zie beste computer apparatuur uit de test voor de beste laptops, desktop computers, printers en andere computer apparatuur.


Onderwerp: 
Een all in one PC (ook wel alles in één computer of all in one desktop PC genoemd) is een PC waarbij computer en beeldsscherm één geheel vormen. Soms is alle hardware in de monitor ingebouwd, soms bevindt de PC zich als een kastje achterop de monitor. Een (draadloos) toetsenbord en een (draadloze) muis worden meestal wel een goede all-in-one PC meegeleverd, maar je kunt meestal ook via een touch screen bedienen.

De meest bekende all in 1 PC is de Apple iMac, maar er zijn ook volop all in one computers te koop met het Windows of Linux besturingssysteem. Hierboven vind je de beste all in one PC's uit de test en kun je zelf je persoonlijk beste all in one PC selecteren uit een overzicht met circa 100 van deze all in one computers met al hun specificaties, mogelijkheden en prijzen.


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *