Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste zuil luidsprekers vloerluidsprekers

In deze luidspreker test vind je de beste zuilspeakers / vloerspeakers. Een set van de beste grote luidsprekers die je op de vloer plaatst.

beste speakers test focal

De beste vloerluidsprekers (ook wel zuil luidsprekers, vloerspeakers, torenluidsprekers of staande luidsprekers genoemd) van 2021 zijn de Focal Chora 826 luidsprekers. De experts van de EISA (een samenwerking van de Europese HiFi en computer tijdschriften) kozen voor deze vloerspeakers als beste luidsprekers van 2020-2021. 


Beste vloerspeakers EISA Award 2020 / 2021

Deze zuil luidsprekers zijn bijzonder goede vloerluidsprekers, maar ook nog eens betaalbare luidsprekers. 

De Focal Chora 826 luidsprekers zijn niet bepaald goedkope luidsprekers, maar binnen het segment van de luidsprekers van het hoogste niveau zijn dit behoorlijk goedkope luidsprekers. De budget luidsprekers onder de high end vloerluidsprekers.

Deze Flora vloerspeakers zijn luidsprekers met een zeer goed afgestelde bas, met een weergave die van hoog tot laag in balans is. Het zijn vloerspeakers die geschikt zijn voor alle soorten muziek, en voor alle soorten ruimtes. Goede luidsprekers van grote ruimtes tot kleine kamers. 

Kortom, echte allround zuil luidsprekers. Vloerspeakers waaraan iedereen het grootst mogelijke plezier kan beleven. Deze vloerspeakers zijn niet voor niets door de EISA als beste vloerluidsprekers van het jaar uitgeroepen.

beste speakers test huiskamer focal


Als nadeel kun je het grote formaat van deze behoorlijk grote zuil luidsprekers noemen, al geldt dat nadeel voor de meeste vloerspeakers. Een nadeel wat meer hout snijdt (maar dan wel figuurlijk) is het feit dat de speaker behuizing niet van hout is gemaakt maar van kunststof. al lijkt het voor de geluidskwaliteit van deze beste vloerluidsprekers niet uit te maken.

En aan de gunstige prijs heeft de kunststof behuizing ongetwijfeld bijgedragen

De als best geteste Focal Chora zuil luidsprekers zijn de opvolger van de Focal Chorus speakers. Met hun Chora speakers mikt het Franse Focal op de budget markt, al is dat in dit geval wel heel relatief. Feit is dat de Focal Chora speakers voor hun kwaliteit heel goedkoop zijn. 

Zijn deze beste vloerluidsprekers toch niet de beste luidsprekers die je zoekt? Hieronder staan meer testen van HiFi luidsprekers. Je vindt daar naast de beste zuil luidsprekers en vloerluidsprekers ook de beste luidsprekers in een kleiner formaat, de boekenplank luidsprekers.

Zie ook: Meer beste hifi luidsprekers uit de test.


Foto's: Focal

Onderwerp:
De beste hifi speakers uit de test zijn de zuilluidsprekers van Focal. Deze Focal Chora 826 speakers zijn grote stereo luidsprekers die het beste geluid geven. Maar voor hifi luidsprekers van die hoge kwaliteit zijn de Focal Chora 826 luidsprekers toch best goedkoop. Dit soort grote luidsprekers wordt ook wel vloerluidspreker, vloerspeaker of zuil luidspreker genoemd.

Een reactie posten

0 Reacties