Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste luidsprekers (vloerluidsprekers) 2020 / 2021

Redactie     20:08     No comments

beste speakers test focal

De beste vloerluidsprekers (ook wel zuil luidsprekers, torenluidsprekers of staande luidsprekers genoemd) van 2021 zijn de Focal Chora 826 luidsprekers. De experts van de EISA (een samenwerking van de Europese HiFi en computer tijdschriften) kozen voor deze vloerspeakers als beste luidsprekers van 2020-2021. 

Deze luidsprekers zijn bijzonder goede luidsprekers, maar ook nog eens betaalbare luidsprekers. De Focal Chora 826 luidsprekers zijn niet bepaald goedkope luidsprekers, maar binnen het kwalitatief zeer hoge niveau van deze luidsprekers gelden ze wel als budget luidsprekers, betaalbare luidsprekers van het aller hoogste niveau.

Luidsprekers met een zeer goed afgestelde bas, met een weergave die van hoog tot laag in balans is. Speakers die geschikt zijn voor alle soorten muziek, en voor alle soorten ruimtes, van grote ruimtes tot kleine kamers. Kortom, echte allround luidsprekers. Speakers waaraan iedereen het grootst mogelijke plezier kan beleven.

beste speakers test huiskamer focal

Als nadeel kun je het grote formaat van deze luidsprekers noemen, al geldt dat nadeel voor de meeste vloerspeakers. Een nadeel wat meer hout snijdt (maar dan wel figuurlijk) is het feit dat de speaker behuizing niet van hout is gemaakt maar van kunststof. al lijkt het voor de geluidskwaliteit niet uit te maken.

De Chora luidsprekers zijn de opvolger van de Focal Chorus speakers. Met hun Chora speakers mikt het Franse Focal op de budget markt, al is dat in dit geval wel heel relatief. Feit is dat de Focal Chora speakers voor hun kwaliteit heel goedkoop zijn. 

Zie ook: Meer beste hifi luidsprekers uit de test.


Foto's: Focal

Onderwerp:
De beste hifi speakers uit de test zijn de zuilluidsprekers van Focal. Deze Focal Chora 826 speakers zijn grote stereo luidsprekers die het beste geluid geven. Maar voor hifi luidsprekers van die hoge kwaliteit zijn de Focal Chora 826 luidsprekers toch best goedkoop.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.