Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste vrieskist test

Redactie     10:04     No comments


Om je etenswaren in te vriezen heb je diverse mogelijkheden. Je hebt de vrieslades van een koelkast (koel vriescombinatie), je hebt vrieskasten en je hebt vrieskisten. Een vrieskist biedt heel veel ruimte aan etenswaren om in te vriezen. Bovendien is een vrieskist erg praktisch, omdat je alles wilt vriezen makkelijk kunt stapelen. Je bent niet gebonden aan de beperkingen die aparte lades met zich meebrengen. Daarom is een vrieskist de meest praktische vriezer als je veel in te vriezen hebt. Een goede reden om hier te kijken naar de beste vrieskisten uit de test en de voor jou persoonlijk beste vrieskist.

Dit zijn de beste vrieskisten uit de test

Kijk bij de best geteste vrieskisten op te zien wat de beste vrieskisten uit de test zijn. Deze vrieskisten zijn door de experts als beste vrieskist aangewezen. Het betreft dus meerdere beste vrieskisten, wat logisch is omdat de wensen en toepassingen niet altijd gelijk zijn,

Bij de beste vrieskusten vind je de beste vrieskist uit de test (en topklasse vrieskist), een goede maar goedkopere vrieskist (de beste koop) en de beste vrieskist voor in de schuur, want niet iedere vrieskist is goed geschikt om in een niet geïsoleerde (dus warme of juist koude) ruimte te gebruiken.

Hieronder kijken we naar kenmerken waaraan je beste vrieskist mogelijk moet voldoen.

Kies je beste vrieskist

Zelf je beste vrieskist of beste vrieskast kiezen kan op Beste Vriezer Kopen. Daar vind je naast de goedkoopste online aanbieders en veel tips en informatie ook een keuzehulp waarmee je makkelijk de voor jou beste vriezer kunt vinden door je wensen aan te geven. Hieronder vind je uitleg overeen aantal van de keuzemogelijkheden waarmee je op deze manier je beste vrieskist kunt vinden en kopen.

Inhoud vrieskist
Belangrijk is natuurlijk de hoeveelheid voedsel die je in de vrieskist kwijt kan. De netto inhoud is de ruimte die de vrieskist daarvoor biedt. Je hebt kleine vrieskistje die zo'n 100 liter kunnen bevatten. Dat komt overeen met 3 tassen aan boodschappen. Deze kleine vrieskistjes kun je makkelijk in een keuken kwijt.

Maar vaak hebben mensen die een vrieskist kopen meer vriesruimte nodig. Geen probleem, er zijn ook vrieskisten die meer dan 400 liter aan inhoud kunnen bevatten. En tussen twee uitersten bevinden zich natuurlijk ook nog veel middelgrote vrieskisten.

Natuurlijk wordt ook met de inhoud het formaat groter. In de bovenstaande vriezer keuzehulp op Beste Vriezer Kopen kun je heel goed op formaat zoeken. Zowel de hoogte, de breedte als de diepte. Zo kun je goed een vrieskist vinden die je kunt plaatsen op de plek die je gedachte hebt.

Energieverbruik vrieskist
Een vrieskist staat de hele dag aan. Om kosten en milieu te sparen is de beste vrieskist dan ook een zuinige vrieskist. Een gemiddelde vrieskist het heeft het A++ energielabel. Dat komt neer op jaarlijkse stroomkosten van circa 55 euro. Geen schokkend bedrag voor een vrieskist die het hele jaar 24 uur per dag staat te vriezen. Maar het kan nog zuiniger als je kiest voor een A+++ vrieskist.

Supervriezen
Supervriezen is een handige functie waarbij de temperatuur tijdelijk extra koud ingesteld wordt. Supervriezen gebruik je voor het invriezen van producten die onbevroren de vrieskist ingaan. Een goede vrieskist beschikt over de supervries functie.

Low frost vrieskist
Low frost vermindert de kans op ijs afzetting. Helemaal voorkomen wordt het aanzetten van ijs niet, maar je hoeft een low frost vrieskist niet vaker dan één of twee keer per jaar te ontdooien. Een beste vrieskist beschikt over low frost want anders moet je de vrieskist ongeveer om de twee maanden ontdooien.

Vrieskist geschikt voor schuur of garage
We noemden het hier boven al even, niet iedere vrieskist kun je in een niet geïsoleerde ruimte plaatsen. Sommige vrieskisten hebben al moeite met temperaturen onder de 15 graden. In de keuzehulp kun je aangeven bij welke temperaturen de vrieskist goed moet kunnen functioneren.
Meer informatie over de vriezer in de schuur.

Binnenverlichting vrieskist
Het is maar een kleinigheid, maar wel een handige kleinigheid. Een goede vrieskist beschikt over binnenverlichting die automatisch aan gaat als je de klep opent. Zo vind je makkelijk het voedsel dat je zoekt.

Prijzen vrieskisten
Natuurlijk kun je in de keuzehulp ook de maximale prijs die je voor je vriezer wilt betalen opgeven. Een klein vrieskistje heb je voor prijzen vanaf 200 euro, een vrieskist van gemiddelde grote koop je voor prijzen vanaf zo'n 350 euro. Kijk voor de actuele prijzen op het bovenaan genoemde Beste Vriezer Kopen.

Zie ook: Beste vriezers uit de testOnderwerp:
Hierboven vind je een link naar de beste vrieskisten volgens de test van de experts van Coolblue. We geven tips voor het kiezen van de voor jou beste vrieskist en bij Beste Vriezer Kopen vind je nog veel meer tips en de beste winkels om online een goede vrieskist goedkoop te kopen.


,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.