Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Ereader test: Kindle Paperwhite beste koop e-reader

Redactie     10:34     No comments

Kindle Paperwhite ereader beste koop test e-readers


De Kindle Paperwhite e-reader is in de ereader test als beste koop getest. De Kindle Paperwhite is een voordelige ebook reader met WiFi en een heel duidelijk 6 inch scherm met een hoge resolutie.

Deze beste koop uit de ebook test van de Consumentenbond is waterdicht (IPX8) zodat je de e-book reader gerust kunt meenemen naar het strand of zwembad, en zelfs in bad een boek kunt lezen.


Waterdichte e-reader Kindle beste ereader test


Dankzij de schermverlichting kun je ook zowel in het donker als buiten in de zon goed lezen. Na het opladen van de accu kun je wekenlang lezen want de Kindle Paperwhite gebruikt nauwelijks stroom en beschikt over een goede accu.


Op de 8 GB opslagruimte is goed voor vele duizenden boeken. We kunnen niet voorstellen dat je daar niet genoeg aan heeft, maar voor wie een volledige bibliotheek op zak wil hebben is er ook een 32GB versie die niet eens heel veel duurder is.


Want ondanks alle kwaliteit is de Kindle Paperwhite een verbazend goedkope ereader. Kijk bij de aanbiedingen Kindle ereader voor de actuele prijs.


Amazon Kindle beste koop ereader test


Het zijn niet alleen de specificaties die heel goed zijn, ook op het gebied van bediening en gebruiksgemak maakt deze beste koop uit de ebook test van de Consumentenbond indruk. Zoeken, bladeren, bladwijzers zetten, aantekeningen maken, het gaat allemaal erg makkelijk. Ook kun je lettergrootte en lettertype eenvoudig naar eigen wens instellen.


Ebook reader voor ebooks van Amazon

Het grote nadeel van de Kindle Paperwhite ereader is het bekende nadeel van Kindle ereaders. Kindle is een ereader van Amazon en het is een gesloten systeem. Op een Kindle e-reader kun je alleen boeken lezen die je bij Amazon koopt. Het aanbod aan ebooks bij Amazon is het probleem niet, het aanbod is enorm, maar als je een ebook koopt bij Bol of een andere winkel dan is deze niet te lezen op je Amazon Kindle e-reader. Weliswaar kun je met behulp van het programma Calibre het ebook van het standaard formaat (epub) naar het formaat van de Kindle / Amazon (Azw).


Dat is bij af en toe een boek niet zo heel erg, maar als je veel ebooks koopt bij bijvoorbeeld Bol.com of een online boekwinkel, dan kun je beter een ander merk e-reader kopen. Kijk bij de beste e-readers uit de test voor de beste ereaders die wel het epub formaat gebruiken.


Meer informatie

Meer informatie over ereaders en ebooks vind je op Beste E-Reader Kopen. Daar vind je de ereader top 10, de beste winkels om een goede ereader goedkoop te kopen en veel tips voor het kiezen, kopen en gebruik van een ereader.


Onderwerp:
De Amazon Kindle Paperwhite is de beste koop in de ereader test van de Consumentenbond. 

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.