Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Pocketbook e-reader, goede relatief goedkope e-reader

Zoek je een goede maar ook goedkope e-reader. De Pocketbook e-readers worden keer op keer bij tests als beste koop of best buy getest. Een Pocketbook e-reader is een goede relatief goedkope e-reader.

Ereader test Pocketbook beste e-reader

Geen e-reader van Kobo, en ook geen Kindle ebook reader, maar de Pocketbook e-reader wordt vaak als beste e-reader getest als men de prijs laat meewegen. Een Pocketbook e-reader is een aanrader als je een goede goedkope e-reader zoekt.


Zo werd de Pocketbook Touch Lux 5 als beste voordelige e-reader getest. En Pocketbook heeft meer goede ebook readers tegen in zijn assortiment die relatief goedkoop worden aangeboden. Bijvoorbeeld de Pocketbook Inkpad 3, de Pocketbook Touch HD 3 en de Pocketbook Era.

Al deze Pocketbook e-readers zijn aantrekkelijk geprijsd. Kijk maar eens bij de onderstaande aanbevolen winkels om een Pocketbook e-reader goedkoop te kopen.


Hieronder kijken we naar een aantal goede Pocketbook e-readers

Pocketbook Touch Lux 5

De Pocketbook Touch Lux 5 is door diverse organisaties als beste koop / best buy getest. Met een prijs onder de 130 euro is dit een goedkope e-reader, maar desondanks een goede e-reader, met bijvoorbeeld 8 GB opslagruimte. Dat is voldoende ruimte voor vele duizenden ebooks. 


Pocketbook e-reader beste koop



De Pocketbook Touch Lux 5 is een 6 inch e-reader. Zo'n formaat e-reader stop je in de zak, en deze Pocketbook e-reader weegt maar 155 gram. Maar 6 inch is klein, en niet iedereen vindt dat comfortabel lezen. 

Kijk voor een grotere e-reader bij de bovenstaande aanbiedingen eens naar de Pocketbook Era (7 inch), de Pocketbook Inkpad  3 (8 inch) of de grote Pocketbook Inkpad Lite (10 inch).

Deze grotere Pocketbook e-readers zijn wel duurder, en dus minder makkelijk in je zak te stoppen. De Pocketbook Touch Lux 5 is niet veel groter dan een telefoon, maar biedt wel vele voordelen ten opzichte van het lezen van e-books ten opzichte van een smartphone. Met bijvoorbeeld een accu die voor vele weken stroom biedt, scherpe letters en veel leescomfort (zowel in fel zonlicht als in een donkere slaapkamer) en ruimte voor duizenden boeken om mee te nemen. Hou er wel rekening mee dat deze e-reader niet waterdicht is.

Aanbiedingen van deze Pocketbook e-reader vind je hier boven.
 

Pocketbook Touch HD3

Een andere, iets ouder Pocketbook ebook reader is de Toud HD 3. Ook de Pocketbook Touch HD 3 heeft alles dat je van een goede e-reader mag verwachten. Deze Pocketbook e-reader is wat duurder dan de Lux 5, maar biedt meer opslag en is volledig waterdicht, zodat je op het strand of bij het zwembad niet bang hoeft te zijn voor je ebook reader. Ook lekker in bad lezen is geen enkel probleem bij de Pocketbook Touch HD 3.


Pocketbook beste e-reader test



Dankzij de SMARTlight functie kun je overal goed lezen, Ook buiten bij fel daglicht of juist in het donker. Kleuren, helderheid en verlichting zijn makkelijk naar de omstandigheden aan te passen.

Je kunt een koptelefoon aansluiten (via een meegeleverde adapter of snoerloos via bluetooth) zodat deze beste e-reader ook goed te gebruiken is als mp3-speler en voor audioboeken en podcasts.

Licht is deze beste e-reader uit de test ook. Het apparaatje weegt nauwelijks meer dan anderhalve ons! 

Het geheugen van 16 GB is niet uit te breiden, maar dat kan je nauwelijks als nadeel zien want dit is een enorme ruimte voor een e-reader. Goed voor zo'n 16.000 boeken. Dus naast een flinke boekencollectie blijft er altijd genoeg ruimte over voor je muziekverzameling.


Pocketbook Touch HD 3 beste e-reader test


Pocketbook Inkpad 3 Pro

Met een formaat van bijna 8 inch is de Pocketbook Inkpad 3 Pro een stuk groter dan de voorgaan ebook lezers. In tegenstelling tot de originele Inkpad 3 is de Pro versie ook waterbestendig. De resolutie is haarscherp (Full HD, 1872 x 1404) met handige extra's als een ingebouwd woordenboek en een voorlees functie, en ook deze grotere Pocketbook e-reader biedt een zeer aan ruimte (16 GB) en een accu voor wekenlang leesplezier.

Pocketbook Era

Wil je meer bestanden op je e-reader meenemen dan alleen ebooks? Dan is de Pocketbook Era met 64GB het overwegen waard. Die 64 GB ruimte krijg je nooit gevuld met e-books alleen, maar zo kun je ook grote hoeveelheden luisterboeken, muziek bestanden en documenten op de e reader opslaan. 

De Pocketbook Era e-reader is waterdicht, beschikt over een 7 inch full HD scherm van digitale inkt en is ook heel geschikt om als MP3-speler te gebruiken.

Kijk voor alle specificaties, mogelijkheden en prijzen bij bovenstaande Pocketbook e-reader aanbiedingen.

Meer goede e-readers

Biedt Pocketbook toch niet de e-reader die je zoekt? Kijk bij de andere testen van e-readers of op Beste E-Reader Kopen. Daar vind je nog veel meer informatie over goede e-readers. Met tips voor bij het kiezen, kopen en gebruiken van een goede e-reader, maar bijvoorbeeld ook de ereader top 10 en de beste winkels om een goede e-reader goedkoop online te kopen.


Onderwerp:
Geen Kobo ebook reader, geen Kindle e-reader, maar een Pocketbook is de beste koop / best buy uit menig e-reader test . Hierboven informatie over deze beste goedkope e-reader en andere goede Pocketbook e-readers. Bij Beste E-Reader Kopen vind je meer goede e-readers en de beste winkels om een goede e-reader goedkoop te kopen.

Foto's: Pocketbook e-reader


Een reactie posten

0 Reacties