Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Pocketbook Touch HD 3 beste e-reader test

 

De Pocketbook Touch HD 3 is best getest in een ereader test. Deze beste e-reader haalde eerder ook bij de Consumentenbond test een goede score.


Ereader test Pocketbook beste e-reader

Geen e-reader van Kobo, en ook geen Kindle ereader, maar de Pocketbook e-reader is als beste e-reader uit een test van e-readers gekomen. Experts adviseren de Pocketbook Touch HD 3 als beste e-reader.

De Pocketbook Touch HD 3 is namelijk een zeer goede e-reader met grote mogelijkheden tegen een aantrekkelijke prijs. Gebruikers zijn zeer tevreden over deze e-reader. De ebook reader experts verkiezen deze in hun test daarom deze e-reader boven de ebook readers van bijvoorbeeld Kobo. 

Ook bij de Consumentenbond e-reader test scoorde deze e reader met 7,7 een hoge waardering. Kortom de Pocketbook Touch HD 3 is een heel goede e reader.

Kijk bij de onderstaande link voor alle informatie over deze beste e-reader uit de test.

Beste e-reader test: Pocketbook Touch HD3

De Pocketbook Touch HD 3 heeft alles dat je van een goede e-reader mag verwachten. Zo is deze beste e-reader uit de test bijvoorbeeld volledig waterdicht, zodat je op het strand of bij het zwembad niet bang hoeft te zijn voor je ebook reader. Ook lekker in bad lezen is geen enkel probleem bij de Pocketbook Touch HD 3.

Pocketbook beste e-reader testDankzij de SMARTlight functie kun je overal goed lezen, Ook buiten bij fel daglicht of juist in het donker. Kleuren, helderheid en verlichting zijn makkelijk naar de omstandigheden aan te passen.

Je kunt een koptelefoon aansluiten (via een meegeleverde adapter of snoerloos via bluetooth) zodat deze beste e-reader ook goed te gebruiken is als mp3-speler en voor audioboeken en podcasts.

Licht is deze beste e-reader uit de test ook. Het apparaatje weegt nauwelijks meer dan anderhalve ons! 

Het geheugen van 16 GB is niet uit te breiden, maar dat kan je nauwelijks als nadeel zien want dit is een enorme ruimte voor een e-reader. Goed voor zo'n 16.000 boeken. Dus naast een flinke boekencollectie blijft er altijd genoeg ruimte over voor je muziekverzameling.


Pocketbook Touch HD 3 beste e-reader test


Meer goede e-readers

Het is dus helemaal niet vreemd dat deze Pocketbook e-reader als beste e-reader is getest. Is dit toch niet de e-reader die je zoekt? Kijk dan in het bovenaan genoemde overzicht voor andere goede e-readers of kijk bij de andere testen van e-readers.

Ook op Beste E-Reader Kopen is veel informatie over goede e-readers te vinden. Daar vindt je veel tips voor bij het kiezen, kopen en gebruiken van een goede e-reader, maar bijvoorbeeld ook de ereader top 10 en de beste winkels om een goede e-reader goedkoop online te kopen.


Onderwerp:
Geen Kobo, geen Kindle, maar de Pocketbook Touch HD3 is de beste e-reader uit de e-reader test. Hierboven informatie over deze best geteste e-reader. Bij Beste E-Reader Kopen vind je meer goede e-readers en de beste winkels om een goede e-reader goedkoop te kopen.

Foto's: Pocketbook

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.