Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste boekenplank speakers (beste kleine speakers)

Redactie     15:35     No comments

Beste boekenplank speakers test
 

Niet iedereen wil heel grote speakers in zijn huiskamer hebben staan, maar mini-speakers die goed geluid geven zijn ook vaak weer te duur. De zogenaamde boekenplankspeaker is een goede tussenoplossing. Deze boekenplankspeakers kunnen een prima geluid geven zijn niet ontsierend groot (ze passen in je boekenkast) en boekenplankspeakers zijn ook goed betaalbaar. Hier de beste boekenplankspeaker uit de test van What-HiFi.


What Hi-Fi bekroonde de Bowers & Wilkins (B&W) 607 speakers met de maximale vijf sterren. Je kunt deze beste speakers vinden in het overzicht alle boekenplankspeakers. Kijk daar voor de laagste prijzen en meer goede boekenplankspeakers in alle formaten.


Beste speaker boekenplank-formaat: Bowers & Wilkins 607

De beste kleine speaker voor in de boekenkast is Bowers & Wilkins 607. Deze speaker van B&W is een echte topklasse speaker die een prachtig en krachtig  geluid produceert.

Beste speakers boekenplank bowers wilkinsB&W heeft de aluminium tweeters in een holte gebouwd die verder met gel gevuld is. Ongewenste vibraties worden zo tegengegaan. De De 139 mm woofers en basreflexpoorten zorgen voor een heel mooie diepe klank. Bastonen komen prachtig uit. Het geluid van de Bowers & Wilkins 607 klinkt krachtig, zuiver en heel natuurgetrouw.

En dat alles uit een boekenplankspeaker van slechts 30 centimeter hoog en 16,5 cm breed. Een kleine speaker met een groots geluid. De beste boekenkastspeaker.


Beste Koop: Cambridge Audio SX-50

Naar misschien vind je de prijs van 649 euro (per twee!) van bovenstaande beste speaker wat aan de dure kant. Dan is de Cambridge Audio SX-50 een goed alternatief. Deze boekenplankspeakers scoorde bij een eerdere test ook de maximale 5 sterren bij Whats Hi-Fi, maar met een prijs van nog geen 200 euro per paar zijn ze wel bijna twee keer zo goedkoop!Een heel grote kamer moet je er niet van muziek mee willen voorzien, maar het in een kleine of middelgrote kamer zorgen ze voor een prachtig vol geluid. Aan de achterkant bevinden zich basreflexpoorten die de klank van de lage tonen verbeteren en het geluid klinkt zuiver. Een magnetische afscherming gaat storing tegen.

Hou er wel rekening mee dat door de plaatsing van de basreflexpoorten aan de achterkant deze boekenplankspeakers niet strak met hun rug tegen de muur mogen worden geplaatst. Dan doe je het effect van de basreflexpoorten teniet.Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor de goedkoopste aanbieders van deze beste boekenplankspeakers en andere goede speakers.

Zie ook:  Meer testen speakers


Onderwerp:
De Bowers & Wilkins 607 speakers hebben in de test van Whats Hi-Fi de volle 5 sterren gehad en daarmee zijn de kleine B&W 607 HiFi speakers de beste boekenplank speakers van dit moment. Al eerder werden ook Cambridge Audio SX-50 boekenplankspeakers met 5 sterren bekroond. Deze kleine speakers kun je daarmee als beste koop beschouwen. 

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.