Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Beste boekenplank speakers (beste kleine speakers)

De beste boekenplank speakers uit de test. De beste kleine luidsprekers die je op kast of plank kunt plaatsen.

Beste boekenplank speakers test
 

Niet iedereen wil heel grote speakers in zijn huiskamer hebben staan, maar mini-speakers die goed geluid geven zijn ook vaak weer te duur. De zogenaamde boekenplankspeaker is een goede tussenoplossing. Deze boekenplank speakers kunnen een prima geluid geven zijn niet ontsierend groot (ze passen in je boekenkast) en boekenplankspeakers zijn ook goed betaalbaar. Hier de beste boekenplank speaker uit de test van What-HiFi en de beste koop bij de boekenplank speakers.


What Hi-Fi bekroonde de Bowers & Wilkins (B&W) 607 speakers met de maximale vijf sterren. Je kunt deze beste speakers vinden in het overzicht alle boekenplankspeakers. Kijk daar voor de laagste prijzen en meer goede boekenplank speakers in alle formaten.


Beste speaker boekenplank formaat: Bowers & Wilkins 607

De beste kleine speaker voor in de boekenkast is Bowers & Wilkins 607. Deze speaker van B&W is een echte topklasse speaker die een prachtig en krachtig  geluid produceert.

Beste speakers boekenplank bowers wilkinsB&W heeft de aluminium tweeters in een holte gebouwd die verder met gel gevuld is. Ongewenste vibraties worden zo tegengegaan. De De 139 mm woofers en basreflexpoorten zorgen voor een heel mooie diepe klank. Bastonen komen prachtig uit. Het geluid van de Bowers & Wilkins 607 klinkt krachtig, zuiver en heel natuurgetrouw.

En dat alles uit een boekenplank speaker van slechts 30 centimeter hoog en 16,5 cm breed. Een kleine speaker met een groots geluid. De beste boekenplankspeaker.


Beste Koop: Cambridge Audio SX-50 boekenplankspeaker

Naar misschien vind je de prijs van 649 euro (per twee!) van bovenstaande beste speaker wat aan de dure kant. Dan is de Cambridge Audio SX-50 een goed alternatief. Deze boekenplankspeakers scoorde bij een eerdere test ook de maximale 5 sterren bij Whats Hi-Fi, maar met een prijs van nog geen 200 euro per paar zijn ze wel bijna twee keer zo goedkoop!Een heel grote kamer moet je er niet van muziek mee willen voorzien, maar het in een kleine of middelgrote kamer zorgen ze voor een prachtig vol geluid. Aan de achterkant bevinden zich basreflexpoorten die de klank van de lage tonen verbeteren en het geluid klinkt zuiver. Een magnetische afscherming gaat storing tegen.

Hou er wel rekening mee dat door de plaatsing van de basreflexpoorten aan de achterkant deze boekenplank speakers niet strak met hun rug tegen de muur mogen worden geplaatst. Dan doe je het effect van de basreflexpoorten teniet.Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor de goedkoopste aanbieders van deze beste boekenplank speakers en andere goede speakers.

Bij de andere speaker test hier onder vind je meer best geteste speakers. Naast beste grote speakers (ook wel vloerspeakers of zuilspeakers genoemd) vind je er ook de beste bluetooth speakers, de beste WiFi speakers de beste PC speakers en meer beste speakers.

Zie ook:  Meer testen speakers


Onderwerp:
De Bowers & Wilkins 607 speakers hebben in de test van Whats Hi-Fi de volle 5 sterren gehad en daarmee zijn de kleine B&W 607 HiFi speakers de beste boekenplank speakers van dit moment. Al eerder werden ook Cambridge Audio SX-50 boekenplankspeakers met 5 sterren bekroond. Deze kleine speakers kun je daarmee als beste koop beschouwen. Hierboven alle informatie over deze beste kleine speakers uit de test.

Een reactie posten

0 Reacties