Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste kruimelzuigers / Beste kruimeldieven

Redactie     17:18     No comments

Beste kruimeldieven test

Een kruimelzuiger (vaak kruimeldief genoemd) is een handig klein stofzuigertje met accu dat je kan pakken als je wat gemorst hebt of een wat klein vuil wilt opzuigen. Hier kijken we naar de beste kruimelzuigers / beste kruimeldieven en geven tips voor het kopen van een goede kruimeldief voor weinig geld.


Daarbij gaat het niet alleen om de allerbeste (en dure) kruimelzuigers, maar ook om eenvoudige maar goede kruimelzuigers van minder dan 50 euro. Luxe kruimelzuigers zoals die van Dyson zijn dusdanig krachtig dat je ze ook als stofzuiger kunt gebruiken, maar hier hangt wel een prijskaartje aan. Voor het opzuigen van wat kruimels of gemorste aarde (waarvoor de meeste mensen een kruimelzuiger gebruiken) kun je volstaan met een eenvoudige maar goede kruimeldief.


Hieronder vind je de beste kruimelzuigers uit de test en meer goede kruimeldieven.Accu kruimeldief

Iedere goede kruimeldief beschikt over een accu zodat je snel en makkelijk wat weg kunt zuigen, waar dat vuil ook ligt. Steek je na ieder zuigklusje de kruimelzuiger terug in de oplader dan is de capaciteit van de accu niet zo heel belangrijk. Maar als je de kruimelzuiger op een andere plek legt, bijvoorbeeld in de auto, waar je hem niet kunt opladen, dan is een wat langere gebruiksduur wel plezierig. Overschat de maximale gebruiksduur van een kruimeldief niet. Veel kruimelzuigers halen niet veel meer dan tien minuten. Na gebruik doe je een kruimelzuiger dan ook meestal terug in de oplader.

Black & Decker kruimelzuiger


Black & Decker kruimelzuiger


De maximale gebruiksduur kun je terugvinden in het bovenstaande overzicht met alle kruimelzuigers. Hou er rekening mee dat de capaciteit van de accu in de loop der tijd achteruit kan gaan.


Je kunt in het kruimeldief overzicht ook selecteren op de tijd die de kruimeldief nodig heeft om op te laden. Bij sommige kruimelzuigers duurt dat namelijk behoorlijk lang. Dat is lastig als je de kruimelzuiger veelvuldig op een dag gebruikt. Je kunt dan beter kiezen voor een snel opladende kruimeldief.


Kruimelzuiger voor dierenharen

Dierenharen zijn heel lastig uit tapijt te zuigen. Dit is geen klusje voor een kruimelzuiger. Alleen de beste kruimelzuigers kunnen met dierenharen overweg. Ook hierop kun je selecteren in het overzicht met alle kruimeldieven.


Turbotronic kruimeldief

Turbotronic kruimeldief met accessoires


Accessoires en hulpstukken

Soms worden er handige accessoires meegeleverd bij een kruimeldief, net zoals bij een stofzuiger. Dit kunnen verschillende borstels zijn, maar ook een nauwere zuigmond of een slang waarmee je lastig te bereiken plekjes kunt zuigen.


Bij de bovenstaande testen vind je de beste kruimeldieven / beste kruimelzuigers uit de test en uit het overzicht alle kruimelzuigers kun je makkelijk de voor jou beste kruimelzuigers selecteren.


Foto bovenaan: Trotec kruimeldief


,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.