Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste kruimelzuiger (kruimeldief)

De beste kruimelzuiger (beste kruimeldief) uit de test en andere beste kruimeldieven (kruimelzuigers die ook de hoogste score hebben gehaald).


Beste kruimelzuiger / beste kruimeldief

Een kruimelzuiger (vaak kruimeldief genoemd) is een handig klein stofzuigertje met accu dat je kan pakken als je wat gemorst hebt of een wat klein vuil wilt opzuigen. Hier kijken we naar de beste kruimelzuigers / beste kruimeldieven en geven tips voor het kopen van een goede kruimelzuiger voor weinig geld.

Bij het bepalen wat de beste kruimelzuiger is gaat het niet alleen om de allerbeste (en dure) kruimelzuigers, maar ook om eenvoudige maar goede kruimelzuigers van minder dan 50 euro.
Luxe kruimelzuigers zoals een kruimelzuiger van Dyson zijn dusdanig krachtig dat je ze ook als stofzuiger kunt gebruiken, maar hier hangt wel een prijskaartje aan.

Voor het opzuigen van wat kruimels of gemorste aarde (de schoonmaak werkzaamheden waarvoor de meeste mensen een kruimelzuiger gebruiken) kun je volstaan met een eenvoudige maar goede kruimeldief.

Hieronder vind je de beste kruimelzuigers uit de test en meer goede kruimeldieven.
 


Accu kruimelzuiger 

Iedere goede kruimelzuiger beschikt over een accu zodat je snel en makkelijk wat weg kunt zuigen, waar dat vuil ook ligt. Steek je na ieder zuigklusje de kruimelzuiger terug in de oplader dan is de capaciteit van de accu niet zo heel belangrijk.

Maar als je de kruimelzuiger op een andere plek legt, bijvoorbeeld in de auto, waar je hem niet kunt opladen, dan is een wat langere gebruiksduur wel plezierig.

Overschat de maximale gebruiksduur van een kruimeldief niet. Veel kruimelzuigers halen niet veel meer dan tien minuten. Na gebruik doe je een kruimelzuiger dan ook meestal terug in de oplader.

Black & Decker kruimelzuiger


Black & Decker kruimelzuiger


De maximale gebruiksduur van de kruimelzuiger kun je terugvinden in het bovenstaande overzicht met alle kruimelzuigers. Hou er rekening mee dat de capaciteit van de accu in de loop der tijd achteruit kan gaan.

Je kunt in het kruimeldief overzicht ook selecteren op de tijd die de kruimeldief nodig heeft om op te laden. Bij sommige kruimelzuigers duurt dat namelijk behoorlijk lang. Dat is lastig als je de kruimelzuiger veelvuldig op een dag gebruikt. Je kunt dan beter kiezen voor een snel opladende kruimeldief.


Kruimelzuiger voor dierenharen

Dierenharen zijn heel lastig uit tapijt te zuigen. Dit is geen klusje voor een kruimelzuiger. Alleen de beste kruimelzuigers kunnen met dierenharen overweg. Ook hierop kun je selecteren in het overzicht met alle kruimeldieven.


Turbotronic kruimeldief

Turbotronic kruimeldief met accessoiresAccessoires en hulpstukken

Soms worden er handige accessoires meegeleverd bij een kruimeldief, net zoals bij een stofzuiger. Dit kunnen verschillende borstels zijn, maar ook een nauwere zuigmond of een slang waarmee je lastig te bereiken plekjes kunt zuigen.

Bij de bovenstaande testen vind je de beste kruimeldieven / beste kruimelzuigers uit de test en uit het overzicht alle kruimelzuigers kun je makkelijk de voor jou beste kruimelzuigers selecteren.

Kruimelzuiger auto

Koop je een kruimelzuiger om in de auto te gebruiken, en wil je deze kruimeldief in de auto laten? Kies dan voor een kruimelzuiger met autolader zodat je de kruimeldief in de auto kunt opladen. Ook is het voor een kruimeldief in de auto handig als de kruimelzuiger wordt geleverd met een dunne zuigmond (om tussen kussens en in kieren te zuigen) en het is handig als de kruimelzuiger krachtig is. 

Goede kruimelzuiger merken

Bij de kruimelzuiger test kun je zien wat momenteel de beste kruimelzuigers zijn. Goede kruimelzuigers worden onder andere gemaakt door Black+Decker, Dyson, AEG, Bosch. Philips. Shark, Rowenta en Philips. 

Voor een goedkope kruimelzuiger zijn o.a. Princess, JAP, Zedar, TurboTronic en Trotec goede kruimeldief merken.

Zie ook:
 


Foto bovenaan: Trotec kruimeldief


Samenvatting:
We kijken hier naar de beste kruimeldief / beste kruimelzuiger. Een goede kruimeldief / goed kruimelzuiger is een snoerloze handstofzuiger die je niet gebruikt om een kamer te stofzuigen, maar om snel even wat droog vuil op te zuigen. De beste kruimeldief mag dan geen echte stofzuiger zijn, het is wel een krachtige handstofzuiger voor een klein klusje. Voor het opzuigen van dierenharen heb je een krachtige kruimeldief nodig en accessoires bepalen wat je meer met de kruimelstofzuiger kan. 

Een reactie posten

0 Reacties