Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Ariel Original waspoeder beste wasmiddel witte was in de test

Redactie     13:23     No comments

Beste wasmiddel witte was test

Ondanks pods en andere vernieuwingen is Ariel Original Compact waspoeder het beste wasmiddel voor witte was uit de test. Vooral in het verwijderen van vlekken uit de witte was is de Ariel Original waspoeder de absolute nummer één. 

In de test van de Consumentenbond was dit waspoeder voor de witte was het beste wasmiddel uit de test. En de witte was blijft als je met dit beste wasmiddel voor de witte was ook echt wit.


Zoals bij alle waspoeders kunnen er wel eens poederresten in het wasmiddel achterblijven. Extra goed naspoelen is dan aan te raden. En ook gekleurde was kun je beter niet met waspoeder voor de witte was wassen omdat er bleekmakers in zitten. Kijk bij de andere beste wasmiddelen uit de test voor het beste wasmiddel voor de gekleurde was uit de test en voor het beste vloeibare wasmiddel voor de witte was uit de test.

In de test van wasmiddelen voor de witte was scoorde de waspoeders duidelijk beter dan de vloeibare wasmiddelen. Dit komt omdat er in waspoeder bleekmiddelen die vlekken verwijderen en het geel worden van de witte was tegengaan. Dit maakt een waspoeder wel minder geschikt voor gekleurde was dan een vloeibaar witwasmiddel. Het is dan ook afgeraden om je bonte was met een witwaspoeder te wassen.

ariel waspoeder beste wasmiddel test witte wasOver Ariel Original waspoeder witte was

Dat de Consumentenbond Ariel Original als beste wasmiddel voor de witte was heeft getest is niet verwonderlijk. Ook de gebruikers van dit beste waspoeder zijn lovend over de prestaties van dit wasmiddel. Ariel Original is beslist niet het goedkoopte wasmiddel voor de witte was, maar het rekent genadeloos af met vlekken, houdt het wasgoed perfect wit en gaat zweetvlekken tegen.  Bovendien heeft dit wasmiddel een neutrale maar aangename geur.

Ariel Original voor de witte was is er ook als pods en als vloeibaar wasmiddel. Ook deze vind je bij de bovenstaande aanbiedingen van het Ariel Original wasmiddel.Onderwerp:
November 2019 testte de Consumentenbond het Ariel Original waspoeder als beste wasmiddel voor de witte was. Dit beste wasmiddel is ook als pods en vloeibaar wasmiddel beschikbaar, maar presteert dan minder goed. Dit beste waspoeder voor de witte was haalt vlekken perfect weg en houdt witte was echt wit.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.