Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste wasmiddel test

Alle beste wasmiddelen uit de test. Met het beste wasmiddel voor iedere soort was en aanbiedingen alle goede wasmiddelen.

Beste wasmiddel test Robijntje

Robijntje wasmiddel

Wasmiddelen heb je in vele soorten. Je hebt wasmiddelen voor de witte, bonte (gekleurde), fijne en donkere was. Je hebt waspoeder, capsules (pods) en vloeibaar wasmiddel. En dan zijn er ook nog heel specifieke wasmiddelen. Maar wat is dan het beste wasmiddel voor jouw was? 

Hier kijken we naar de beste wasmiddelen uit de test en geven we tips voor bij het kiezen van het meest geschikte en beste wasmiddel.De beste wasmiddelen uit de test

We beginnen met de best geteste wasmiddelen. We hebben diverse testen van wasmiddelen verzameld. Dit zijn de beste wasmiddelen uit de test.
Wasmiddel goedkoop online kopen

Wasmiddelen zijn online met heel hoge kortingen te koop. Vooral bij grootverpakkingen of meerdere pakken of flessen. Kijk voor voorbeelden bij de wasmiddel aanbiedingen.
Verschillende wasmiddelen voor verschillende soorten was

Bij de wasmiddel test hier boven vind je de testen van verschillende soorten wasmiddelen. Hier onder informatie over deze verschillende wasmiddel soorten.

Wasmiddel witte was

In een wasmiddel voor witte was vind je witmakers die de was witter laten lijken. Daardoor kun je een specifiek wasmiddel voor de witte was beter niet voor je gekleurde was gebruiken. Een goed wasmiddel voor de witte was voorkomt ook dat wit vergeeld. In waspoeders voor de witte was zit een zuurstof-bleekmiddel dat lastige vlekken verwijderd.

Kleurecht wasgoed kan je een keer met een witte was wasmiddel wassen als je lastige vlekken hebt die er niet uit gaan. Doe dat echter niet te vaak want dan verlies je kleur. Vooral bij waspoeder vervagen door het bleekmiddel de kleuren in je gekleurde wasgoed. Gekleurde synthetische was verkleurd minder snel dan katoen. 

Wol en zijde kun je beter niet wassen met een waspoeder voor witte was, ook niet als het witte wol of witte zijde is. Het bleekmiddel kan namelijk de vezels aantasten.

Kijk bij de testen hierboven voor het beste wasmiddel voor de witte was uit de test.

Wasmiddel gekleurde was

Voor de gekleurde was gebruik je een wasmiddel voor de bonte was. Zo'n wasmiddel voor de gekleurde was bevatten geen witmakers en bleekmiddelen die de kleur aantasten. Wel bevat zo'n wasmiddel kleurbeschermers. 

Bij een vloeibaar wasmiddel voor de bonte was is de kleurbescherming vaak het best. Dit is dus het beste wasmiddel voor gekleurde kleding en andere gekleurde was.

Ecologische wasmiddelen en huidvriendelijke wasmiddelen hebben helaas vaak meer moeite om lastige vlekken goed weg te krijgen.

Bij de wasmiddel test hierboven vind je de beste wasmiddelen voor de gekleurde was / bonte was.

Beste wasmiddel test
Waspoeder, tablet (podof een vloeibaar wasmiddel?

Naast de verschillende wasmiddelen voor verschillende soorten was heb je ook nog te maken met wasmiddelen in verschillende vormen.

Waspoeder (zowel voor witte was als gekleurde was) weet het best lastige vlekken weg te krijgen. Waspoeder is dus het beste wasmiddel tegen vlekken. Een nadeel van waspoeder is dat er resten van de poeder achter kunnen blijven. Een extra naspoeling is bij waspoeder vaak aan te raden, vooral als je huid gevoelig is voor deze poederresten.

Bij een vloeibaar wasmiddel heb je dit nadeel niet. Een vloeibaar wasmiddel lost snel en makkelijk op. Ook houdt een vloeibaar wasmiddel je wasmachine schoner en presteren vloeibare wasmiddelen beter bij het behouden van de kleur. Veel mensen kiezen daarom voor een vloeibaar wasmiddel.

Een derde vorm die je bij wasmiddelen tegenkomt zijn de tabletten en de pods. Deze doe je in zijn geheel bij de was. Tabletten zijn poeder in een vaste vorm dus ook hier kunnen wat resten in de was achterblijven. Beste wasmiddel merken

Goede wasmiddelen, voor alle soorten was en voor alle vormen, worden door diverse wasmiddel fabrikanten uitgebracht. Dit zijn de beste van deze wasmiddelfabrikanten.

Robijn wasmiddel

Robijn is een echte wasmiddel specialist en één van de beste wasmiddel fabrikanten. Robijn maakt vloeibaar wasmiddel, waspoeder en wascapsules. Waspoeder is er in één variant, Robijn Fleur en Fijn (voor alle fijne was), maar Robijn vloeibaar wasmiddel is er in talloze varianten voor wasgoed voor een bepaalde kleur (zwarte was, witte was, felgekleurde was, bonte was enz.) en in verschillende geuren. De Robijn capsules zijn er voor gekleurde was, witte was en zwarte was en in twee extre geurige varianten (Paradise Secret en Spa Sensation).

Ariel wasmiddel

Atiel behoort tevens tot de beste wasmiddel fabrikanten, met vooral veel wasmiddelcapsules in het aanbod. Deze Ariel All-in-One pods zijn er voor verschillende kleuren en met verschillende geuren, maar ook met extra geurbestrijding en extra vlekoplossing. Ook zijn er Ariel pods met de langdurige frisheid van Lenor Unstoppables.

Neutral wasmiddel

Neutral maak wasmiddelen die zacht zijn voor de huid. Heb je last van huidproblemen door stoffen in wasmiddelen? Dan is Neutral voor jou mogelijk het beste wasmiddel merk. Neutras wasmiddel is er vloeibaar in fles en als poeder in pak, en voor gekleurde was en witte was. Neutral wasmiddel treedt effectief op tegen vuil en vlekken maar is mild van samenstelling om het risico op huidirritatie te verminderen.

Witte Reus wasmiddel

Witte Reus is ooit ontstaan als wasmiddel voor de witte was, maar tegenwoordig heb je ook Bonte Reus en Zwarte Reus voor je gekleurde was. Witte Reus en Color Reus zijn verkrijgbaar als gel, als waspoeder en als capsules (power caps). Zwarte Reus is er alleen als gel. 

Omo wasmiddel

Evenals Robijn wasmiddel is Omo in vele varianten en geuren verkrijgbaar. Omo Color Vloeibaar is hun meest populaire product, gevolgd door Omo Kleur Waspoeder, Omo Wit Waspoeder en Oma Wit Vloeibaar. De Omo wastabletten zijn minder in trek.

Dreft wasmiddel

Bij Dreft denken veel mensen aan het vaatwasmiddel van dit merk, maar Dreft hoort ook bij de beste wasmiddel fabrikanten. Het aanbod aan Dreft wasmiddel is zelfs groot, met tabletten, poeder, capsules en vloeibaar wasmiddel. Dreft vloeibaar is bij consumenten het meest populair. Dit Dreft wasmiddel is verkrijgbaar in veel varianten zoals Ochtendfris, Zwart & Donker, Delicate & Wool, Everyday Care en veel meer.

Lenor wasmiddel

Bij Lenor zijn de pods (wasmiddel capsules) weer het meest in trek, vooral de Zeebries pods en de Gouden Orchidee pods. Daarnaast biedt Lenor ook wasmiddel poeder en vloeibaar wasmiddel.

Dash wasmiddel

Naast het Dash wasmiddel vinden ook bij Dash de pods gretig aftrek. Deze wascapsules zijn er voor witte was en gekleurde was. Ook kent Dash een groot assortiment vloeibare wasmiddelen,


En zo zijn er nog meer wasmiddel merken zoals Fleuril, Biotex, Le Chat en Dixan, en ook Miele brengt onder eigen naam wasmiddel uit. Bij de wasmiddel aanbiedingenn bovenaan kun je ze allemaal goedkoop kopen.Onderwerp:
Het beste wasmiddel uit de test. Met de beste waspoeder voor de witte was, de beste wasmiddelen voor fijne, witte en gekleurde was, met extra aandacht voor het beste wasmiddel voor de bonte was. Verder vind je hier aanbiedingen van alle goede waspoeder, vloeibaar wasmiddel, pods, capsules, tabletten en spray. Ook lees je hier waar een goed wasmiddel aan moet voldoen en wat een wasmiddel tot het beste wasmiddel maakt.


Een reactie posten

1 Reacties

  1. Marjolein (das pas fijn)30 maart 2024 om 15:34

    Ariel Vloeibaar met Lenor Unstoppables is een wasmiddel dat je was heel lekker laat ruiken. Het wasmiddel geeft de was een heerlijke geur als het uit de wasmachine komt, maar je blijft het ook ruiken als het al een tijdje in de kast hangt. Ook dus kledingkast ruikt daardoor heerlijk. Niet iedereen zal dat belangrijk vinden, maar ik dus wel. En de was goed schoonmaken doet dt wasmiddel ook hoor!

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.