Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Goede braadpannen (braadpan top 10)

De top 10 van goede braadpannen, met speciale aandacht voor de beste braadpan van Le Creuset en de beste koop braadpan van BK.

beste braadpan test

Kijk hier voor een goede braadpan. Een stoofpot, maar ook kippenpoten, pastasaus of hachee, je maakt het perfect klaar in een braadpan. Een goede braadpan is een grote diepe pan die met deksel hermetisch afgesloten kan worden. De beste braadpannen zijn zware gietijzeren pannen. Gietijzer geleidt de warmte heel goed en blijft lang en makkelijk heet, zodat je energie bespaart. 


Het duurt alleen even voordat een gietijzeren pan op temperatuur is, maar bij een braadpan maakt een minuutje langer niet uit. Verder is gietijzer vormvast, duurzaam, sterk en verdeeld de hitte goed over de pan. Kortom, gietijzer is een perfect materiaal voor een braadpan.


De braadpan top 10

In de braadpan top 10 vind je de meest populaire, hoogst gewaardeerde en beste braadpannen van de laatste maand. Hieronder kijken we naar een aantal goede braadpannen  uit deze braadpan top 10 van de beste fabrikanten van braadpannen.


Met een braadpan kun je gerechten gedurende zeer lange tijd laten sudderen of stoven. Een braadpan wordt daarom ook vaak stoofpan of sudderpan genoemd. 


Le Creuset braadpan

Le Creuset braadpannen worden over het algemeen als de beste braadpannen gezien. Deze gietijzeren braadpannen worden al sinds 1925 in Frankrijk gemaakt. Een gietijzeren braadpan van Le Creuset kan je hele leven meegaan. Je krijgt dan ook levenslange garantie op een Le Creuset braadpan.Het aanbod aan Le Creuset braadpannen is enorm. Er is heel veel keuze uit Le Creuset braadpannen in verschillende kleuren en verschillende maten. Maar iedere Le Creuset braadpan is een gietijzeren braadpan van hoge kwaliteit. Het zijn heel zware pannen, met een dikke bodem en een zwaar robuust deksel. Aan de binnenkant va de Le Creuset braandpannen bevindt zich een emaile coating.Een Le Creuset braadpan kan op ieder soort kookplaat worden gebruikt, ook op een inductie kookplaat. Ook kan een Le Creuset braadpan in de oven


Le Creuset beste braadpan testEen Le Creuset braadpan heeft een heel gelijkmatige verdeling van de warmte en is mede daarom zeer geschikt voor het bereiden an langzaam garende gerechten zoals een stoofpot, een saus of stoofschotel, maar ook voor soep.


Een Le Creuset is geen goedkope braadpan, maar wel een braadpan van topkwaliteit. Veel professionele koks gebruiken Le Creuset braadpannen voor het bereiden van hun gerechten.


 

Een Le Creuset braadpan is gemaakt van het beste materiaal. De bodem van deze beste braadpan is glad, de deksel is aan de binnenkant voorzien van druipringen aan de binnenkant die het stoomvocht over het gerecht verdelen wat de malsheid en warmteverdeling ten goede komt.

 

Je koopt Le Creuset braadpannen in heel veel maten en kleuren. Goedkoop is een Le Creuset braadpan niet, maar je koopt dan wel de best mogelijke braadpan.


BK Fortalit braadpan van geƫmailleerd staal

Le Creuset pannen zijn duur in aanschaf. Dat is maar relatief omdat je nooit meer een andere hoeft te kopen, maar toch kiezen de meeste mensen voor een goedkopere braadpan. Dat is de reden dat de Le Creuset braadpan ondanks zijn geweldige kwaliteit toch niet eerste in de braadpan top tien staat. 

 

Beste braadpan test beste koop BK braadpan


Wat dat betreft is de BK Fortalit braadpan meer populair. Niet omdat een BK braadpan beter is dan een Le Creuset braadpan, maar een BK braadpan is een stuk goedkoper en daarmee beter betaalbaar voor de gemiddelde thuiskok.

 

Een BK braadpan heeft een zeer goede verhouding van prijs en kwaliteit. Een BK braadpan is niet van gietijzer gemaakt maar van geƫmailleerd staal. Dat is niet alleen goedkoper, het heeft ook andere voordelen. Deze BK braadpan is aanmerkelijk lichter dan de Le Creuset braadpan. Ook is de BK braadpan makkelijk schoon te maken (ook in de vaatwasser) en kleeft voedsel niet snel vast in de pan, al moet je bij de BK pan wel wat vet gebruiken tijdens het braden.


BK pannen worden gemaakt door de Nederlandse pannenfabrikant BK. BK staat voor Berk Kampen, een samenvoeging van de naam van de oprichter (Hendrik Berk) en diens woonplaats / werkplaats (Kampen). BK maakt al ruim 170 jaar pannen.

 

Kijk bij de BK braadpannen voor prijzen en meer informatie. Je vindt daar naast de bovengenoemde stalen BK braadpannen ook de gietijzeren braadpannen van BK.

 

Je kunt de Le Creuset braadpan als beste braadpan beschouwen en de goedkopere BK Fortalit braadpan als beste koop. Meer goede braadpannen vind je in de bovenstaande top 10. Of kijk bij de andere beste pannen uit de test voor meer best geteste pannen.

 


Onderwerp:
Hierboven vind je de top tien van meest populaire en goede braadpannen. Twee goede braadpannen lichten we er uit. De Le Creuset braadpan, de beste braadpan die er te koop is. Deze beste braadpan is een braadpan van gietijzer, dat heeft veel voordelen maar is wel prijzig. Een stalen braadpan is goedkoper. De beste braadpan van staal is de BK Fortalit braadpan, de beste koop. Hier boven alle informatie over deze beste braadpannen.

Een reactie posten

0 Reacties