Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Goede braadpannen (top 10)

Redactie     17:28     No comments

beste braadpan test

Een stoofpot, maar ook kippenpoten, pastasaus of haché, je maakt het perfect klaar in een braadpan. Een goede braadpan is een grote diepe pan die met deksel hermetisch afgesloten kan worden. De beste braadpannen zijn zware gietijzeren pannen. Gietijzer geleidt de warmte heel goed en blijft lang en makkelijk heet, zodat je energie bespaart. 


Het duurt alleen even voordat een gietijzeren pan op temperatuur is, maar bij een braadpan maakt een minuutje langer niet uit. Verder is gietijzer vormvast, duurzaam, sterk en verdeeld de hitte goed over de pan. Kortom, gietijzer is een perfect materiaal voor een braadpan.


De braadpan top 10

In de braadpan top 10 vind je de meest populaire, hoogst gewaardeerde en beste braadpannen van de laatste maand. Hieronder kijken we naar een aantal goede braadpannen  uit deze braadpan top 10 van de beste fabrikanten van braadpannen.

Le Creuset braadpan

Le Creuset braadpannen worden over het algemeen als de beste braadpannen gezien. Deze gietijzeren pannen worden al sinds 1925 in Frankrijk gemaakt. Een gietijzeren braadpan van Le Creuset kan je hele leven meegaan. Je krijgt dan ook levenslange garantie.

Le Creuset beste braadpan test

De pannen zijn gemaakt van het beste materiaal. De bodem is glad, de deksel is aan de binnenkant voorzien van druipringen aan de binnenkant die het stoomvocht over het gerecht verdelen wat de malsheid en warmteverdeling ten goede komt.

Je koopt Le Creuset braadpannen in heel veel maten en kleuren.


BK Fortalit braadpan van geëmailleerd staal

Le Creuset pannen zijn duur in aanschaf. Dat is maar relatief omdat je nooit meer een andere hoeft te kopen, maar toch kiezen de meeste mensen voor een goedkopere braadpan. Dat is de reden dat de Le Creuset braadpan niet eerste in de top tien staat. 

Beste braadpan test beste koop BK braadpan

Wat dat betreft is de BK Fortalit braadpan meer populair. Deze pan heeft een zeer goede verhouding van prijs en kwaliteit. Deze braadpan is niet van gietijzer gemaakt maar van geëmailleerd staal. Dat is niet alleen goedkoper, het heeft ook andere voordelen. Deze BK braadpan is aanmerkelijk lichter dan de Le Creuset. Ook is de pan makkelijk schoon te maken (ook in de vaatwasser) en kleeft voedsel niet snel vast, al moet je wel wat vet gebruiken.

Kijk bij de BK braadpannen voor prijzen en meer informatie. Je vindt daar ook de gietijzeren braadpannen van BK.

Je kunt de Le Creuset braadpan als beste braadpan beschouwen en de goedkopere BK Fortalit braadpan als beste koop. Meer goede braadpannen vind je in de bovenstaande top 10. Of kijk bij de andere beste pannen uit de test voor meer best geteste pannen.


Onderwerp:
Hierboven vind je de top tien van meest populaire en goede braadpannen. Twee goede braadpannen lichten we er uit. De Le Creuset braadpan, de beste braadpan die er te koop is. Deze beste braadpan is een braadpan van gietijzer, dat heeft veel voordelen maar is wel prijzig. Een stalen braadpan is goedkoper. De beste braadpan van staal is de BK Fortalit braadpan, de beste koop. Hier boven alle informatie over deze beste braadpannen.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.