Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Top 10 goede slowjuicers

Redactie     13:10     No comments

Beste slowjuicer test Taylor Swoden slow juicer

Verwar een slowjuicer niet met een sapcentrifuge. Beide apparaten maken sap uit fruit en groente, maar de techniek die ze daarvoor gebruiken is verschillend. Dat geldt ook voor het resultaat. Hier de top 10 van goede slowjuicers.

Ook kijken we hier naar de verschillen tussen de slowjuicer en de sapcentrifuige.

Slowjuicer top 10

Maar eerst de beloofde slowjuicer top 10. Daarin vind je de meest populaire, hoogst gewaardeerde en beste slowjuicers van dit moment. In deze lijst kom je zowel heel luxe en uitgebreide slowjuicers tegen als goede maar goedkope slowjuicers.

Zit jouw gewenste slowjuicer er toch niet tussen? Onderaan de top 10 kun je doorklikken naar nog heel veel meer slowjuicers met al hun prijzen, specificaties en mogelijkheden. In dat overzicht kun je ook op tal van manieren de slowjuicers selecteren en je zoekopdracht net zo lang verfijnen tot je de voor jou beste slowjuicer hebt gevonden.

Slowjuicer of sapcentrifuge?

Een sapcentrifuge doet zijn naam eer aan en centrifugeert groente en fruit zodat de sap er uitgeslingerd wordt.  Een slowjuicer kneust fruit en groente met een vijzel. Dit gaat langzamer, maar wel effectief.

Dit zijn de verschillen tussen een slowjuicer en een sapcentrifuge:
  • Een sapcentrifuge is sneller dan een slowjuicer.
  • Een sapcentrifuge zorgt voor meer helder sap (geen vezels).
  • Een sapcentrifuge heeft een grote opening waar bijvoorbeeld hele appels in kunnen. Bij een slowjuicer moet je vaker voorsnijden.
  • Een sapcentrifuge is over het algemeen goedkoper.
  • Een slowjuicer haalt meer sap uit hetzelfde ingrediĆ«nt. Bij de slow juicer hou je droge pulp over, bij de sapcentrifuge is de pulp nog nat.
  • Een slowjuicer zorgt voor vezels in het sap. Dat is minder helder maar wel gezond.
Beide juicers hebben dus hun voordelen en nadelen. Toch liever een sapcentrifuge? Kijk bij de beste sapcentrifuges uit de test voor de beste sapcentrifuges.


Foto: Taylor Swoden slowjuicer

Onderwerp: 
Hierboven vind je de top 10 van goede slowjuicers. Je kunt eventueel in het overzicht nog verder doorklikken voor meer goede slowjuicers en via selectiemogelijkheden je beste slowjuicer vinden. Verder geven we hier de verschillen aan tussen een sapcentrifuge en een slowjuicer.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.