Beste slowjuicer

Een heerlijk vers sapje uit een goede slowjuicer? Hier vind je aanbiedingen van de beste slowjuicers van dit moment.

Beste slowjuicer test Taylor Swoden slow juicer

Verwar een slow juicer niet met een sapcentrifuge. Beide apparaten maken sap uit fruit en groente, maar de techniek die ze daarvoor gebruiken is verschillend. Dat geldt ook voor het resultaat. Hier de top 10 van goede slowjuicers.

Ook kijken we hier naar de verschillen tussen de slowjuicer en de sapcentrifuige.


Slowjuicer top 10 en andere goede slowjuicers

Maar eerst de beloofde slowjuicer top 10. In deze top tien vind je de meest populaire, hoogst gewaardeerde en beste slowjuicers van dit moment. 

In deze lijst kom je zowel heel luxe en uitgebreide slowjuicers tegen als goede goedkope slowjuicers.


Zit jouw gewenste slowjuicer er toch niet tussen? Onderaan de top 10 kun je doorklikken naar nog heel veel meer slowjuicers met al hun prijzen, specificaties, reviews en mogelijkheden. 


In dat overzicht kun je ook op tal van manieren de slow juicers selecteren en je zoekopdracht net zo lang verfijnen tot je de voor jou beste slowjuicer hebt gevonden. De gegevens van bijna 200 slowjuicers zijn in deze keuzehulp opgenomen!


Princess slowjuicer

Princess slowjuicer


Voor dat vinden van de voor jou beste slowjuicer hebben we hier onder tips en slowjuicer informatie.Slowjuicer of sapcentrifuge?

Een sapcentrifuge doet zijn naam eer aan en centrifugeert groente en fruit zodat de sap er uitgeslingerd wordt. Het is echt een centrifuge. Een slowjuicer gebruikt een compleet andere perstechniek. Een slowjuicer kneust fruit en groente met een vijzel. Dit gaat langzamer (vandaar de naam slow juicer), maar dit is wel effectief.

Toch liever een sapcentrifuge dan een slowjuicer? Onderaan deze pagina vind je de beste sapcentrifuge test.

Philips slowjuicer

Philips slowjuicerDit zijn de verschillen tussen een slowjuicer en een sapcentrifuge:
 • Een sapcentrifuge is sneller dan een slowjuicer.
   
 • Een sapcentrifuge zorgt voor meer helder sap (geen vezels).
   
 • Een sapcentrifuge heeft een grote opening waar bijvoorbeeld hele appels in kunnen. Bij een slowjuicer moet je vaker voorsnijden.
   
 • Een sapcentrifuge is over het algemeen goedkoper.
   
 • Een slowjuicer haalt meer sap uit hetzelfde ingrediënt. Bij de slow juicer hou je droge pulp over, bij de sapcentrifuge is de pulp nog nat.
   
 • Een slowjuicer zorgt voor vezels in het sap. Dat is minder helder maar wel gezond.

Beide juicers hebben dus hun voordelen en nadelen. Toch liever een sapcentrifuge? Kijk bij de beste sapcentrifuges uit de test voor de beste sapcentrifuges.Beste slowjuicer merken

Als je bij de slowjuicer aanbiedingen bovenaan kijkt zie je dat er enorm veel verschillende fabrikanten zijn die één of meer slowjuicers in hun collectie hebben. De ene slowjuicer is beter en makkelijker te gebruiken dan de andere. Hieronder vind je de beste slowjuicer merken.

Philips slowjuicer

Volgens veel gebruikers is Philips de beste slowjuicer fabrikant. Philips biedt slow juicers in de Avance en Viva collectie. De Philips Viva slowjuicer is door Kieskeurig bekroond en de Philips Advanced slowjuicer is winnaar van de Design Award (ook belangrijk). De Philips Avanced slowjuicer is duurder en luxer en maakt gebruik van de MicroMasticating-technologie die de cellen van het groente en fruit opent voor een maximaal resultaat.

Versapers slowjuicer

Versapers is een Nederlandse fabrikant gespecialiseerd in slow juicers en één van de beste slowjuicer merken. "Drink jezelf gezond" is hun slogan. Vooral de Versapers G5 is een heel goede slowjuicers, maar helaas geen goedkope slowjuicer. Met de Versapers G1 bieden ze een minder duur alternatief.

Hurom slowjuicer

Ook Hurom is een specialist in slowjuicers en één van de beste slow juicer makers. Hurom biedt heel goede slowjuicers is verschillende prijsklassen, maar heel goedkoop zijn z niet. Wel erg goed.

Kenwood slowjuicer

Kenwood is een bij het grote publiek een meer bekende naam dat een goed slowjuice apparaat maakt. 

Princess slowjuicer

Zoek je een goede relatief goedkope slowjuicer dan is de Princess Easy Fill Slowjuicer ee aanrader. Een goede slow juicer tegen een scherpe prijs.

Kuvings slowjuicer

Evenals Hurom en Versapers is het Koreaanse Kuvings een specialist in slowjuice apparaten. Ook een Kuvings slowjuicer kun je omschrijven als een professionele slowjuicer met helaas een bijpassend prijskaartje.

Kitchenbrothers slowjuicer

Een Kitchenbrother slow juicer is dan voor een consument heel wat beter te betelen. Een Kitchenbrother slowjuicer koop je al rond de 80 euro en is daarmee een goedkope slowjuicer.

Bosch slowjuicer

Het slow juicer aanbod van Bosch is beperkt, maar met de Bosch VitaExtract slowjuicer levert ook Bosch een goede relatief goedkope slow juicer af.

Sage slowjuicer

Met de Sage the Nutri Juicer behoort ook Sage tot de beste slowjuicer merken.

Meer slowjuicer fabrikanten

En zo zijn er nog meer makers van slowjuicers. Bijvoorbeeld ook Tefal, Emerio, Smeg, Braun, Tristar, Taylor Swoden, Magimix, Panasonic en vele andere merken maken slowjuicers. De keuze is dus groot en je vind al deze elektrische slowjuicers bij de bovenstaande slowjuicer aanbiedingen.


Foto bovenaan: Taylor Swoden slowjuicer

Onderwerp: 
Hierboven vind je de top 10 van goede slowjuicers. Je kunt eventueel in het overzicht nog verder doorklikken voor meer goede slowjuicers en via selectiemogelijkheden je beste slowjuicer vinden. Verder geven we hier de verschillen aan tussen een sapcentrifuge en een slowjuicer.

Een reactie posten

0 Reacties