Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste slowjuicer

 

Een heerlijk vers sapje uit een goede slowjuicer? Hier vind je aanbiedingen van de beste slowjuicers van dit moment.

Beste slowjuicer test Taylor Swoden slow juicer

Verwar een slowjuicer niet met een sapcentrifuge. Beide apparaten maken sap uit fruit en groente, maar de techniek die ze daarvoor gebruiken is verschillend. Dat geldt ook voor het resultaat. Hier de top 10 van goede slowjuicers.

Ook kijken we hier naar de verschillen tussen de slowjuicer en de sapcentrifuige.

Slowjuicer top 10

Maar eerst de beloofde slowjuicer top 10. In deze top tien vind je de meest populaire, hoogst gewaardeerde en beste slowjuicers van dit moment. 

In deze lijst kom je zowel heel luxe en uitgebreide slowjuicers tegen als goede goedkope slowjuicers.

Zit jouw gewenste slowjuicer er toch niet tussen? Onderaan de top 10 kun je doorklikken naar nog heel veel meer slowjuicers met al hun prijzen, specificaties en mogelijkheden. 

In dat overzicht kun je ook op tal van manieren de slowjuicers selecteren en je zoekopdracht net zo lang verfijnen tot je de voor jou beste slowjuicer hebt gevonden.

Princess slowjuicer

Princess slowjuicer


Voor dat vinden van de voor jou beste slowjuicer hebben we hier onder tips en slowjuicer informatie.

Slowjuicer of sapcentrifuge?

Een sapcentrifuge doet zijn naam eer aan en centrifugeert groente en fruit zodat de sap er uitgeslingerd wordt. Het is echt een centrifuge. Een slowjuicer gebruikt een compleet andere perstechniek. Een slowjuicer kneust fruit en groente met een vijzel. Dit gaat langzamer (vandaar de naam slowjuicer), maar dit is wel effectief.

Toch liever een sapcentrifuge dan een slowjuicer? Onderaan deze pagina vind je de beste sapcentrifuge test.

Philips slowjuicer

Philips slowjuicerDit zijn de verschillen tussen een slowjuicer en een sapcentrifuge:
 • Een sapcentrifuge is sneller dan een slowjuicer.
   
 • Een sapcentrifuge zorgt voor meer helder sap (geen vezels).
   
 • Een sapcentrifuge heeft een grote opening waar bijvoorbeeld hele appels in kunnen. Bij een slowjuicer moet je vaker voorsnijden.
   
 • Een sapcentrifuge is over het algemeen goedkoper.
   
 • Een slowjuicer haalt meer sap uit hetzelfde ingrediĆ«nt. Bij de slow juicer hou je droge pulp over, bij de sapcentrifuge is de pulp nog nat.
   
 • Een slowjuicer zorgt voor vezels in het sap. Dat is minder helder maar wel gezond.

Beide juicers hebben dus hun voordelen en nadelen. Toch liever een sapcentrifuge? Kijk bij de beste sapcentrifuges uit de test voor de beste sapcentrifuges.

Veel fabrikanten van keukenapparaten maken slowjuicers. Bekende fabrikanten voor een goede slowjuicer zijn Philips. Taylor Swoden, Princess, Sieham  Cecotec, MPM, Angel, Hurom, Smeg en Bosch. Kijk hier boven voor de slowjuicer top 10. Staat je beste slowjuicer daar niet bij? Dan kan je er verder doorbladeren voor meer goede slowjuicers.

Foto: Taylor Swoden slowjuicer

Onderwerp: 
Hierboven vind je de top 10 van goede slowjuicers. Je kunt eventueel in het overzicht nog verder doorklikken voor meer goede slowjuicers en via selectiemogelijkheden je beste slowjuicer vinden. Verder geven we hier de verschillen aan tussen een sapcentrifuge en een slowjuicer.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *