Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste juicer (slowjuicer en sapcentrifuge)

Zoek je de beste sapcentrifuge of beste slowjuicer? Van beide juicers vind je hier de top 10. Kijk hier voor je beste juicer.

beste juicer test

De blender mag dan populair zijn, echte mixen van sap (zowel vruchtensap als groentesap) maak je het best met een echte juicer. Dan kan een sapcentrifuge of een slowjuicer zijn.

Met een goede juicer maak je zelfs sap van ongeschild fruit en groente. Wat de juicer niet tot sap kan persen wordt keurig gescheiden in de pulpbak. 

Hier vind je de beste sapcentrifuges en de beste slowjuicers uit diverse testen en informatie en tips om de voor jou beste sapcentrifuge tegen de laagste prijs aan te schaffen. Wat is de beste sapcentrifuge of beste slowjuicer? Hier lees je het!

De beste juicers uit de test

Zoek je een goede juicer? Hieronder vind je de beste sapcentrifuges en de beste slowjuicers.


Kies je beste juicer

De juicer is de verzamelnaam van sapcentrifuges en slowjuicers. Op het verschil tussen een slowjuicer en een sapcentrifuge gaan we later in.

De beste sapcentrifuge uit een test is natuurlijk in alle gevallen een apparaat dat voor de gemiddelde gebruiker de beste sapcentrifuge is. En voor de beste slowjuicer geldt het zelfde. 

Maar ben jij wel een gemiddelde gebruiker? Misschien stel je wel andere eisen aan de sapjesmaker op het gebied van mogelijkheden, prijs, volume en extra's. 

Gelukkig kun je heel makkelijk en snel de voor jou beste sapcentrifuge vinden via het overzicht met alle juicers. Hierin vind je niet alleen meer circa 350 sapcentrifuges en slowjuicers. maar je kunt ze ook op alle mogelijke manieren je beste sapmaker selecteren. Zo vind je zonder moeite de voor jou beste juicer tegen de laagste prijs.

Beste slowjuicer test / beste sapcentrifuge test


Sapcentrifuge informatie

De sapcentrifuge en de slowjuicer zijn echte toppers in het persen van groente en fruit. We beginnen met de sapcentrifuge. Een sapcentrifuge centrifugeert echt (net zoals een droogtrommel). In een trommel worden de ingrediƫnten razendsnel gedraaid en gelijktijdig geraspt. Het sap wordt uit het fruit of groente geslingerd.

Hard fruit is voor zo'n goede juicer ook geen probleem. Bij sommige goede sapcentrifuges kun je gebruik maken van verschillende instellingen zoals helder sap en sap met stukjes vezel. Dat laatste is gezonder, maar niet iedereen is er van gecharmeerd.

De beste sapcentrifuges zijn in staat om pulp en sap perfect van elkaar te scheiden. Het steeltje van een appel en zelfs de haartjes van een kiwi belanden dan netjes in de pulpbak van de juicer.

Selecteren van de beste sapcentrifuge

In het bovenstaande overzicht kun je de sapcentrifuges op diverse manieren selecteren. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven dat je een juicer met afneembaar sapreservoir wilt hebben. Dat is erg handig bij het uitschenken van het sap. En geef op hoe groot deze kan moet zijn. Pers je sap voor een heel gezin? Dan moet de sapkan niet te klein zijn.

Ook kun je aangeven dat je mer deze juicer in meerdere snelheden wil kunnen centrifugeren. Zo kun je de beste stand voor het persklus selecteren.

De beste sapcentrifuge in zijn soort

We schreven het al. Niet iedereen stelt dezelfde eisen aan zijn nieuwe sapcentrifuge. Wil je bijvoorbeeld een sapcentrifuge die heel snel klaar is? Voor een gezin kan dat erg handig zijn. Als je voor vijf personen sinaasappelsapjes moet persen zal je een hoge snelheid op prijs stellen. 

Of stel je meer prijs op een krachtige sapcentrifuge die ook noten en andere harde ingrediƫnten door je sapje kan mixen. Dan vind je kracht waarschijnlijk belangrijker dan snelheid. Iedere sapcentrifuge juicer heeft zijn talenten.

Bij het bovenstaande overzicht met alle juicers kun je aanvinken wat je belangrijk vindt. Snelheid, kracht, makkelijk schoonmaken, weinig snijwerk, een klein formaat, zo kun je snel en makkelijk de voor jou beste sapcentrifuges uit de lijst selecteren. En dat alles natuurlijk met vermelding van de laagste prijs.

Slowjuicer informatie

Ook met de slowjuicer haal je het sap uit fruit of groente maar deze juicer gebruikt daar een heel andere techniek voor. Bij een slowjuicer wordt het groente en fruit langzaam rond gedraaid terwijl het gekneusd wordt door een vijzel. Dit duurt langer, sterker nog: Hoe langzamer de slowjuicer draait des te beter het resultaat.

Kies je voor een slowjuicer of voor een sapcentrifuge? Laten we de voordelen en nadelen achter elkaar zetten.
  • Een sapcentrifuge is sneller.
  • Een sapcentrifuge is over het algemeen goedkoper.
  • Een sapcentrifuge kan grotere stukken fruit en groente verwerken.
  • Het sap uit een sapcentrifuge is helderder.
  • Het sap uit een slowjuicer bevat meer vezels. Dat oogt minder mooi maar is gezonder.
  • Een slowjuicer haalt meer sap uit hetzelfde stuk groente of fruit.

Goede sapcentrifuges worden onder andere gemaakt door Philips, KitchenBrothers, Sage, Magic Bullet, Bosch, Braun, Russell Hobbs, Bourgini, MOA en Novis.

Goede fabrikanten van een slowjuicer zijn Sage, Kenwood, Philips, Panasonic, Princess, Panasonic, Kitchen Brothers, Omega, Domo en Taylor. 

Al deze goede juicers vind je in de overzichten met beste sapcentrifuges en beste slowjuicers bovenin.

Kijk bij het bovenstaande overzicht met alle juicers en kies de voor jou beste sapcentrifuge of beste slowjuicer.


Samenvatting:
Het beste vruchtensap, fruitsap of groentesap maak je met een goede sapcentrifuge of slowjuicer. Bij een slowjuicer gaat dat langzamer dan bij een sapcenrifuge. Hier kijken we naar het verschil tussen een sapcentrifuge en slowjuicer, maar ook naar de beste sapcentrifuge uit de test en beste slowjuicer uit de test. Ook hebben we een overzicht met alle beste sapcentrifuges en slowjuicers met aanbiedingen om een slowjuicer of sapcentrifuge goedkoop online te kopen. Alle beste juicers!

Een reactie posten

0 Reacties