Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste kurkentrekker

 

Kijk hier voor de beste kurkentrekker of beste wijnopener. Met de beste kurkentrekker uit de test en aanbiedingen van meer goede wijnopeners.

Beste kurkentrekker test Brabantia

Het openen van een wijnfles met een traditionele kurkentrekker (waarbij er echt getrokken moet worden) wordt door vele mensen als een lastig klusje ervaren. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel handige wijnfles openers te koop. Alternatieve kurkentrekkers waarbij je alleen hoeft te draaien of die als een hefboom werken. Maar wat is de meest praktische en beste kurkentrekker? Dat lees je hier.


De beste kurkentrekker uit de test is een wijnopener waarmee je met enkele draaibewegingen de kurk van de fles kan verwijderen. Liever een ander soort wijnopener, zoals een hefboom kurkentrekker, (een vleugelkurkentrekker), een kelnersmes of een spiraal-kurkentrekker? 


Bij de aanbiedingen van alle kurkentrekkers vind je naast de onderstaande beste kurkentrekker goedkope kurkentrekkers in alle soorten.


Beste kurkentrekker: Brabantia Classic

Deze wijnopener mag dan Classic heten, het is geen onhandige klassieke flesopener, maar een moderne kurkentrekker die je op de fleshals plaatst waarna je alleen maar hoeft te draaien om de fles te openen.


Deze beste kurkentrekker beschikt over een capsulesnijder om de aluminium of kunststof capsule die zich op de flessenhals bevindt eerst open te snijden en de bovenkant van de capsule te verwijderen. Vervolgens plaats je de Brabantia Classic kurkentrekker op de kurk en draait enkele slagen naar rechts. De kurk komt nu vanzelf uit de fles.


Beste kurkentrekker test Brabantia Classic

Brabantia Classic kurkentrekker


Met een paar slagen naar links kun je vervolgens de kurk weer van de kurkentrekker verwijderen.


Dankzij de zeer spitse punt boort de gecoate spiraal zich zonder moeite door de kurk. De centreer-ring zorgt er daarbij voor dat je altijd kaarsrecht boort. Hierdoor komen er ook keen kurkresten in de fles terecht. De hals van de kurkentrekker is zo ontworpen dat deze beste kurkentrekker op alle gangbare wijnflessen past. Ook op flessen met een bredere hals.


Bij de aanbiedingen van de Brabantia kurkentrekkers vind je deze beste wijnopener uit de test in de kleuren zwart, wit en staal. 


Alternatief: Brabantia Tasty+ kurkentrekker

Je vindt daar ook de Brabantia Tasty+, een vergelijkbare wijnopener met een ander design en een ander (wat breder) draaiwiel. Dit draaiwiel geeft een wat betere grip. De kurkentrekker zelf oogt echter wat kwetsbaarder dan de meer robuuste Brabantia Classic kurkentrekker.


Brabantia Tasty+ kurkentrekker test

Brabantia Tasty+ kurkentrekkerBij de bovenaan genoemde aanbiedingen van alle kurkentrekkers vind je nog veel meer goede kurkentrekkers tegen een lage prijs.
Foto's: Brabantia


Samenvatting:
Weg met die ouderwetse kurkentrekker waarbij je de kurk er uit moet trekken. Bij de beste kurkentrekker verwijder je de kurk via een draaibeweging of met een hefboom. Hier de beste kurkentrekker met hefboom en de beste kurkentrekker met draaiwiel. Beide beste wijnopeners zijn een Brabantia kurkentrekker. Kijk hier voor aanbiedingen van deze beste wijnopeners en koop je beste kurkentrekker goedkoop online.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *