Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste monitorarm en beste monitorbeugel (bureau beugel monitor)

Zoek je de beste monitorarm / monitorbeugel? Hier vind je alle beste monitorarmen van verschillende maten en meer goede monitorbeugels.

Ewent monitorbeugel monitorarm bureaubeugel monitor


De mogelijkheden om een computermonitor goed op je werkhouding af te stemmen zijn maar heel beperkt. Vervelend, want een ergonomisch goed afgestelde monitor kan rugklachten en nekklachten door computergebruik voorkomen. Een goede monitorarm (monitorbeugel of bureaubeugel) kan zorgen voor een ergonomisch veel betere werkhouding, Daarom hier de beste monitorarmen uit de test en andere goede monitor armen.

Het betreft in de meeste gevallen monitor beugels voor alleen de monitor, maar in het overzicht met beste monitor armen kom je ook laptopstandaards tegen die niet alleen als monitor beugel dienst doen, maar waarop je ook je laptop kunt plaatsen zodat je deze ook in de juiste positie kunt manoeuvreren. Over deze gecombineerde laptopstandaard / monitorarm later meer.

Dit zijn de beste monitorarmen

Hieronder vind je twee overzichten. In het eerste overzicht staan alle beste monitorarmen uit de test. Je vindt daar onder andere de beste monitorarm met gasveer, de beste monitorarm voor 2 monitoren en de beste muurbeugel voor een monitor.


Zie ook:

In het tweede overzicht vind je enkele honderden monitorarmen in alle soorten, met al hun gegevens en prijzen. Uit dit overzicht kun je makkelijk je beste monitorarm of beste monitorbeugel kiezen.

Hieronder vind je meer informatie over de monitorarm / monitorbeugel.


Monitorarm Desq

Desq monitorarm/ monitorbeugel bureau


Monitorarm tips

Een monitorarm maak je in bijna alle gevallen via een klem (bankschroef systeem) vast aan je bureau. Voor de verbinding tussen de monitorbeugel en de monitor wordt gebruik gemaakt van een schroef systeem of van klemmen waartussen het scherm geklemd wordt.

Voor het schroeven wordt gebruik gemaakt van de VESA standaard. Of eigenlijk VEGA standaarden, want er zijn meerdere afmetingen. Daarvan worden VESA 100 mm x 100 mm en VESA 75 mm x 75 mm het meest gebruikt. Let er goed op dat je een monitorarm koopt met dezelfde VESA maat als je monitor als je hem op deze manier wilt monteren.


Dubbele monitorarm Newstar

Dubbele monitorarm NewstarVaak wordt een monitor beugel gebruikt om op een goede manier twee monitoren  te gebruiken. Er zijn dan ook veel dubbele monitorarmen waaraan je twee monitoren kunt bevestigen. Deze dubbele monitorarmen  (dual monitorarm) kunnen los van elkaar worden afgesteld.

Zoals we hier boven al schreven, zijn er ook monitorbeugels die meteen een laptopstandaard zijn. Je kunt er dan voor kiezen beide schermen te gebruiken (monitor en laptopscherm) of alleen de aparte monitor. Je kunt de laptop dan in de optimale stand zetten om te typen.

Hier onder vind je al deze combinaties van een monitor arm en laptop standaard tegen een lage prijs.

Monitorarm met laptopstandaard Sakert

Monitorarm met laptopstandaard Säkert


Kijk voor alle goede monitorarmen (monitorbeugels, bureaubeugels) in het bovenaan genoemde overzicht met beste monitorarmen. Daar vind je al deze beste monitorbeugels inclusief al hun gegevens, specificaties, en prijzen.


Foto bovenaan: Ewent monitor beugel


Samenvatting:
Met een monitorarm of monitorbeugel kun je de positie van de monitor ergonomisch optimaal naar je werkhouding stellen. Een goede monitor beugel zorgt voor een gezondere houding ten opzichte van het computerscherm. Kijk hier boven voor de beste monitorarmen, monitorbeugels, bureaubeugels om je monitor optimaal te richten.  

Een reactie posten

0 Reacties