Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste monitorarm (monitorbeugel, bureaubeugel monitor)

Redactie     14:31     No comments

Ewent monitorbeugel monitorarm bureaubeugel monitor


De mogelijkheden om een computermonitor goed op je werkhouding af te stemmen zijn maar heel beperkt. Vervelend, want een ergonomisch goed afgestelde monitor kan rugklachten en nekklachten door computergebruik voorkomen. Een goede monitorarm (monitorbeugel of bureaubeugel) kan zorgen voor een ergonomisch veel betere werkhouding, Daarom hier de beste monitorarmen.

Het betreft in de meeste gevallen monitorarmen voor alleen de monitor, maar in het overzicht met beste monitorarmen kom je ook laptopstandaards tegen die niet alleen als monitorbeugel dienst doen, maar waarop je ook je laptop kunt plaatsen zodat je deze ook in de juiste positie kunt manoeuvreren. Over deze gecombineerde laptopstandaard/ monitorarm later meer.

Dit zijn de beste monitorarmen

In het overzicht beste monitorarmen vind je alle monitorbeugels die een waardering van 5 sterren hebben.

Hieronder vind je meer informatie over de monitorarm.


Monitorarm Desq

Desq monitorarm/ monitorbeugel /bureaubeugel


Monitorarm tips

Een monitorarm maak je via een klem (bankschroef systeem) vast aan je bureau. Voor de verbinding met de monitor wordt gebruik gemaakt van een schroef systeem of van klemmen waartussen het scherm geklemd wordt.

Voor het schroeven wordt gebruik gemaakt van de VESA standaard. Of eigenlijk VEGA standaarden, want er zijn meerdere afmetingen. Daarvan worden VESA 100 mm x 100 mm en VESA 75 mm x 75 mm het meest gebruikt. Let er goed op dat je een monitorarm koopt met dezelfde VESA maat als je monitor als je hem op deze manier wilt monteren.


Dubbele monitorarm Newstar

Dubbele monitorarm NewstarVaak wordt een monitorarm gebruikt om op een goede manier twee monitoren  te gebruiken. Er zijn ook veel dubbele monitorarmen waaraan je twee monitoren kunt bevestigen. Deze dubbele monitorarmen  (dual monitorarm) kunnen los van elkaar worden afgesteld.

Zoals we hier boven al schreven, zijn er ook monitorbeugels die meteen een laptopstandaard zijn. Je kunt er dan voor kiezen beide schermen te gebruiken (monitor en laptopscherm) of alleen de aparte monitor. Je kunt de laptop dan in de optimale stand zetten om te typen.

Monitorarm met laptopstandaard Sakert

Monitorarm met laptopstandaard Säkert


Kijk voor alle goede monitorarmen (monitorbeugels, bureaubeugels) in het bovenaan genoemde overzicht met beste monitorarmen. Daar vind je al deze beste monitorbeugels inclusief al hun gegevens, specificaties, en prijzen.


Foto bovenaan: Ewent monitorarm

 

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.