Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste vacuumpomp wijn

Redactie     12:05     No comments

 

beste vacuumpomp wijn VacuVin Concerto wijnpomp

Nadat je een fles wijn opengemaakt hebt gaat de smaak en kwaliteit van de wijn snel achteruit. Dat merk je de volgende dag al. Eigenlijk moet een fles wijn dus dezelfde dag leeg. Bij goede wijn is dat geen straf maar wat als je het bij een enkel glaasje wilt houden? Een vacuumpomp voor wijn is de oplossing. Met een goede wijnpomp hou je de wijn een paar dagen op smaak en kun je iedere avond genieten van een glaasje. Hier de beste vacuumpomp voor wijn en andere goede vacuumpompen voor wijn.


De beste vacuumpomp voor wijn is de populaire VacuVin Wine Saver. Kijk bij de aanbiedingen vacuumpompen wijn voor deze beste wijnpomp en voor meer vacuumpompen voor wijn.


Beste vacuumpomp wijn: VacuVin Wine Saver

Deze beste vacuumpomp voor wijn werkt met speciale rubberen afsluitdoppen (stoppers). Je plaatst de rubberen afsluitdop op de mond de fles en pompt het zuurstof weg met de VacuVin vacuumpomp. Door het rubberen materiaal van de dop kan de lucht er uit en sluit de dop hermetisch als je klaar bent met pompen. De zuurstof is dan uit de fles (deze is vacuum gezogen) waardoor er geen oxidatieproces plaatsvindt en de zuurstof de smaak van de wijn zodoende niet kan aantasten. Tenminste, dit wordt sterk vertraagd. Na enkele dagen gaat de smaak alsnog achteruit, maar je hebt aanmerkelijk langer de tijd om van een goede wijn te genieten.

VacuVin vaccumpomp wijn beste wijnpomp test

Omdat de VacuVin Wine Saver een klikgeluid laat horen als de lucht uit de fles is, weet je wanneer je kunt stoppen met pompen. Op dit punt is deze beste vacuum wijnpomp  duidelijk beter dan andere vacuum wijnpompjes.

Een vacuumpomp is niet geschikt voor een mouserende wijn (wijn met bubbels).

De VacuVin Concerto (zoals dit vacuumpompje voor wijn officieel heet) is te koop in diverse varianten. Daarbij is de wijnpomp gelijk, maar je vind deze beste vacuumpomp wijn bij de aanbiedingen in combinatie met 0, 1, 2 of 4 rubberen afsluitdoppen. Met meerdere doppen kun je meerdere flessen wijn gelijktijdig afgesloten houden. 

Ook vind jij bij de bovenstaande aanbiedingen de VacuVin in de kleuren wit en zwart en in een geschenkbox waarin zich onder andere ook een VacuVin wijnopener en een VacuVin wijnkoeler bevindt.

Vacuvin geschenkbox
VacuVin geschenkbox


Kijk voor alle goede vacuumpompen wijn bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van vacuumpompen.


Samenvatting:
Een geopende fles wijn moet je eigenlijk dezelfde dag nog leegdrinken want anders gaat de smaak achteruit. Met een goede vacuumpomp wijn kun je de wijn een paar dagen goed op smaak houden. De beste vacuumpomp voor wijn is de VacuVin Concerto Wine Saver. Hierboven vind je aanbiedingen van deze beste wijnpomp en andere goede vacuumpompen voor wijn.,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.