Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste vacuumpomp wijn

 

Hier vind je de beste wijn vacuümpomp / wijnpomp en aanbiedingen van andere goede vacuumpompen voor wijn.


vacuumpomp wijnfles


Nadat je een fles wijn opengemaakt hebt gaat de smaak en kwaliteit van de wijn snel achteruit. Dat merk je de volgende dag al. Eigenlijk moet een fles wijn dus dezelfde dag leeg. Bij goede wijn is dat geen straf maar wat als je het bij een enkel glaasje wilt houden?
Een vacuümpomp voor wijn is de oplossing. Met een goede wijnpomp hou je de wijn een paar dagen op smaak en kun je iedere avond genieten van een glaasje. Hier de beste vacuumpomp voor wijn en andere goede vacuumpompen voor wijn.

Aanbiedingen goede vacuumpompen

De beste vacuümpomp voor wijn is de populaire VacuVin Wine Saver. Kijk bij de aanbiedingen vacuumpompen wijn voor deze beste wijnpomp en voor meer vacuümpompen voor wijn.


Hoewel we hier over vacuumpompen voor een wijnfles spreken zijn deze vacuumpompem (en hun vacuumdoppen) ook geschikt voor het vacuum trekken en zodoende luchtdicht afsluiten van bijvoorbeeld potten met de mogelijkheid een vacuumdop te gebruiken.

Beste vacuumpomp wijn: VacuVin Wine Saver


Deze beste vacuumpomp voor wijn werkt met speciale rubberen afsluitdoppen (stoppers). Je plaatst de rubberen afsluitdop op de mond de fles en pompt het zuurstof weg met de VacuVin vacuumpomp. Door het rubberen materiaal van de dop kan de lucht er uit en sluit de dop hermetisch als je klaar bent met pompen.

De zuurstof is dan uit de fles (deze is vacuüm gezogen) waardoor er geen oxidatieproces plaatsvindt en de zuurstof de smaak van de wijn zodoende niet kan aantasten. Tenminste, dit wordt sterk vertraagd. Na enkele dagen gaat de smaak alsnog achteruit, maar je hebt aanmerkelijk langer de tijd om van een goede wijn te genieten.


VacuVin vacuümpomp (wijnpomp)


Omdat de VacuVin Wine Saver een klikgeluid laat horen als de lucht uit de fles is, weet je wanneer je kunt stoppen met pompen. Op dit punt is deze beste vacuum wijnpomp duidelijk beter dan andere vacuum wijnpompjes.

Een wijn vacuumpomp is niet geschikt voor een mouserende wijn (wijn met bubbels).

De VacuVin Concerto (zoals dit vacuumpompje voor wijn officieel heet) is te koop in diverse varianten. Daarbij is de wijnpomp gelijk, maar je vind deze beste vacuumpomp wijn bij de aanbiedingen in combinatie met 0, 1, 2 of 4 rubberen afsluitdoppen. Met meerdere doppen kun je meerdere flessen wijn gelijktijdig afgesloten houden.

Ook vind jij bij de bovenstaande aanbiedingen de VacuVin in de kleuren wit en zwart en in een geschenkbox waarin zich onder andere ook een VacuVin wijnopener en een VacuVin wijnkoeler bevindt.
VacuVin geschenkboxAndere goede vacuumpompen voor wijn

De beste vacuumpomp uit de test is de VacuVin wijnpomp, maar er zijn meer goede vacuumpompen voor het afsluiten van een wijnfles of voor gebruik in de keuken. Andere goede merken voor zo'n vacuumtrekker zijn Coravin, Le Creuset, Ifavine, Airtender en Menu.

Bij winkels als Blokker en Action kun je vaak ook een vacuumpomp kopen, maar waar je dan misschien 1 vacuumpomp kunt kopen heb je bij de bovenstaande aanbiedingen keuze uit circa 100 vacuumpompen voor wijn en keuken.

Kijk voor alle goede vacuumpompen wijn bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van wijn vacuümpompen.


Zie ook:


Foto bovenaan: VacuVin vacuümpomp (wijnfles pomp)


Samenvatting:
Een geopende fles wijn moet je eigenlijk dezelfde dag nog leegdrinken want anders gaat de smaak achteruit. Met een goede vacuumpomp wijn kun je de wijn een paar dagen goed op smaak houden. De beste vacuumpomp voor wijn (beste wijnpomp) is de VacuVin Concerto Wine Saver. Hierboven vind je aanbiedingen van deze beste wijnpomp en andere goede vacuumpompen voor wijn.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *