Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste PC headset met microfoon voor thuiswerken en thuis onderwijs

De beste PC headsets voor thuis weken en thuis school volgen. Met aanbiedingen en tips om de voor jou beste PC headset met microfoon te vinden en goedkoop te kopen.
Beste headsets voor thuiswerken en online thuisonderwijs


Als je thuis werkt of thuis school volgt is het belangrijk dat je in een bubbel zit waarin je goed kan concentreren, goed kan luisteren en waarbij je zelf ook goed verstaanbaar bent. Een goede PC headset met microfoon helpt je daar bij. Daarom kijken wij hier naar de beste PC headset voor thuiswerken en thuis school / online thuisonderwijs volgen.

Maar natuurlijk kun je deze beste headsets ook voor andere toepassingen op het gebied van videovergaderen, chatten en beeldtelefoneren gebruiken.  Je sluit deze beste headsets aan op je PC, laptop of telefoon. Alle goede PC headsets beschikken over een goed geluid en een goede microfoon met ruisonderdrukking.

Dit zijn de beste PC headsets met microfoon

In het overzicht beste headsets (5 sterren) vind je al deze goede headsets met microfoon. Hieronder geven we wat tips om uit deze beste PC headsets je persoonlijk beste headset met microfoon te vinden. Het betreft allemaal goede PC headsets met microfoon voor thuiswerken en online onderwijs.

Jabra draadloze PC headset met microfoon en oplaadstation

Jabra draadloze PC headset met microfoon en oplaadstation


Met snoer of draadloos?

Een belangrijke keuze die je maakt is de aansluitmogelijkheid. Draadloos is natuurlijk erg handig. Je hebt geen last van een snoer, en je kan ook eens weglopen van de computer. Deze draadloze PC headsets werken via bluetooth, dus hou er wel rekening mee dat het bereik maar een paar meter is.

Een bluetooth headset kun je op alle bluetooth apparaten gebruiken zoals een PC, laptop, smartphone, of TV. Desktop PC's ondersteunen niet altijd bluetooth. Heb je een PC zonder bluetooth dan kun je deze wel voorzien van een bluetooth transmitter (een bluetooth zender / ontvanger).

Hou er ook rekening mee dat je een draadloze PC headset af en toe moet opladen. Deze krijgt immers geen stroom via een snoertje.

Bekabeld aansluiten kan ook. Dat gaat via USB, een 3.5 mm jack (koptelefoon aansluiting) en heel soms via een 2.5 mm jack. USB is het meest gangbaar. Bij een PC of laptop past dat altijd, bij een telefoon is het even opletten of deze over de juiste aansluiting beschikt.Yono draadloze PC headset mono met oplader

Yono draadloze PC headset mono met oplader


Mono of stereo headset met microfoon

Voor videovergaderen, online lessen volgen en beeldbellen maakt het niet zo uit, maar als je de PC headset met microfoon ook wilt gebruiken om naar muziek te luisteren is een stereo headset met een extra goede geluidskwaliteit natuurlijk wel iets om op te letten.

On ear of over ear headsets met microfoon

Een on ear headset plaats je op de oren. Je kunt dan beter het geluid van je omgeving blijven horen. Bij een over ear headset sluit je je meer van je omgeving af. Deze PC headsets met microfoon vallen over je oorschelp heen.


Over ear PC headset QY met microfoon

Over ear PC headset QY met microfoonIn-ear headsets (met oordopjes) zijn vooral gericht op gebruik in combinatie met een mobiele telefoon. Voor thuiswerk of thuisonderwijs op een PC of laptop geven de meeste mensen de voorkeur aan een grotere koptelefoon die op of over je oren gaat.

De microfoon

De PC headset bestaat uit een koptelefoon-gedeelte en een microfoon. Voor de mensen waarmee je online spreekt is de kwaliteit van de microfoon natuurlijk erg belangrijk. De microfoon bepaalt hoe goed en hoe duidelijk je te horen bent. Een goede microfoon onderdrukt de achtergrond geluiden, zodat je ook in een ruimte met spelende kinderen goed te verstaan bent.

Logitech PC headset on ear usb met microfoon

Logitech PC headset on ear usb met microfoonVerder kan het handig zijn als je microfoon naar je mond kunt buigen (buigbare microfoon) en het is plezierig als je de microfoon er af kunt halen als je alleen wilt luisteren, bijvoorbeeld naar muziek of naar een presentatie.

Kijk hierboven voor de beste PC headsets met microfoon en selecteer aan de hand van je wensen je persoonlijk beste headset voor thuiswerken of online onderwijs. Of kijk bij de andere testen van headsets voor de op mobiel gebruik gerichte headsets.
 


Onderwerp:
Hier kijken we naar de beste headset met microfoon voor thuiswerken of thuis onderwijs via je PC of laptop. Zoek je de beste PC headset met microfoon voor PC of laptop kijk dan in het de bovenstaande beste PC headset overzicht. Al deze beste PC headsets met microfoon hebben een 5 sterren waardering gekregen. Verder geven we hier tips voor bij het kiezen en goedkoop kopen van de voor jou beste PC headset met microfoon.  

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik ben heel tevreden met mijn Jabra bluetooth headset met microfoon. Gelukkig betaalde mijn werkgever hem want goedkoop is deze draadloze koptelefoon met externe microfoon niet. Maar je merkt het wel aan de kwaliteit dat het geen goedkope headset is. De hoofdtelefoon zit heerlijk ook als je hem urenlang draagt. En het geluid is prima. Zowel het geluid wat je hoort als het geluid via de microfoon. De andere kant hoort je haarscherp.

    Ook de noise cancelling is goed en fijn want ik gebruik de headset voor thuiswerk en bij mij thuis is het niet altijd stil. Niets dan goede ervaringen met deze headset voor de PC.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.